i:SY Adapter

5 990 Ft — 15 

Kérd egyedi, kedvezményes ajánlatunkat!

Praktikus kiegészítő minden i:SY kerékpárhoz. Segítségével kulacstartónak, összecsukható lakatnak, pumpának és más kiegészítőknek tudunk helyet biztosítani az i:SY kerékpárunkon.

🇪🇺

Ennek a terméknek az árát euróban is megadtuk, és a Te döntésed, hogy melyik pénznemben fizetsz érte. A megrendelés leadásakor a rendszerünk forinttal számol, ezért ha euróval fizetnél, kérjük, jelezd számunkra.

Amennyiben nem látsz forintosított árat, kérjük, adj le egy rendelést, és felvesszük Veled a kapcsolatot.

Hamarosan érkezik!


Mennyiség

Minden kerékpáros kiegészítőnek meglesz a maga helye az i:SY adapter segítségével. Az adapter egy kis méretű lemez, ami méretében a kerékpár fejcsövén lévő csavarfoglalatokhoz lett igazítva, és az első csomagtartóval együtt rögzíthető akár mindkét oldalra. A tartólemezhez könnyen rögzíthető kulacstartó, pumpa, összecsukható lakat vagy más kiegészítők. Az adapter stabilan van rögzítve, nem lötyög, nem karcolja a vázat, és kényelmesen elérhető helyen van.

Praktikus, hogy az adapter a kulacsot is könnyen elérhető helyen tartja kerékpározás közben.

Felszerelés

Az adapter a fejcső bármelyik oldalára (vagy akár mindkettőre is!) rögzíthető. Ehhez a kiválasztott oldalon ki kell csavarni a csavarokat, majd az adapter furatain keresztül ismét csavarjuk be azokat. Fontos: ne hagyjuk el az alátéteket!

Jellemzők

Anyag Rozsdamentes acél
Felület Szálcsiszolt
Tömeg 55 g

Értékelések

Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

Még nincsenek értékelések.


Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274