Akció!

Shotgun Pro e-MTB gyerekülés

Original price was: 89 990 Ft.Current price is: 84 990 Ft.

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  A KidsRideShotgun szintet lépett és a már egyébként is innovatívnak és egyedinek számító nyergüket továbbfejlesztve hozták létre a Pro verziót, amit elektromos MTB-kre, elektromos fullykra és egyéb szint minden kerékpárral kompatibilis.

  • Ajánlott kor: 2-5 éves kor között
  • A gyermek maximális súlya 27 kg lehet
  • Nyeregcsőre és kormányszárra rögzíthető
  • Sínes kialakításának és állíthatóságának köszönhetően nincs kontatkban a vázzal (jó hír a karbon vázas bringáknak)
  • Könnyen és gyorsan fel- és leszerelhető

  Rendelhető frissítés


  Mennyiség

  A Shotgun Pro gyerekülést a megjelenésének nagy örömére részletesen mutattuk be egy külön bejegyzésünkben, így alább a kompatibilitásra hívnánk fel a figyelmet, hogy biztos illeszkedjen a kerékpár paramétereibe.

  • a Shotgun Pro kompatibilis minden 11/8-as kormányszárral, beleértve az elektromos MTB-ket is.
  • a kormányszáron 10mm szabad helynek kell lennie, hogy a Shotgun Pro biztonságosan rögzíthető legyen. Ha 50mm-nél rövidebb a kormányszár, úgy előfordulhat, hogy hézagoló szükséges.
  • a Shotgun Pro dobozában eleve van két hézagoló, amit a saját, 10mm-es sztenderd hézagolóval ki lehet cserélni
  • fontos -Scott kereskedésként nekünk kiemelten- hogy Scott/Syncros, valamint Trek Knock Block kormányokra külön adaptert kell vásárolni (ezt természetesen mi intézzük, ha szükséges).
  • fully kompatibilis gyerekülésként szinte kötelező, hogy dropperekhez is szerelhető legyen, így 27.2mm, 30.9mm, 31.6mm and 34.9mm méretekhez, valamint 14mm szabad hely szükséges a felszereléséhez.

  Az alábbi videóban részletesen bemutatja a gyártó, hogy miként kell rögzíteni a Shotgun Pro-t, illetve kiderül belőle, hogy kis ajándék is van a dobozban:

  Az újdonság és a partnerek támogatása végett a Shotgun a saját, gyártói oldalán a webshop-ban még nem teszi elérhetővé a Pro gyerekülést, csak helyi forgalmazóknál lehet megvásárolni. Itt, a weboldalunkon kosárba helyezhető, amellyel folyamattal elő is rendelhető, mivel készletre szeptember elején érkezik.

  A gyártói oldal itt érhető el.

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274