Mudhugger Shorty X első sárvédő

11 990 Ft

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  Első sárvédő újrahasznosított fekete polimerből, gyorskötözős rögzítéssel, MTB-re tervezve, „kis” méretben. Kompatibilis 27,5″; 27,5+”; 29″ colos kerekekkel, illetve kifejezetten ajánlott elektromos MTB-khez a motor nagyobb nyomatéka és a becsúszószárak védelme miatt.

  Rendelhető frissítés


  Mennyiség

  A sárvédők használatáról erősen megoszlanak a vélemények, főleg MTB-k esetében. Ronthatja az összképet, beleakad valamibe, elhajlik, hozzáér a kerékhez, stb., abban azonban mindenki egyetért, hogy hasznos. És itt nem arra gondolok elsősorban, hogy sarasak leszünk, hanem a kerékpárt (is) védi a szennyeződésektől. Ennek eredménye, hogy a becsúszó szárakat kevésbé kell takarítani, nem kell nagynyomású mosóval nagyobb sárrétegeket leszedni (talajtól függ, mert van az a sár, amitől ez sem véd meg).

  A brit Mudhugger 1980 óta gyárt sárvédőket és mivel MTB-re tervezték először, ezen az ágon is tökéletesítették. Sőt, elektromos MTB-k esetében is kiváló, mert védi a becsúszó szárakat és a motor nagyobb nyomatéka miatt a plusz sárréteggel is megbirkózik. A első sárvédőjükből két verzió van MTB-re, az egyik a hosszabb (450 mm) FRX, illetve az itt látható rövidebb változata, amely szintén újrahasznosított, fekete polimerből készült.

  Specifikáció

  • Súly: 60 gramm
  • Kompatibilitás: 27,5″; 27,5+”; 29″ colos kerekekkel
  • 7-8 cm szükséges a villán a becsúszószár alatt a rögzítésre

  Gyorskötözővel (tartozék) viszonylag rövid időn belül rögzíthető, amit az alábbi videó jól szemléltet (a hosszabb FRX-et teszi fel a kolléga, de rögzítésileg ugyanaz, mint a rövid):

  A gyártó erősen ajánlja és való igaz, érdemes védőfóliával is számolni (ez már nem alaptartozék), hogy védjük a vázat, illetve villát a karcolástól, sérüléstől.

  A hivatalos gyártói oldal itt érhető el.

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274