Fidlock TWIST kulacs 590 ml

13 990 Ft

A Fidlock TWIST kulacs mágneses rögzíthetőségének köszönhetően könnyedén és gyorsan frissítheted fel megad, akár tekerés közben is. Az egyszerű kezelhetőség miatt a használata közben is tudsz az útra fókuszálni, így elkerülhetőek a balesetek.

  • 100% BPA-mentesség
  • Mosogatógépben is mosható 60 ℃-ig

Szín


Mennyiség

Gyors és biztonságos felfrissülés tekerés közben is

A Fidlock TWIST kulaccsal felszerelve gyorsan és biztonságosan frissítheted fel magad tekerés közben is, mialatt egy percre sem kell levenni a szemed az útról. Mindezt a kulacs speciális, mágneses rögzíthetősége teszi lehetővé. A kulacs a visszahelyezésekor szinte magától megtalálja a tartót, így semmi nem vonja el a figyelmed a terepről. Ez mind hobbi kerékpárosok, mind versenyzők számára hatalmas előnyt jelent, amellyel a hagyományos kulacsok nem rendelkeznek.

Fidlock

100% BPA-mentesség az egészség megőrzéséért

Kerékpározás közben nagyon fontos a folyadékfogyasztás, de koránt sem mindegy, hogy milyen minőségben visszük be a szervezetünkbe. A Fidlock TWIST kulacs pont ezért 100%-ban BPA mentes termék, így tökéletes választás azoknak, akik számára kiemelt fontosságú az egészségük megőrzése.

Nincs több törött kulacs

A mágneses csatlakozó rendszer – sok hagyományos kulacstartóval ellentétben – megfelelő, erős rögzítést biztosít. Így bármilyen rázós terepre visz az utad, a kulacs mindig a helyén marad.

Könnyű adaptálhatóság

Amennyiben lecserélnéd a régi Fidlock TWIST kulacsodat, vagy csak egy másik színre váltanál, könnyedén megteheted. A mágneses csatlakozó egyszerűen leválasztható a régi kulacsról és felszerelhető az újra.

Specifikációk

Cikkszám: N/A

Kategória:

Címkék: , , ,

Márka:

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274