webshop menü

Squirt Lube Low Temperature kenőanyag láncokhoz

1 490 Ft5 990 Ft

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  Készletről elérhető modellek

  • 15ml1 490 Ft
  • 120ml5 990 Ft

  Extrém hideg időben sem szabad elfeledkezni a kerékpárlánc megfelelő ápolásáról, melyre a Squirt egy külön, 100% -ban biológiailag lebomló, környezetbarát kenőanyagot kísérletezett ki.

  Kiszerelés


  Mennyiség

  A gyártó úgy fogalmaz, hogy ez a lánc-kenőanyagok Szent Grálja. De hogy miért is?

  Kihívás a rendkívül hidegben olyan folyamatos kenést biztosítani a kerékpárláncnak, amely ellenáll az extrém időjárás és ebből adódó kosz, nedvesség okozta kihívásoknak.

  A Squirt Low Temp Lube folyadékában módosították a fagypontot, hogy kellően folyós halmazállapotú maradjon a mínuszokban, valamint ilyen körülmények között is tisztán és csendben tartsa a láncot.

  Természetesen akkor sincs probléma, ha melegebbre fordul az idő, mert -fura ezt a szót használni, de így van- kompatibilis a többi Squirt kenőnyaggal.

  Alkalmas MTB, országúti és elektromos kerékpár láncokhoz nedves és száraz körülmények között egyaránt.

  Használata:

  A gyári zsír, az öreg kenőanyag vagy az olajos, saras szennyeződések sajnos megakadályozzák, hogy a Squirt Lube behatoljon a lánccsapok, hengerek és lemezek közötti üregekbe, így az anyag nem tudja elvégezni a szükséges kenési feladatát. Emellett más kenőanyagok és gyári zsírok kémiai reakciót is képezhetnek a Squirt Lube wax-szal, korlátozva a viasz hatékonyságát. Ezért azt javasoljuk, hogy egy új láncot a Squirt használata előtt érdemes teljesen zsírtalanítani. Ezt igény esetén mi is szívesen vállaljuk műhelyünkben.

  A zsírtalanítás után a lánc szárítása következik. Ezután vigyél fel egy csepp wax-ot minden egyes lánchengerekre. Gyártói ajánlás, hogy ezt ismételd meg a hideg idő okozta körülmények miatt. A folyadékot nem kell letörölnöd, de hagyd teljesen megszáradni tekerés előtt.

  Ezt követően nincs szükség a kerékpár mosásakor a lánc zsírtalanítására, száraz kefével szépen tisztítható a viasz. Minden mosást követően, hagyd teljesen megszáradni a láncot és hordj fel egy új réteg kenőanyagot, amit szintén hagyj megszáradni, hogy a viasz beépüljön a csapok közé is.  

  A Squirt használatának gyakorisága a kerékpározás körülményeitől függ. Rövid idő alatt kitapasztalható, hogy mennyi ideig elegendő a kenés a láncon.

  Ha egy száraz lánczajt hallasz, akkor állj meg és waxold a láncot. Ajánljuk, hogy az ismerkedési időszakban, az első pár tekeréshez vidd magaddal a 15ML-es kiszerelést.

  Érdemes a kenést mindig a bringázás végére időzíteni, hogy a következő tekerésre teljesen száraz legyen. 

  A helyes és mindenre kiterjedő lánctisztításról itt írtunk, érdemes megszívlelni a benne foglaltakat.

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  További információ

  Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274