Akció!

Assioma DUO wattmérős pedál

Original price was: 294 990 Ft.Current price is: 279 990 Ft.

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  Országúti pedálba integrált kerékpáros wattmérő. Ezen felül még a jobb és baloldali lábegyensúlyt is nyomon követhetjük.

  Vásárlás előtti tesztlehetőséget is tudunk biztosítani!

  Raktáron frissítés


  Mennyiség

  Assioma DUO

  Pillanatok alatt

  Az Assioma DUO applikálását pillanatok alatt el lehet végezni, semmilyen extrém szerszámra nincsen szükség, úgy kell alkalmazni mint egy sima pedált.

  Megnövelt Q-factor

  Az Assioma DUO felhelyezése után a Q-factor is megnövekedik, egész pontosan 54mm-rel. De mi ez a Q-factor? Erről majd későbbi cikkünkben olvashatsz részeltesen. De röviden megfogalmazva, a hajtókarok külső síkjainak egymástól való távolsága, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy mekkora nagy terpeszben kell tekernie a bringásnak. Az Assioma fejlesztői csapatának tesztelői pozitív visszajelzést adtak a megváltozott értékek után is.

  IAV Cycling Dynamics

  Az Assioma előűllt egy újfajta mérési értékkel amit IAV Cycling Dynamics névre kereszteltek. Ez két értéket vesz alapul ezek az IAV Power Phase és IAV Rider Positon. Ennek az egésznek a lényege az, hogy adatokat gyűjt és analizálja a pedálozási technikát és a kerékpáron elfoglalt pozíciót, majd ebből levetíti hogy ezek milyen hatással voltak a teljesítményedre.

  IAV Power és giroszkóp

  Másokkal ellentétben az Assioma mérését nem befolyásolják a nagyon szabálytalan pedálozással (pl. emelkedőn való sprintekkel) vagy az ovális láncgyűrűk használatával kapcsolatos hibák. Az Assioma ugyanis a teljes pedállöket alatt képes érzékelni a pillanatnyi szögsebességet, így ±1%-os pontosságot biztosít bármilyen körülmény között. Nem csak a laborban.

  Assioma DUO-Shi wattmérős tengely, IAV működése

  Ebben a cikkben részletesebben olvashatsz arról milyen technológia áll az IAV elnevezés mögött.

  Valódi kétoldalas teljesítményadatok

  Az Assioma DUO egyenként méri az erőt mindkét oldalon. Ez lehetővé teszi nemcsak a teljes teljesítmény, hanem a bal/jobb egyensúly, a nyomatékhatékonyság (TE), a pedálsimaság (PS) stb. meghatározását is.

  Pontosság és következetesség

  Az ATC (Automatic Temperature Compensation) funkciónak köszönhetően az Assioma pontos és konzisztens adatokat garantál mindenféle útviszonyok mellett, és -10°C és 60°C közötti hőmérsékleten is.

  Bluetooth és ANT+

  Az Assioma DUO képes kapcsolatot kiépíteni kerékpáros komputerekkel és okostelefonokkal is. Ezen felül saját alkalmazással is rendelkezik Android és iOS rendszereken is.

  Vízálló és ellenálló

  A szenzorok kétkomponensű gyantaréteggel vannak fedve, ezáltal extrém ellenállóak külső behatások és a víz ellen.

  Újratölthető

  Az Assioma az egyetlen olyan márka amely beépített újratölthető akkumulátorokkal rendelkezik. Egy töltéssel akár 50 órán keresztül is használható.

  Garantáltan kiváló

  A Favero Electronics minden egyes darabot házon belül gyárt, és mindegyiket alaposan teszteli, hogy teljes mértékben megfeleljen a jelenlegi előírások által megkövetelt szabványoknak.

   

  További információ

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274