Wahoo SPEEDPLAY Easy Tension Cleat

20 990 Ft

🇭🇺

A Wahoo SPEEDPLAY Easy Tension Cleat-t a Wahoo hivatalos, magyarországi partnereként értékesítjük.

Miért fontos ez?

Az aktuális készletről érdeklődj elérhetőségeinken!


Mennyiség

Gyorsan, egyszerűen és kényelmesen. Csak ezen szempontok alapján lehet használni a SPEEDPLAY Easy Tension Cleat stoplit. Gyors be és kicsatolást eredményez, könnyen használható egyszerű sétálás közben is.

Tudnivalók a jótállásról

  • Külföldi beszerzésű Wahoo SPEEDPLAY Easy Tension Cleat garanciális problémája esetén csak a külföldi forgalmazónak lehet visszaküldeni a terméket, mivel a magyar képviseletnek nincsen jogosultsága az ügyet intézni. Ilyen esetekben sajnos mi sem tudunk közreműködni az ügyintézésben.
  • A tőlünk vásárolt termékek esetében – hivatalos Wahoo viszonteladóként – gördülékeny ügyintézéssel segítjük bármilyen probléma megoldását.
  • Arra törekszünk, hogy egy meghibásodott terméket lehetőleg azonnal ki tudjunk cserélni raktárkészletről. Így nem kell kisegítő lehetőségeket keresned az edzésed folytatásához.
  • Nem garanciális ügyekben is szívesen állunk rendelkezésre, javítás és pótalkatrész-beszerzés sem jelent gondot számunkra.
  • Természetesen minden tekintetben megfelelünk a magyar jogszabályoknak a jótállási és szavatossági feltételeket illetően.

Cikkszám: WFPRCLTEZ

Kategória:

Címkék: ,

Márka:

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274