Squirt Wax Lube kenőanyag eBike láncokhoz

990 Ft16 990 Ft

A Squirt Lube kifejezetten eBike láncok kenésére terveztek kenőanyag, amely könnyen felvihető, viasz alapú, biológiailag lebomló, tartós és száraz.

Kiszerelések


Mennyiség

A Squirt Wax Lube kenőanyagot kifejezetten eBike láncokhoz fejlesztette a gyártó. És igen, volt rá oka, mert az elektromos kerékpárláncok sokkal nagyobb nyomatéknak-nyomásnak vannak kitéve, mint hagyományos társaik. Ez a fajta kenőanyag vastagabb réteget képez a láncon, így tovább is tartja szárazon nedves körülmények között, valamint 100% -ban biológiailag lebomló, környezetbarát wax, amely használat alatt nem igényel vegyszeres zsírtalanítást.

A lánc tisztítása és előkészítése, valamint a wax gyártói segédlet alapján történő alkalmazása alapvető fontosságú ahhoz, hogy az egyedi viasz-összetételből származó előnyöket elérhesd. Hosszabban írtunk is a témában, innen több praktikát is leleshetsz.

A Squirt fizikai tulajdonságai:

  • a kenőanyag nem tűzveszélyes.
  • sötét-fehér színű, nagyon enyhe szaga van.
  • ajánlott tárolási hőmérséklet: 5 ° C és 35 ° C között.
  • termikus bomlása csak kb. 100 ° C-on megy végbe.
  • bőrrel való érintkezés esetén meleg szappanos vízzel könnyen eltávolítható.

Használata:

A gyári zsír, az öreg kenőanyag vagy az olajos, saras szennyeződések sajnos megakadályozzák, hogy a Squirt Lube behatoljon a lánccsapok, hengerek és lemezek közötti üregekbe, így az anyag nem tudja elvégezni a szükséges kenési feladatát. Emellett más kenőanyagok és gyári zsírok kémiai reakciót is képezhetnek a Squirt Lube wax-szal, korlátozva a viasz hatékonyságát. Ezért azt javasoljuk, hogy egy új láncot a Squirt használata előtt érdemes teljesen zsírtalanítani. Ezt igény esetén mi is szívesen vállaljuk műhelyünkben.

A zsírtalanítás után a lánc szárítása következik. Ezután vigyél fel egy csepp wax-ot minden egyes lánchengerekre, amit nem kell letörölnöd, de hagyd teljesen megszáradni tekerés előtt.

Ezt követően nincs szükség a kerékpár mosásakor a lánc zsírtalanítására, száraz kefével szépen tisztítható a viasz. Minden mosást követően, hagyd teljesen megszáradni a láncot és hordj fel egy új réteg kenőanyagot, amit szintén hagyj megszáradni, hogy a viasz beépüljön a csapok közé is.  

A Squirt használatának gyakorisága a kerékpározás körülményeitől függ. Rövid idő alatt kitapasztalható, hogy mennyi ideig elegendő a kenés a láncon.

Ha egy száraz lánczajt hallasz, akkor állj meg és waxold a láncot. Ajánljuk, hogy az ismerkedési időszakban, az első pár tekeréshez vidd magaddal a 15ML-es kiszerelést.

Érdemes a kenést mindig a bringázás végére időzíteni, hogy a következő tekerésre teljesen száraz legyen. 

Érdekelhetnek még…

Kapcsolódó termékek, amik szerintünk érdekesek lehetnek Számodra.

Squirt Chain Lube

Squirt Wax Lube kenőanyag láncokhoz

990 Ft15 990 Ft
Opciók választása

Értékelések

Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

Még nincsenek értékelések.


Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274