woom 1 gyerek kerékpár

99 990 Ft

Kérd egyedi, kedvezményes ajánlatunkat!

Díjnyertes woom gyermek biciklik: kiváló minőségű és könnyű kerékpárok minden korosztály számára.

Bár nagyon egyszerű összeszerelni a woom kerékpárokat, de ha igényled, személyes átvétel esetén használatra készen adjuk azokat át.

Szín


Mennyiség

Woom 1 futóbicikli

A woom 1 futóbiciklivel élmény lesz megismerni a kerékpározás világát. Ha már a két lábon járás magabiztosan megy, akkor lassan eljön az ideje megismertetni a kétkerekű járművek használatát is.  A woom 1 gyerek kerékpár kialakításának köszönhetően biztosítja a kisgyermekek számára a könnyű fel-, leszállást és az elindulást is. Leginkább 1,5 – 3,5 év közötti korra lett tervezve és kényelmesen 82 – 100 cm közötti magasságig használható.

A woom 1 felépítése

Váz

A woom 1 váza AA-6061 alumíniumból készült. Ez az egyik legkönnyebb alumínium fajta erre a felhasználásra. Kerékpárral ismerkedők számára kialakított forma, alacsony felszállási magasságot megalkotva. Az üléshelyzet, a hosszú tengelytáv és a hibákat toleráló kormányforma biztosítja a kiváló egyensúlyt és stabilitást.

Kerék

A hihetetlenül könnyű Soopa-Doopa-Hoops alufelnikre szerelt nagy térfogatú, alacsony profilú és könnyen gördülő abroncsok biztosítják, a kiváló rugózást és tapadást. A kerék fel-. és leszerelése 6 mm-es imbuszokkal lehetséges. A felniken 16 darab rozdamentes küllő kapott helyet.

Villa

Könnyű Unicrown alumínium villa 1″-os tengellyel. Utánfutása a könnyű kormányozhatóságot támogatja. A villa és a váz között egy kis gumigyűrű megakadályozza azt hogy a kormány túl legyen kormányozva. Ez segíti az egyenes haladást és kormány túlfordulása miatta esések megelőzését.

Kormány

A woom 1 kormánya is szintén könnyű alumínium felhasználásával készült. Ergonomiai kialakítása biztosítja a jobb kormányozhatóságot. 19 mm átmérője és 390 mm a szélessége. A kormányszár kovácsolt alumíniumból készül, 10°-os dőlésszöget biztosítva. A kormányt két darab 6 mm-es imbuszcsavar rögzíti.

Markolat

Kis kezekhez kialakított ergonomikus és jó fogású gyémánt szerkezet. Nem tartalmaz káros anyagokat vagy lágyítószereket. A kormány végén gumiból készült ütközők és csővégdugók találhatók. A woom 1 gyerek kerékpár biztos lesz a legkisebb kezekben is.

Nyereg

Követve a kerékpár vázergonomiáját, alakították ki az ülés formáját is. Szintén káros-, és mérgező anyagoktól mentes. A nyereg egy eloxált alumínium nyeregcsövön helyezkedik el.

Fék

A ‘Small hand reach’ fékkar a legkisebb kezekhez lett tervezve. Személyre szabható távolsággal a maximális kényelem érdekében. Kis kézi erő esetén is megfelelő teljesítményű fékezést nyújt. A Jagwire bowdenek hosszútávon biztosítják a hibátlan működést.

woom 1 gyerek kerékpár összes komponense a biztonságra fókuszálva lett kifeljesztve, hiszen a gyerekek biztonsága az első és legfontosabb amikor kerékpározni tanulnak vagy már egyedül járják az utakat.

Technikai adatok

Abroncs-/kerékméret 12″
Súly 2.95 kg
Teherbírás 50 kg
Kormánymagasság 475 mm (18.7″)
Kormányszár dőlésszöge 68°
Vízszintes felsőcsőhossz 296 mm (11.65″)
Tengelytáv 554 mm (21.81″)
Nyeregcső dőlésszöge 72°
Minimális nyeregmagasság 255 mm (10.04″)
Maximális nyeregmagasság 365 mm (14.37″)

Értékelések

Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

Még nincsenek értékelések.


Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274