woom 1 Plus gyerek kerékpár

114 990 Ft

Kérd egyedi, kedvezményes ajánlatunkat!

Díjnyertes woom gyermek biciklik, kiváló minőségű és könnyű kerékpárok minden korosztály számára.

Bár nagyon egyszerű összeszerelni a woom kerékpárokat, de ha igényled, személyes átvétel esetén használatra készen adjuk azokat át.

Szín


Mennyiség

Woom 1 Plus futóbicikli

Nem mindenki egyidőben kezdi el megismerni a kerékpárok adta élményt és szabadságot. Míg a woom 1 a legkisebbeket célozza meg és egészen kicsiknek lett kitalálva, a woom 1 Plus a 3 éves és annál idősebbeket hozza majd lendületbe. Leginkább 3 – 4,5 év közötti korra lett tervezve és kényelmesen 95 – 110 cm közötti magasságig használható.

A woom 1 Plus felépítése

Váz

A woom 1 Plus váza AA-6061 alumíniumból kidolgozott, kúpos csövekből készült. Ez az egyik legkönnyebb alumínium fajta erre a felhasználásra. Kerékpárral ismerkedők számára kialakított forma, alacsony felszállási magasságot megalkotva. Az üléshelyzet, a hosszú tengelytáv és a hibákat toleráló kormányforma biztosítja a kiváló egyensúlyt és stabilitást.

Kerék

A hihetetlenül könnyű 14″-os Soopa-Doopa-Hoops alufelnikre szerelt Kenda Small Block 1,5″-os abroncsok biztosítják, a kiváló rugózást és tapadást. Egyszerűen felfújható az autószelepeknek köszönhetően. A kerék fel-. és leszerelése 6 mm-es imbuszokkal lehetséges. A felniken 16 darab rozsdamentes küllő kapott helyet.

Villa

Könnyű Unicrown alumínium villa 1″-os tengellyel. Utánfutása a könnyű kormányozhatóságot támogatja. A villa és a váz között egy kis gumigyűrű megakadályozza azt hogy a kormány túl legyen kormányozva. Ez segíti az egyenes haladást és kormány túlfordulása miatta esések megelőzését.

Kormány

A woom 1 Plus kormánya is szintén könnyű alumínium felhasználásával készült. Ergonomiai kialakítása biztosítja a jobb kormányozhatóságot. 19 mm az átmérője és 470 mm a szélessége. Nem csak kényelmes, de stílusos is, a BMX szerű kialakításnak köszönhetően. A kormányszár kovácsolt alumíniumból készül, 10°-os dőlésszöget biztosítva. A kormányt két darab 6 mm-es imbuszcsavar rögzíti.

Markolat

Kis kezekhez kialakított ergonomikus és jó fogású gyémánt szerkezet. Nem tartalmaz káros anyagokat vagy lágyítószereket. A kormány végén gumiból készült ütközők és csővégdugók találhatók. A woom 1 Plus gyerek kerékpár biztos lesz a legkisebb kezekben is.

Nyereg

Követve a kerékpár vázergonomiáját, alakították ki az ülés formáját is. Szintén káros-, és mérgező anyagoktól mentes. A nyereg egy eloxált alumínium nyeregcsövön helyezkedik el. Oldalsó védelemmel látták el, hogy védve legyenek falhoz támasztáskor.

Fék

A ‘Small hand reach’ fékkar a legkisebb kezekhez lett tervezve. Személyre szabható távolsággal a maximális kényelem érdekében. Kis kézi erő esetén is megfelelő teljesítményű fékezést nyújt. A Jagwire bowdenek hosszútávon biztosítják a hibátlan működést. Hátul puhább, elől keményebb fékbetétek találhatóak. A fékkarok színe megegyzik a fékpofákéval, igy sokkal egyszerűbb megkülönböztetni azokat.

woom 1 Plus gyerek kerékpár összes komponense a biztonságra fókuszálva lett kifeljesztve, hiszen a gyerekek biztonsága az első és legfontosabb amikor kerékpározni tanulnak vagy már egyedül járják az utakat.

Technikai adatok

Abroncs-/kerékméret14″
Súly4.2 kg
Teherbírás60 kg
Kormánymagasság635 mm (25″)
Kormányszár dőlésszöge67°
Kormányszár állíthatósága+/-10°
Vízszintes felsőcsőhossz350 mm (13.78″)
Tengelytáv635 mm (25″)
Nyeregcső dőlésszöge69°
Minimális nyeregmagasság375 mm (14.76″)
Maximális nyeregmagasság470 mm (18.5″)

Értékelések

Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

Még nincsenek értékelések.


Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274