Squirt Wax Lube kenőanyag eBike láncokhoz

Raktáron

Induló ár: 990 Ft

A Squirt Lube kifejezetten eBike láncok kenésére terveztek kenőanyag, amely könnyen felvihető, viasz alapú, biológiailag lebomló, tartós és száraz.

Kiszerelések


Mennyiség

A Squirt Wax Lube kenőanyagot kifejezetten eBike láncokhoz fejlesztette a gyártó. És igen, volt rá oka, mert az elektromos kerékpárláncok sokkal nagyobb nyomatéknak-nyomásnak vannak kitéve, mint hagyományos társaik. Ez a fajta kenőanyag vastagabb réteget képez a láncon, így tovább is tartja szárazon nedves körülmények között, valamint 100% -ban biológiailag lebomló, környezetbarát wax, amely használat alatt nem igényel vegyszeres zsírtalanítást.

A lánc tisztítása és előkészítése, valamint a wax gyártói segédlet alapján történő alkalmazása alapvető fontosságú ahhoz, hogy az egyedi viasz-összetételből származó előnyöket elérhesd. Hosszabban írtunk is a témában, innen több praktikát is leleshetsz.

A Squirt fizikai tulajdonságai:

  • a kenőanyag nem tűzveszélyes.
  • sötét-fehér színű, nagyon enyhe szaga van.
  • ajánlott tárolási hőmérséklet: 5 ° C és 35 ° C között.
  • termikus bomlása csak kb. 100 ° C-on megy végbe.
  • bőrrel való érintkezés esetén meleg szappanos vízzel könnyen eltávolítható.

Használata:

A gyári zsír, az öreg kenőanyag vagy az olajos, saras szennyeződések sajnos megakadályozzák, hogy a Squirt Lube behatoljon a lánccsapok, hengerek és lemezek közötti üregekbe, így az anyag nem tudja elvégezni a szükséges kenési feladatát. Emellett más kenőanyagok és gyári zsírok kémiai reakciót is képezhetnek a Squirt Lube wax-szal, korlátozva a viasz hatékonyságát. Ezért azt javasoljuk, hogy egy új láncot a Squirt használata előtt érdemes teljesen zsírtalanítani. Ezt igény esetén mi is szívesen vállaljuk műhelyünkben.

A zsírtalanítás után a lánc szárítása következik. Ezután vigyél fel egy csepp wax-ot minden egyes lánchengerekre, amit nem kell letörölnöd, de hagyd teljesen megszáradni tekerés előtt.

Ezt követően nincs szükség a kerékpár mosásakor a lánc zsírtalanítására, száraz kefével szépen tisztítható a viasz. Minden mosást követően, hagyd teljesen megszáradni a láncot és hordj fel egy új réteg kenőanyagot, amit szintén hagyj megszáradni, hogy a viasz beépüljön a csapok közé is.  

A Squirt használatának gyakorisága a kerékpározás körülményeitől függ. Rövid idő alatt kitapasztalható, hogy mennyi ideig elegendő a kenés a láncon.

Ha egy száraz lánczajt hallasz, akkor állj meg és waxold a láncot. Ajánljuk, hogy az ismerkedési időszakban, az első pár tekeréshez vidd magaddal a 15ML-es kiszerelést.

Érdemes a kenést mindig a bringázás végére időzíteni, hogy a következő tekerésre teljesen száraz legyen. 

Érdekelhetnek még…

Úgy véljük, hogy ezek a termékek is érdekesek lehetnek számodra.

Squirt Chain Lube

Squirt Wax Lube kenőanyag láncokhoz

Raktáron Induló ár: 990 Ft

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274