Orbea Rise M Range Extender

197 390 Ft — 499.00   

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  Az Orbea Rise M Range Extender egy praktikus kiegészítő a csúcson túlra vágyóknak. 70% plusz kapacitás, közel másfél kilóban.

  Raktáron frissítés


  Mennyiség
  🇪🇺

  Ennek a terméknek az árát euróban is megadtuk, és a Te döntésed, hogy melyik pénznemben fizetsz érte. A megrendelés leadásakor a rendszerünk forinttal számol, ezért ha euróval fizetnél, kérjük, jelezd számunkra.

  Amennyiben nem látsz forintosított árat, kérjük, adj le egy rendelést, és felvesszük Veled a kapcsolatot.

  Orbea Rise M Range Extender

  Az Orbea Rise M kifejezetten nagy utakra lett tervezve. A beszerelt 360 Wh-ás akkumulátor képes ECO módban akár 4 órán és kb. 2500 méteres szintemelkedésen keresztül rásegítést nyújtani a felhasználónak. De megesik hogy sokkal nagyobb utakra vágyik az ember és a töltés nem egy megoldott dolog, főleg ha a hegyekben vagyunk. A Rise M Range Extender ilyenkor kifejezetten a segítségünkre lesz. A 252 Wh-s külső akkumulátor a teljes kapacitást 612 Wh-ra módosítja, Ez 70%-al több menetidő. Ráadásul maga a kiegészítő csak 1,4 kg plusz súlyt jelent és ha éppen nem használjuk, a Range Extender kerete kulacstartóként is funkcionálhat. A Ride M-hez és a Rise H-hoz kapható Range Extenderek nem kompatibilisek egymással.

   

  Orbea Rise H Range Extender

  További információ

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274