S-Works Turbo Kenevo SL

Induló ár: 5 475 000 Ft15 000 

A vadonatúj Kenevo SL egy 40 éves történet kiteljesedése. A Specialized tervezőasztalán megannyi munkaóra után megszületett a világ legjobb elektromos hegyi kerékpárja. Mi biztosra mondhatjuk, csalódni nem lehet benne.

Az új Kenevo méretezési reformja nem fog kifejezetten bekategorizálni egy méretbe. Szinte teljes szabadságod lehet a méretválasztás terén. Azt hogy melyik méretre lesz szükséged azt a következő linkre kattintva tudhatod meg.

Melyik az én méretem?

Szín

Méret


Mennyiség

S-Works Turbo Kenevo SL

Földöntúli élmények

A vadonatúj S-Works Turbo Kenevo SL minden tekintetben a hasonló társai fölé emeli a Specialized márkát. Az egyedi hangolású hátsó felfüggesztést és állítható geometriát kínáló kerékpár olyan vezetési élményt nyújt, amit eddig még nem tapasztalhattál meg. A Turbo Full Power 1.1 motor házassága a MasterMind Turbo (TCU) vezérlőegységgel, biztosítja, hogy játszi könnyedséggel és a legkisebb erőfeszítéssel hódíthasd meg a legdurvább terepeket is.

S-Works Turbo Kenevo SL nehéz terepen

Levo geometria

Az S-Works tervező asztalán az egyik, ha nem a legfontosabb szempont az volt, hogy a kerékpár és lovasa egybe tudjanak olvadni, és ezáltal érezzék egymást és a környezet minden változását. A váz geometriájának állíthatósága lehetővé teszi hogy minden helyzetben megtaláld a számodra legmegfelelőbb beállítást.

Mit is jelent ez?

A fejcső szöge 62,5 és 64,5 fok között állítható, míg az alsó konzol magassága gyorsan és egyszerűen 6 mm-rel felfelé vagy lefelé mozgatható. Legyen szó könnyű pályákról vagy nagyon durva sziklás terepekről, a megfelelő beállítás mindig veled lesz.

Felfüggesztés

Az S-Works Turbo Kenevo SL első villáját 170 mm-es rugóútra képes FOX FLOAT 38 Factory 29  teleszkóppal látták el, míg hátulra is egy FOX FLOAT típusú X2 Factory tagot szereltek. Stabilan haladhatsz át bármiféle akadályon, kis gödröktől kezdve a hatalmas árkokig.

S-Works Turbo Kenevo SL menet közben

Kicsi de rendkívül erős

Az 1,95 kg-os, kompakt Specialized 1.1-es motor, amely 35 Nm nyomatékot produkál, az elegánsan integrált, és a karcsú csőben lévő fix 320 Wh-s akkumulátorral együtt szerepet játszik az alacsony, 18,7 kg-os tömegben. A takarékos motornak köszönhetően nincs szükség nagyobb akkumulátorra az elfogadható hatótávolság eléréséhez. Ezzel együtt a Turbo Kenevo SL tökéletesen képes hasonló hatótávolságra, mint a 600 Wh-s akkumulátorral rendelkező, sokoldalú eMTB-k. Ehhez a modellhez is opcionálisan válaszható Range Extender ami további 1,2 kg-ot ad a kerékpár súlyához, és 50%-kal növeli az akkumulátor kapacitását. A fordulatszám-érzékelő okosan van beépítve, teljesen el van rejtve, és a karbon kereten keresztül olvassa le a tárcsarotorra erősített mágnest.

S-Works Turbo Kenevo SL akkumulátor

MasterMind

A MasterMind Turbo vezérlőegység, röviden TCU a motor agya. Az összes információ ezen keresztül fut át amit később elemezni is tudunk. Ezen felül lehetőve teszi a rásegítési szintek valós idejű beállítását és az éteren érkező frissítések feldolgozását, hogy a kerékpár napról napra jobb és jobb legyen. A Mission Controll alkamazással minden információ láthatóvá válik.

  • Az éteren keresztüli frissítések biztosítják, hogy a Levo idővel jobb legyen
  • A MasterMind TCU könnyen olvasható százalékban jeleníti meg a fennmaradó töltést
  • A MicroTune lehetővé teszi a segítség szintjének menet közbeni beállítását 10% -os lépésekben
  • A kijelző elrendezésének személyre szabása és 120 lehetséges konfiguráció
  • Az „Élő fogyasztás” megtanít hatékonyabban pedálozni a hatótávolság maximalizálása érdekében
  • A pulzus és a Rider Power érték az edzés magasabb szintre emeléséhez
  • Nyomvonalas Gorilla Glass kijelző
  • Integrált precíziós magasságkövetés

S-Works Turbo Kenevo SL MasterMind TCU

S-Sizing

Az S-méretezés fontos alapokra feskzik - a rider méretén és stílusán is. Hat méretet különböztet meg a Specialized, amelyek mindegyike hasonló fejcsőhosszúsággal rendelkezik. A kisebb S-méretű kerékpárok fürgébbek lesznek, rövidebb hatótávolsággal, míg a nagyobb S-méretek fokozott stabilitást biztosítanak.

S-Sizing

Az S-méret meghatározása nem nehéz feladat. Ha eddig M-es kerékpárt használtál akkor az S3 lesz a középút. Ha lendületesebb túrákra vágysz akkor válassz S2-t, ha pedig a stabilitás a fontos akkor viszont az S4-et. A következő ábrán három különböző stílusú versenyzőt mutatunk be. Mindegyikük 1,73 m magas és három különböző méretet választottak.

Keresse Meg Az S-Méretét

Specifikáció

VázszettFACT 11m full carbon, 29″, full internal cable routing, 148mm spacing, fully sealed cartridge bearings, 170mm rear travel, geo adjust head tube, geo adjust horst pivot
Első villaFOX FLOAT 38 Factory 29, Grip2 damper, 44mm offset, HSC, LSC, HSR, LSR, 110x15mm, 1.5″ tapered steerer, 170mm travel, Kashima
Hátsó rugós tagRockShox Reverb AXS, 30.9mm, S2: 125mm, S3: 150mm, S4/S5: 170mm
MotorSpecialized SL 1.1, custom lightweight motor
RemoteSpecialized MasterMind TCU, ANT+/Bluetooth®, w/Handlebar remote
AkkumulátorSpecialized SL1-320, fully integrated, 320Wh
TöltőCustom charger, 48V System w/ SL system charger plug
Hátsó VáltóSRAM XX1 Eagle AXS
VáltókarSRAM Eagle AXS Rocker Paddle
HajtásSRAM X-Sync Eagle, 94 BCD, 32T, alloy
HajtókarPraxis Carbon M30, custom offset
LáncSRAM XX1 Eagle, 12-speed
KazettaSram XG-1299, 12-Speed, 10-52t
FékElső: SRAM Code RSC, 4-piston caliper, hydraulic disc, 220mm
Hátsó: SRAM Code RSC, 4-piston caliper, hydraulic disc, 220mm
Kerékméret29″
FelniTraverse SL 29
GumikElső: Butcher Grid Trail T9 29×2.3″
Hátsó: Butcher Grid Trail T7 29 x 2.3″
KormányRoval Traverse SL Carbon, riser bar, 6-degree upsweep, 8-degree backsweep, 30mm rise, 800mm, 35.0mm
Kormányszár (stucni)Deity, 35.0mm
MarkolatDeity, Black
NyeregcsőRockShox Reverb AXS, 30.9, 1X remote, (S1:100mm, S2: 125mm, S3: 150mm, S4-S6: 170mm)
NyeregBridge, 155/143mm, Hollow Ti-rails
MéretekS2 – S3 – S4 – S5

A termék hivatalos honlapja a képre kattintva érhető el.

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274