webshop menü

Bosch Connectmodul kit BDU33YY motorokhoz

58 990 Ft

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  Kompatibilis modellek:

  • Performance Line CX (BDU3741)
  • Performance Line CX Race Edition (BDU376Y)
  • Cargo Line (BDU3741)
  • BDU37YY
  • Gyártói kód: BCM3100, EB13.200.014-VEO

  Csak BOSCH Smart Sytem kerékpárokkal kompatibilis. Az üzemeltetéshez a FLOW alkalmazás szükséges.

  Raktáron frissítés


  Mennyiség

  A Bosch Smart System ConnectModule segítségével mindig naprakész lehetsz arról, hol tartózkodik éppen a biciklid. Az e-bike GPS nyomkövető azonban többet kínál ennél: nem csupán tájékoztatást ad. A ConnectModule nem csupán lopásgátló eszközként működik, hanem egyben riasztórendszerként is funkcionál. A finom érzékelők felfigyelnek az eBike-od gyanús mozgására, és lopási kísérlet esetén azonnal aktiválják a riasztást. Ez az opció kizárólag a Bosch Smart System rendszerrel felszerelt kerékpároknál érhető el!

  GPS LOPÁSVÉDELEM

  Amennyiben az „eBike Alarm” funkciót aktiváltad a Bosch eBike Flow alkalmazásban, mindig értesülhetsz ha megmozdítják a biciklit. A ConnectModule nem csupán pontos helymeghatározást biztosít, hanem hangos riasztást is indít. A beépített önfenntartó akkumulátornak, a riasztórendszernek és a nyomkövető funkcióknak köszönhetően nincs szükség az eBike akkumulátorára. Ha ki van kapcsolva a kerékpár, akkor is működik a modul, és bringázás közben tölti fel a belső akkumulátorát. A modult külön tölteni nem kell.

  E-BIKE RIASZTÓRENDSZER

  A Bosch eBike Alarm funkciója mindig aktív, amint kikapcsolod a biciklit, feltéve, hogy aktiváltad a funkciót az eBike Flow alkalmazásban. A Bosch ConnectModule kétlépcsős riasztással válaszol a hirtelen mozgásokra. Kis mozgás esetén figyelmeztető hangjelzést ad, míg nagyobb mozgás vagy helyváltoztatás esetén a második riasztási szint aktiválódik. Ekkor hangos riasztás kezdődik, a nyomkövetés elindul és értesítést kapsz. A második szint csak valódi vészhelyzetben, és csak akkor aktiválódik, ha nem vagy a közelben a telefonoddal. Ezáltal elkerülhetők a felesleges, téves riasztások.

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  További információ

  Cikkszám: EB13200014-1 Kategória: Címkék: , , Márka:

  Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274