Mudhugger FRX első sárvédő

11 990 Ft

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  Első sárvédő újrahasznosított, fekete polimerből, gyorskötözős rögzítéssel, MTB-re, elektromos MTB-re tervezve. Kompatibilis 26″; 27,5″; 29″ colos kerekekkel.

  Rendelhető frissítés


  Mennyiség

  A sárvédők használatáról erősen megoszlanak a vélemények, főleg MTB-k, elektromos MTB-k esetében. Ronthatja az összképet, beleakad valamibe, elhajlik, hozzáér a kerékhez, stb., abban azonban mindenki egyetért, hogy hasznos. És itt nem arra gondolok elsősorban, hogy sarasak leszünk, hanem a kerékpárt (is) védi a szennyeződésektől. Ennek eredménye, hogy a becsúszó szárakat kevésbé kell takarítani, nem kell nagynyomású mosóval nagyobb sárrétegeket leszedni (talajtól függ, mert van az a sár, amitől ez sem véd meg).

  A brit Mudhugger 1980 óta gyárt sárvédőket és mivel MTB-re tervezték először, ezen az ágon is tökéletesítették. Az FRX első sárvédő a tesztgyőztes, kiemelkedő termékük, amely újrahasznosított, fekete polimerből készült.

  Ahogy az FRX, a többi Mudhugger is nagyobb teljesítményű elektromos kerékpárok, e-MTB-k esetében (is) kiválóan fogják a sarat, sőt, egy elektromos bringa a nyomaték miatt több sarat is pakolhat a kritikus helyekre, ha nincs megfelelő védelem.

  Specifikáció

  • Hossz: 450 mm
  • Súly: 78 gramm
  • Kompatibilitás: 26″; 27,5″; 29″ colos kerekekkel
  • 7-8 cm szükséges a villán a becsúszószár alatt a rögzítésre

  Gyorskötözővel (tartozék) viszonylag rövid időn belül rögzíthető, amit az alábbi videó jól szemléltet:

  A gyártó erősen ajánlja és való igaz, érdemes védőfóliával is számolni (ez már nem alaptartozék), hogy védjük a vázat, illetve villát a karcolástól, sérüléstől.

  A hivatalos gyártói oldal itt érhető el.

  További információ

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274