webshop menü

Fidlock TWIST univerzális tartó + bike base csavaros-mágneses csatlakozó

17 990 Ft

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  A Fidlock TWIST bike base csatlakozó és Fidlock TWIST univerzális tartó kombinációjának köszönhetően nem csak kulacsot tudsz a kerékpárra rögzíteni. Vidd magaddal a számodra legfontosabb dolgokat a csúcsteljesítmény eléréséhez!

  • Mágneses rendszer a kényelemért és a biztonságért
  • Csavaros rögzítés és mágneses rendszer a megfelelő stabilizálásért

  Raktáron


  Mennyiség

  Vidd magaddal, amire csak szükséged van a csúcsteljesítmény eléréséhez

  A Fidlock TWIST bike base csatlakozó és az univerzális tartó kombinációjának köszönhetően nem csak kulacsot tudsz magaddal vinni a kerékpározáshoz. Rögzítsd a kerékpáron a számodra legfontosabb dolgokat, legyen szó bármilyen palackról, esőkabátról, vagy éppen egy banánról. A működési elv rendkívül egyszerű: a csavarok segítségével szereld fel a Fidlock TWIST csatlakozót a kulacstartó bemenetre. A mágneses rendszeren keresztül kapcsold össze a csatlakozót a Fidlock TWIST univerzális tartóval, majd rögzítsd a tartóval, amire szükséged lesz kerékpározás közben.

  Mágneses rendszer: kényelem és biztonság tekerés közben is

  A Fidlock TWIST csatlakozó és az univerzális tartó a mágneses rendszer segítségével kapcsolható össze. Ennek nagy előnye, hogy amennyiben tekerés közben használnád azt, amit magaddal viszel, nem kell arra fókuszálnod, hogy utána a tartó megfelelően vissza legyen helyezve a csatlakozóba, mert ezt a mágneses rendszer megoldja helyetted. Ennek köszönhetően több figyelmet tudsz az útra fordítani.

  Megfelelő rögzítés bármilyen terepviszony mellett

  A kifogástalan stabilizálást a csavaros rögzítés és a mágneses rendszer garantálja. Így bármilyen rázós terepre visz az utad, a tartó mindig a helyén marad.

  Specifikációk

  • A termék eredeti neve: Fidlock TWIST uni connector + bike base
  • A csatlakozó minden standrad kulacstartó bemenethet illeszkedik

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274