Fidlock TWIST univerzális tartó + uni base cipzáras-mágneses csatlakozó

17 990 Ft

A Fidlock TWIST uni base csatlakozó és Fidlock TWIST univerzális tartó kombinációjának köszönhetően nem csak kulacsot tudsz a kerékpárra rögzíteni. Vidd magaddal karnyújtásnyira a számodra legfontosabb dolgokat a csúcsteljesítmény eléréséhez!

  • Cipzárarral rögzíthető csatlakozó, hogy a tartó mindig kéznél legyen
  • Mágneses rendszer a kényelemért és a biztonságért
  • Csúszásmentes felület a megfelelő rögzítésért
  • Gumi hátas kialakítás a vázcső védelméért

Raktáron


Mennyiség

Vidd magaddal, amire csak szükséged van a csúcsteljesítmény eléréséhez

A Fidlock TWIST uni base csatlakozó és az univerzális tartó kombinációjának köszönhetően nem csak kulacsot tudsz magaddal vinni a kerékpározáshoz. Rögzítsd a kerékpáron a számodra legfontosabb dolgokat, legyen szó bármilyen palackról, esőkabátról, vagy éppen egy banánról. A működési elv rendkívül egyszerű: a cipzárak segítségével helyezd a Fidlock TWIST csatlakozót a kerékpárra. A mágneses rendszeren keresztül kapcsold össze a csatlakozót a Fidlock TWIST univerzális tartóval, majd rögzítsd a tartóval, amire szükséged lesz kerékpározás közben.

Cipzáras rögzítés: karnyújtásnyira a legfontosabb dolgok

A Fidlock TWIST uni base csatlakozó két állítható cipzárjának köszönhetően a tartó a kerékpár bármelyik részén rögzíthető, legyen szó az alsó vagy a felső vázcsőről, vagy éppen a nyeregcsőről. Így amit magaddal viszel, mindig kényelmesen elérhető lesz számodra.

Mágneses rendszer: kényelem és biztonság tekerés közben is

A Fidlock TWIST csatlakozó és az univerzális tartó a mágneses rendszer segítségével kapcsolható össze. Ennek nagy előnye, hogy amennyiben tekerés közben használnád azt, amit magaddal viszel, nem kell arra fókuszálnod, hogy utána a tartó megfelelően vissza legyen helyezve a csatlakozóba, mert ezt a mágneses rendszer megoldja helyetted. Ennek köszönhetően több figyelmet tudsz az útra fordítani.

Megfelelő rögzítés bármilyen terepviszony mellett

A kifogástalan stabilizálást a csatlakozó két állítható cipzárja és csúszásmentes felülete, valamint a mágneses rendszer garantálja. Így bármilyen rázós terepre visz az utad, a tartó mindig a helyén marad.

Gumi háttal a vázcső védelméért

A Fidlock TWIST mágneses-cipzáras csatlakozó gumi háttal rendelkezik, így akárhol is rögzíted, nem okoz sérülést a kerékpáron.

Specifikációk

  • A termék eredeti neve: Fidlock TWIST uni connector + uni base
  • A csatlakozó 28-62 mm szélességű vázcsövekre szerelhető fel

Értékelések

Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

Még nincsenek értékelések.


Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274