woom OFF AIR 6 kerékpár

424 990 Ft

Kérd egyedi, kedvezményes ajánlatunkat!

A woom OFF AIR 6, az OFF 6 durvább terepre tervezett, első teleszkópos változata. Felemelő élmény ezzel közlekedni.

Bár nagyon egyszerű összeszerelni a woom kerékpárokat, de ha igényled, személyes átvétel esetén használatra készen adjuk azokat át.

Szállítható: néhány nap alatt


Mennyiség

Woom OFF AIR 6 kerékpár

A woom OFF AIR 6 kerékpár tízéves kortól ajánlott szuper kialakítású Mountain Bike. Az erdőn, mezőn történő áthajtás igazán élvezetes lesz. A felsőcső kialakításának köszönhetően a fel- és leszállás roppant gyors és zökkenőmentes lesz bármilyen helyzetben. A legjobb kerékpár a hegyi kerékpározással ismerkedőknek. Leginkább 10 – 14 év közötti korra lett tervezve és kényelmesen 140 – 165 cm közötti magasságig használható.

A woom OFF AIR 6 kerékpár felépítése

Váz

A woom OFF AIR 6 kerékpár váza kiváló minőségű 6061 T6 alumíniumból készült, tompított és hidroformázott csövekkel. Az alacsony felsőcső és súlypont és a hosszú tengelytáv tökéletes egyensúlyt teremt. Emellett sportos és biztonságos bringázási élmányt ad.

Kerék

Woom OFF DISCO TEC duplakamrás alumínium felnik, zárt csapágyas alumínium kerékagyakkal. Gyorszáras tengelyek. 28 db G14 dupla keresztezésű alumínium küllő. Minőségi  26 x 2,35 ″ Schwalbe Rocket Ron, ADDIX SPEED abroncsok. Autós tűszeleppel ellátva, a könnyű felfújás érdekében.

Villa

Hidraulikus teleszkópos villa, amely állítható rugó- és nyomáscsillapítóval, valamint lockout-funkcióval is rendelkezik. A rugó mozgása 60 mm.

Kormány

Könnyű alumínium rudakból készült, széles és ergonomikus kialakítás, két bilincses rögzítéssel. A kormányszár kovácsolt, CNC-megmunkált alumíniumból készült. A kormány magassága 20 mm, szélessége 680 mm.

Markolat

A kis átmérővel tervezett markolat kifejezetten gyerekbarát. Nem mérgező, 100% szilikon anyagból készült a maximális tapadásért. A stabil tartás érdekében csavarozott végdugókkal lett ellátva.

Nyereg

Precíz ergonomikus kialakítás maely illeszkedik a gyerekek medencéjéhez. Szintén nem mérgező anyagokból készült. Oldalt erősített, hogy elkerülhető legyen a falhoz támasztás miatti kopás. 27,2 x 300 mm alumínium nyeregcsőre szerelve.

Fék

Promax hidraulikus tárcsafékek melyek átmérői a következők: elöl és hátul is 140 mm. Ergonomikus fékkarok a gyermekek kezéhez tervezve.

Meghajtórendszer

Könnyű, kovácsolt és 110 mm hosszúságú hajtókarok kaptak helyet a woom OFF AIR 6 kerékpáron. Elől a keskeny lánckerék 28, hátul a kazetta 11-36 foggal szerelve. A pedálok szálerősített nylonból készültek.

Sebességváltó

A woom OFF AIR 6 kerékpár már kilenc (1 x 9) sebességgel lett szerelve. A váltásról a SRAM X5 hátsó váltó fog gondoskodni. Ezt vezérelni gyermekünk egy SRAM X5 trigger váltókarral tudja majd.

woom OFF AIR 6 kerékpár összes komponense a biztonságra fókuszálva lett kifeljesztve, hiszen a gyerekek biztonsága az első és legfontosabb amikor kerékpározni tanulnak vagy már egyedül járják az utakat.

Woom OFF AIR 6 technikai adatok

Abroncs-/kerékméret 26″
Súly 11 kg
Kormánymagasság 950 mm (37.4″)
Kormányszár dőlésszöge 69°
Vízszintes felsőcsőhossz 570 mm (22″)
Tengelytáv 1060 mm (42″)
Nyeregcső dőlésszöge 71°
Minimális nyeregmagasság 780 mm (30.7″)
Maximális nyeregmagasság 970 mm (38.1″)
Hajtókarhossz 150 mm (5.9″)

Értékelések

Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

Még nincsenek értékelések.


Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274