Mudhugger Large hátsó sárvédő

17 990 Ft

A brit gyártó MTB-re fejlesztett hátsó, hosszított sárvédője újrahasznosított fekete polimerből, gyorskötözős rögzítéssel. Kompatibilis 27,5+”; 29″ colos kerekekkel, sőt a nagyobb nyomaték és becsúszószárak védelme miatt kifejezetten elektromos MTB-re is ajánlott.

Raktáron


Mennyiség

A sárvédők használatáról erősen megoszlanak a vélemények, főleg MTB-k esetében. Ronthatja az összképet, beleakad valamibe, elhajlik, hozzáér a kerékhez, stb., abban azonban mindenki egyetért, hogy hasznos. És itt nem arra gondolok elsősorban, hogy sarasak leszünk, hanem a kerékpárt (is) védi a szennyeződésektől. Ennek eredménye, hogy a becsúszó szárakat kevésbé kell takarítani, nem kell nagynyomású mosóval nagyobb sárrétegeket leszedni (talajtól függ, mert van az a sár, amitől ez sem véd meg).

A brit Mudhugger 1980 óta gyárt sárvédőket és mivel MTB-re tervezték először, ezen az ágon is tökéletesítették, sőt elektromos MTB-kre is kifejezetten ajánlott. A hosszított hátsó sárvédőjük fedi legjobban a kerékpár hátsó kerekét, így a bringa és a bringás is erősen védve van a szennyeződésektől. Sőt, ha túl hosszúnak találjuk és saját magunk szabnánk méretre, úgy bizonyos méretig le is vágható! Ezt az alábbi videó szemlélteti a legjobban:

Specifikáció

  • Hossz: 760 mm
  • Szélesség: 105 mm
  • Súly: 280 gramm
  • Kompatibilitás: 27,5+”; 29″ colos kerekekkel

Gyorskötözővel (tartozék) viszonylag rövid időn belül rögzíthető, amit az alábbi videó jól szemléltet:

A hivatalos termékoldal itt érhető el.

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274