Orbea Rise M Range Extender

184 990 Ft — 499 

Az Orbea Rise M Range Extender egy praktikus kiegészítő a csúcson túlra vágyóknak. 70% plusz kapacitás, közel másfél kilóban.

🇪🇺

Ennek a terméknek az árát euróban is megadtuk, és a Te döntésed, hogy melyik pénznemben fizetsz érte. A megrendelés leadásakor a rendszerünk forinttal számol, ezért ha euróval fizetnél, kérjük, jelezd számunkra.

Amennyiben nem látsz forintosított árat, kérjük, adj le egy rendelést, és felvesszük Veled a kapcsolatot.

Szállítható: pár hét alatt


Mennyiség

Orbea Rise M Range Extender

Az Orbea Rise M kifejezetten nagy utakra lett tervezve. A beszerelt 360 Wh-ás akkumulátor képes ECO módban akár 4 órán keresztül, ez kb 2500 méteres szintet jelent, rásegítést nyújtani a felhasználónak. De megesik hogy sokkal nagoyn utakra vágyik az ember és a töltés nem egy emgoldott dolog, főleg ha a hegyekben van az ember. De a Rise M Range Extender kifejezetten a segítségünkre lesz. A 252 Wh-s külső akkumulátor a teljes kapacitást 612 Wh-ra módosítja, Ez 70%-al több menetidő. Ráadásul maga a kiegészítő csak 1,4 kg plusz súlyt jelent és ha éppen nem használjuk a Range Extender kerete kulcsatartóként is funkcionálhat. A Ride M-hez és a Rise H-hoz kapható Range Extenderek nem kompatibilisek egymással.

 

Orbea Rise H Range Extender

Kategória:

Márka:

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274