Wahoo SPEEDPLAY NANO pedál

169 990 Ft

A SPEEDPLAY NANO szimmetrikusan megtervezett pedál ami lehetővé teszi hogy a legkönyebb és leggyorsabb módon csatlakoztatni lehessen a stoplit. Búcsút inthetsz a folyamatos bosszankodásnak és pedálrúgdosásnak.

🇭🇺

A Wahoo SPEEDPLAY NANO pedál-t a Wahoo hivatalos, magyarországi partnereként értékesítjük.

Miért fontos ez?

Az aktuális készletről érdeklődj elérhetőségeinken!


Mennyiség

A SPEEDPLAY NANO egy pehelykönnyű, kétoldalú országúti pedál, ami elősegíti a stabil hajtást és a tökéletes húzást a legdurvább emelkedők esetén is. A prémium titánium vegyítése a carbonszálas anyaggal egy nagyon könnyű, de annál erősebb és strapabíróbb alkatrészt eredményez. A kényelem fontos szempont volt a tervezésnél, ennek köszönhetően bármely irányban és 15 fokban is állítható a stopli és a pedál kapcsolata. 

A pedálhoz mellékelt alacsony profilú Standard Tension Cleat, gumis borítást kapott a kényelmes és stabil közlekedés szempontjából, ha éppen nem a kerékpáron ülsz. 

Kompatibilis a Wahoo és az általunk forgalmazott Easy Tension Cleat-tel is. 

Hivatalos gyártói oldal itt érhető el.

Tudnivalók a jótállásról

  • Külföldi beszerzésű Wahoo SPEEDPLAY NANO pedál garanciális problémája esetén csak a külföldi forgalmazónak lehet visszaküldeni a terméket, mivel a magyar képviseletnek nincsen jogosultsága az ügyet intézni. Ilyen esetekben sajnos mi sem tudunk közreműködni az ügyintézésben.
  • A tőlünk vásárolt termékek esetében – hivatalos Wahoo viszonteladóként – gördülékeny ügyintézéssel segítjük bármilyen probléma megoldását.
  • Arra törekszünk, hogy egy meghibásodott terméket lehetőleg azonnal ki tudjunk cserélni raktárkészletről. Így nem kell kisegítő lehetőségeket keresned az edzésed folytatásához.
  • Nem garanciális ügyekben is szívesen állunk rendelkezésre, javítás és pótalkatrész-beszerzés sem jelent gondot számunkra.
  • Természetesen minden tekintetben megfelelünk a magyar jogszabályoknak a jótállási és szavatossági feltételeket illetően.

Cikkszám: WFPRN1S53

Kategória:

Címkék: , , ,

Márka:

Értékelések

Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

Még nincsenek értékelések.


Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274