Squirt Wax Lube kenőanyag láncokhoz

990 Ft14 990 Ft

A Squirt Chain Lube wax egy könnyen felvihető, viasz alapú, biológiailag lebomló, tarós, száraz  kenőanyag, amely hegyi és országúti kerékpárláncok kenésére terveztek és minden időjárási körülmény között alkalmazható.

Kiszerelések


Mennyiség

Zavar, hogy olajos leszel ha hozzányúlsz a lánchoz? Kerülnéd a vegyszerek használatát lánctisztításkor? Szeretnéd, hogy a lánc ne szedje össze a port, és ne kelljen az olajos sarat tisztítani a hátsó sorról? Próbáld ki a Squirt Wax Lube viasz bázisú kenőanyagot! Nekünk nagyon bevált mind hegyi mind országúti és gravel túrákon is. Ha még professzionálisabb megoldást keresel, akkor érdeklődj bátran a Molten SpeedWax rendszerünk után!

A lánc tisztítása és előkészítése, valamint a wax gyártói segédlet alapján történő alkalmazása alapvető fontosságú ahhoz, hogy a Squirt Wax Chain Lube egyedi viasz-összetételéből származó előnyöket elérhesd.

A Squirt Lube 100% -ban biológiailag lebomló, környezetbarát wax amely használat alatt, nem igényel vegyszeres zsírtalanítást. A téli hónapokra a Squirt Low-temp Chain Lube alacsony hőfokú láncos kenőanyagot ajánljuk.  

A Squirt fizikai tulajdonságai:

  • A kenőanyag nem tűzveszélyes.
  • Sötétfehér színű, nagyon enyhe szaga van.
  • Ajánlott tárolási hőmérséklet: 5 ° C és 35 ° C között.
  • Termikus bomlása csak kb. 100 ° C-on megy végbe.
  • Bőrrel való érintkezés esetén meleg szappanos vízzel könnyen eltávolítható.

Használata:

A gyári zsír, az öreg kenőanyag vagy az olaj saras szennyeződések sajnos megakadályozzák, hogy a Squirt Lube behatoljon a lánccsapok, hengerek és lemezek közötti üregekbe, így az anyag nem tudja elvégezni a szükséges kenési feladatát. Emellett más kenőanyagok és gyári zsírok kémiai reakciót is képezhetnek a Squirt Lube wax-szal, korlátozva a viasz hatékonyságát. Ezért azt javasoljuk, hogy egy új dobozon láncot a Squirt használata előtt érdemes teljesen zsírtalanítani. Ezt igény esetén mi is szívesen vállaljuk műhelyünkben.

A zsírtalanítás után a lánc szárítása következik. Ezután vigyél fel egy csepp wax-ot minden egyes lánchengerekre, amit nem kell letörölnöd, de hagyd teljesen megszáradni tekerés előtt.

Ezt követően nincs szükség a kerékpár mosásakor a lánc zsírtalanítására, száraz kefével szépen tisztítható a viasz. Minden mosást követően, hagyd teljesen megszáradni a láncot és hordj fel egy új réteg Squirt Lube kenőanyagot, amit szintén hagyj megszáradni, hogy a viasz beépüljön a csapok közés is.  

A Squirt használatának gyakorisága a kerékpározás körülményeiktől függ. Rövid idő alatt kitapasztalható, hogy mennyi ideig elegendő a kenés a láncon.

Ha egy száraz lánczajt hallasz, akkor állj meg és waxold a láncot, ajánljuk, hogy az ismerkedési időszakban, az első pár tekeréshez érdemes magaddal vinned a 15ML-es kiszerelést.

A gyártói ajánlás MTB kerékpárok esetében 4 óránkénti újrakenés, országúti kerékpároknál pedig 6 óránként érdemes megismételni a folyamatot. Érdemes a kenést mindig a bringázás végére időzíteni, hogy a következő tekerésre teljesen száraz legyen. 

Cikkszám: N/A

Kategória:

Márka:

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274