woom 4 gyerek kerékpár

214 990 Ft

Kérd egyedi, kedvezményes ajánlatunkat!

Díjnyertes woom gyermek biciklik, kiváló minőségű és könnyű kerékpárok minden korosztály számára.

Bár nagyon egyszerű összeszerelni a woom kerékpárokat, de ha igényled, személyes átvétel esetén használatra készen adjuk azokat át.

Szín


Mennyiség

Woom 4 gyerek bicikli

A woom 4 gyerek kerékpár már egy újabb szintet hivatott meglépni. A 8 sebességgel felszerelt váltó már fantasztikusan kiterjeszti az eszköz felhasználási körét. Immáron gyermekünk már bármilyen terepet meg tud hódítani magának. Leginkább 6 – 8 év közötti korra lett tervezve és kényelmesen 115 – 130 cm közötti magasságig használható.

A woom 4 felépítése

Váz

A woom 4 váza kiváló minőségben kidolgozott AA-6061 alumínium, kúpos csövekből készült. Ez az egyik legkönnyebb alumínium fajta erre a felhasználásra. Kerékpárral ismerkedők számára kialakított forma, alacsony átlépési magasságot megalkotva. Az üléshelyzet, a hosszú tengelytáv és a hibákat toleráló kormánygeometria biztosítja a kiváló egyensúlyt és stabilitást.

Kerék

A hihetetlenül könnyű 20“-os Soopa-Doopa-Hoops alufelnikre szerelt 20 x 1.4″ Schwalbe LITTLE JOE Perf – os abroncsok biztosítják, a kiváló rugózást és tapadást. Egyszerűen felfújható az autószelepeknek köszönhetően. A kerék fel-. és leszerelése pillanatok alatt lehetséges az új gyorszárral. A felniken 20 darab rozsdamentes küllő kapott helyet.

Villa

Könnyű Unicrown alumínium villa 1″-os tengellyel. Utánfutása a könnyű kormányozhatóságot támogatja.

Kormány

A woom 4 kormánya is szintén könnyű alumínium felhasználásával készült. Ergonomiai kialakítása biztosítja a jobb kormányozhatóságot. 19 mm az átmérője és 580 mm a szélessége. Nem csak kényelmes, de stílusos is, a BMX szerű kialakításnak köszönhetően. A kormányszár kovácsolt alumíniumból készül, 10°-os dőlésszöget biztosítva. A kormányt két darab 6 mm-es imbuszcsavar rögzíti.

Markolat

Kis kezekhez kialakított woom Ergogrip markolat, ezen felül káros anyagoktól mentes, ergonomikus felület. A markolat maga csavarral rögzíthető, a legbiztosabb tartás érdekében. A woom 4 gyerek kerékpár biztos lesz a legkisebb kezekben is.

Nyereg

Követve a kerékpár vázergonomiáját, alakították ki az ülés korosztálynak megfelelő formáját is. Szintén káros-, és mérgező anyagoktól mentes. A nyereg egy eloxált alumínium nyeregcsövön helyezkedik el, illetve oldalsó védelemmel látták el, hogy védve legyenek falhoz támasztáskor. A gyorszáras nyeregbilinccsel könnyen megtalálható a legkényelmesebb magasság.

Fék

A ‘Small hand reach’ fékkar a legkisebb kezekhez lett tervezve. Személyre szabható távolsággal a maximális kényelem érdekében. Kis kézi erő esetén is megfelelő teljesítményű fékezést nyújt. A Jagwire bowdenek hosszútávon biztosítják a hibátlan működést. Hátul puhább, elől keményebb fékbetétek találhatóak. A fékkarok színe megegyzik a fékpofákéval, igy sokkal egyszerűbb megkülönböztetni azokat.

Meghajtórendszer

Könnyű. kovácsolt és 110 mm hosszúságú hajtókarok kaptak helyet a woom 4 gyerek kerékpáron. Elől 29, hátul 11-28 fog áttétel szerelve. Műanyag platform pedálokon stabilan fog elhelyezkedni mindenki lába.

Sebességváltó

A woom 4 sajátossága a hátulra felszerelet SRAM X4 váltó. Pontos és precíz váltást eredményez mind a nyolc (1 x 8) sebességen át. Könnyen kezelhető a SRAM Grip Shift marokváltónak köszönhetően.

woom 4 gyerek kerékpár összes komponense a biztonságra fókuszálva lett kifeljesztve, hiszen a gyerekek biztonsága az első és legfontosabb amikor kerékpározni tanulnak vagy már egyedül járják az utakat.

Technikai adatok

Abroncs-/kerékméret 20″
Súly 7,7 kg
Teherbírás 70 kg
Kormánymagasság 770 mm (30.32″)
Kormányszár dőlésszöge 68°
Kormányszár állíthatósága +/-10°
Vízszintes felsőcsőhossz 446mm (17.56″)
Tengelytáv 825 mm (32.48″)
Nyeregcső dőlésszöge 71.5°
Minimális nyeregmagasság 560 mm (22.05″)
Maximális nyeregmagasság 710 mm (27.95″)
Hajtókarhossz 110 mm (4.33″)

Értékelések

Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

Még nincsenek értékelések.


Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274