woom gyerek sisak

29 990 Ft

Szín

Méret


Mennyiség

A woom gyerek sisak

A gyermekek védelme az első és legfontosabb dolog amire gondolnunk kell amikor biciklizni tanulnak. A woom gyerek sisak teljes mértékben a kisgyermekek fejformájához lett kialakítva. Így biztosak lehetünk abban, hogy nem csak a biztonságot, de a kényelmet is élvezhetik.

Jól illeszkedik: Speciálisan a gyermekek fejformájához lett minden arány és sisakméret kialakítva.

Biztonság: A mélyebbre ereszkedő sisakhéj nagyobb védelmet nyújt a halántékon és a fej hátsó részén.

Szellőzés: A levegőcsatornáknak és szellőzőnyílásoknak köszönhetően a woom gyerek sisak optimális átszellőzést biztosít.

Mágneses zár: A Fidlock® mágenese zár könnyen és egyszerűen használható, akár egy kézzel is, kesztyűben. Nincs több becsípődés.

Ütköző simléder: Speciálisan kifejlesztett ütköző a homlok részre rögzítve.

Woom logó: A woom sisak mindkét oldalán jól látható fényvisszaverő márkajelzés található. Nem csak stílusos, hanem jól látható nagy távolságról is, kedvezőtlen fényviszonyok mellett.

Szerkezet: In-mold technológiát használó karcálló polikarbonátból készült héj, melyben EPS habból készült belső bélés kapott helyet.

Szabvány: A woom sisak megfelel a következő európai és amerikai biztonsági előírásoknak: DIN EN 1078 – a pedálos kerékpárosok, gördeszkások és görkorcsolyázók sisakszabványa.

Méretek

  • XS: 46-50 cm
  • S 50-53 cm
  • M: 53-56 cm

Pehelykönnyű

  • XS: 240 g
  • S: 260 g
  • M: 270 g

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274