Mudhugger Medium hátsó sárvédő

16 990 Ft

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  A brit gyártó MTB-re fejlesztett hátsó sárvédője újrahasznosított fekete polimerből, gyorskötözős rögzítéssel. Kompatibilis 27,5+”; 29″ colos kerekekkel, kifejezetten ajánlott elektromos MTB-re, hiszen a nagyobb nyomaték sokszor több sarat is a hézagokba tud gyűrni, ezt lehet kikerülni a Mudhuggerrel, illetve védeni a becsúszó szárakat.

  Raktáron frissítés


  Mennyiség

  A sárvédők használatáról erősen megoszlanak a vélemények, főleg MTB-k esetében. Ronthatja az összképet, beleakad valamibe, elhajlik, hozzáér a kerékhez, stb., abban azonban mindenki egyetért, hogy hasznos. És itt nem arra gondolok elsősorban, hogy sarasak leszünk, hanem a kerékpárt (is) védi a szennyeződésektől. Ennek eredménye, hogy a becsúszó szárakat kevésbé kell takarítani, nem kell nagynyomású mosóval nagyobb sárrétegeket leszedni (talajtól függ, mert van az a sár, amitől ez sem véd meg).

  A brit Mudhugger 1980 óta gyárt sárvédőket és mivel MTB-re tervezték először, ezen az ágon is tökéletesítették. Sőt, elektromos MTB-re is kifejezetten ajánlott a nagyobb nyomaték és a becsúszó szárak megfelelő védelme miatt. Az alap hátsó sárvédőjük pont annyira fedi a kerékpárt hátsó kerekét, amennyire szükséges ahhoz, hogy a legtöbb szennyeződés ne jusson sem a bringára, sem pedig a bringásra.

  Specifikáció

  • Hossz: 640 mm
  • Szélesség: 100 mm
  • Súly: 208 gramm
  • Kompatibilitás: 27,5+”; 29″ colos kerekekkel

  Gyorskötözővel (tartozék) viszonylag rövid időn belül rögzíthető, amit az alábbi videó jól szemléltet:

  A gyártó ebben az esetben nem csak ajánlja, hanem kiemeli, hogy védőfóliával (ez már nem alaptartozék) védjük a vázat a karcolástól, sérüléstől.

  A hivatalos gyártói oldal itt érhető el.

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274