MOTOREX CHAINLUBE WITH PTFE láncolaj 100 ml

3 890 Ft

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  Teljesen szintetikus lánc kenőanyag, amely erősen por- és szennyeződéstaszító tulajdonságokkal rendelkezik.

  Raktáron frissítés


  Mennyiség

   

  • A PTFE-t tartalmazó speciális összetétel csökkenti a súrlódást, miközben biztosítja a láncszemek optimális kenését.
  • A kiváló minőségű adalékanyagok innovatív összetétele miatt  az olaj gyorsan bejut a láncba, valamint pontos és sima váltást tesz lehetővé.
  • Kizárólag száraz körülmények között rövid utakat megtévő országúti kerékpárokon való használatra szánták. Azonban a hegyi kerékpárok is profitálhatnak a CHAINLUBE with PTFE teljesítményéből, ha az éghajlati és futásteljesítményi feltételek hasonlóak.

  A  politetrafluoretilén, rövidítve PTFE vagy  teflon egy számos alkalmazási területen megtalálható úgynevezett fluoropolimer. A nagy molekulasúlyú polimert, ami a láncvégi hidrogénatomok kivételével csak szén- és fluoratomokból áll, sem a hidrofil (vízvonzó), sem a hidrofób (víztaszító) folyadékok nem nedvesítik.Az erős szén–fluor kötés jelenléte kémiailag igen ellenállóvá teszi, de jó dielektromos tulajdonsága is van. Ezeket a tulajdonságait használják alkalmazási területein kenőanyagkomponensként, edények, tartályok készítésére maró folyadékokhoz, és legjobban ismeretesen sütéshez használt felületek ragadásmentesítésére.

  A lánc karbantartására alternatívaként ajánljuk a waxolást, melynek pontos folyamatáról itt írtunk, érdemes megszívlelni a benne foglaltakat.

  További információ

  Kategória: Címkék: , , Márka:

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274