Mudhugger EVO Bolt-On első sárvédő

17 990 Ft

Első sárvédő újrahasznosított fekete polimerből, csavaros rögzítéssel, MTB-re tervezve. Kompatibilis 27,5″; 27,5+”; 29″ colos kerekekkel, így elektromos MTB-re is rászerelhető, sőt, a nagyobb nyomaték miatt kifejezetten ajánlott is, hogy védje a sártól a becsúszó szárakat. Fontos, hogy csak FOX 36 (beleértve a FOX/Marzocchi telót) és 38 (2017-es FOX 34-el is), Ohlins RXF és DH teleszkópokkal (amelyeknek van csavar helye), illetve Rockshox ZEB telóval, a megfelelő adapterrel. Előbbihez fontos megjegyezés, hogy Marzocchi Bomber 72-vel nem kompatibilis.

 

Raktáron


Mennyiség

A sárvédők használatáról erősen megoszlanak a vélemények, főleg MTB-k esetében. Ronthatja az összképet, beleakad valamibe, elhajlik, hozzáér a kerékhez, stb., abban azonban mindenki egyetért, hogy hasznos. És itt nem arra gondolok elsősorban, hogy sarasak leszünk, hanem a kerékpárt (is) védi a szennyeződésektől. Ennek eredménye, hogy a becsúszó szárakat kevésbé kell takarítani, nem kell nagynyomású mosóval nagyobb sárrétegeket leszedni (talajtól függ, mert van az a sár, amitől ez sem véd meg).

A brit Mudhugger 1980 óta gyárt sárvédőket és mivel MTB-re tervezték először, ezen az ágon is tökéletesítették, sőt elektromos MTB-kre is kifejezetten ajánlott. Legújabb termékük az EVO Bolt-On, ami a korábbiakkal ellentétben már csavarral rögzíthető, igaz viszonylag kevés villával kompatibilis.

Specifikáció

  • Hossz: 515 mm
  • Súly: 125 gramm (csavarok nélkül)
  • Kompatibilitás: 27,5″; 27,5+”; 29″ colos kerekekkel

Villa kompatibilitás:

  • FOX 36 (beleértve a FOX/Marzocchi telót) és 38 (2017-es FOX 34-el is)
  • Ohlins RXF és DH teleszkópokkal (amelyeknek van csavar helye)
  • Rockshox ZEB telóval, a megfelelő adapterrel
  • Marzocchi Bomber 72-vel nem kompatibilis!

A csavarok (tartozék, kivéve ZEB telóhoz, mert külön kell adapter hozzá) segítségével a villa középső ívén előre kialakított csavarhelyekre rövid időn belül rögzíthető, amit az alábbi videó jól szemléltet:

Értékelések

Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

Még nincsenek értékelések.


Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

Kapcsolódó termékek, amik szerintünk érdekesek lehetnek Számodra.

Mudhugger Rear Fender Medium

Mudhugger Medium hátsó sárvédő

16 990 Ft
Mudhugger_Shorty

Mudhugger Shorty X első sárvédő

11 990 Ft
Mudhugger FRX Front Race Fender Long

Mudhugger FRX első sárvédő

11 990 Ft

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274