Wahoo SPEEDPLAY Standard Tension Cleat

22 990 Ft

Kérd egyedi, kedvezményes ajánlatunkat!
🇭🇺

A Wahoo SPEEDPLAY Standard Tension Cleat-t a Wahoo hivatalos, magyarországi partnereként értékesítjük.

Miért fontos ez?

Az aktuális készletről érdeklődj elérhetőségeinken!


Mennyiség
 

SPEEDPLAY pedálokkal legjobban komaptibilis stopli. Az integrált rendszer stabil erőt és könnyű mászást kínál minden országúti felhasználónak. 3 irányú állíthatóság a maximális kényelem és komfort érdekében.

Tudnivalók a jótállásról

  • Külföldi beszerzésű Wahoo SPEEDPLAY Standard Tension Cleat garanciális problémája esetén csak a külföldi forgalmazónak lehet visszaküldeni a terméket, mivel a magyar képviseletnek nincsen jogosultsága az ügyet intézni. Ilyen esetekben sajnos mi sem tudunk közreműködni az ügyintézésben.
  • A tőlünk vásárolt termékek esetében – hivatalos Wahoo viszonteladóként – gördülékeny ügyintézéssel segítjük bármilyen probléma megoldását.
  • Arra törekszünk, hogy egy meghibásodott terméket lehetőleg azonnal ki tudjunk cserélni raktárkészletről. Így nem kell kisegítő lehetőségeket keresned az edzésed folytatásához.
  • Nem garanciális ügyekben is szívesen állunk rendelkezésre, javítás és pótalkatrész-beszerzés sem jelent gondot számunkra.
  • Természetesen minden tekintetben megfelelünk a magyar jogszabályoknak a jótállási és szavatossági feltételeket illetően.

Cikkszám: WFPRCLTST

Kategória:

Címkék: ,

Márka:

Értékelések

Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

Még nincsenek értékelések.


Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274