Fidlock TWIST uni base mágneses-cipzáras kulacstartó

6 990 Ft

A Fidlock TWIST uni base mágneses-cipzáras kulacstartót a cipzárak segítségével a kerékpár bármelyik részén rögzítheted, hogy a Fidlock TWIST kulacsod kényelmesen elérhető legyen.

  • A cipzáras-mágneses rendszer segítségével megfelelően rögzíti a kulacsot
  • A mágneses rendszer lehetővé teszi a kényelmes és biztonságos frissítést tekerés közben is
  • Gumi hát a vázcső védelméért
  • Kompatibilis minden Fidlock TWIST kulaccsal

Az aktuális készletről érdeklődj elérhetőségeinken!


Mennyiség

Kényelmet nyújt egy fárasztó tekerés alkalmával is

A Fidlock TWIST uni base mágneses-cipzáras kulacstartó segítségével bárhol elhelyezheted a kerékpáron a Fidlock TWIST kulacsod, legyen szó az alsó vagy a felső vázcsőről, vagy akár a nyeregcsőről. Így a számodra legkézenfekvőbb helyre kerül a kulacs. A tartót a cipzárak segítségével kell a tetszőleges helyen rögzíteni és a mágneses rendszer segítségével már rá is helyezhető a kulacs. A cipzáras kivitelezésű tartó megoldást kínál abban az esetben is, ha a kerékpár kulacstartó csavarjai már nem alkalmasak egy hagyományos kosár rögzítésére.

Mágneses rendszer: kényelem és biztonság tekerés közben is

A kulacstartó és a Fidlock TWIST kulacs a mágneses rendszer segítségével kapcsolható össze. Ennek nagy előnye, hogy tekerés közben, frissítés után nem kell arra fókuszálnod, hogy a kulacs megfelelően vissza legyen helyezve a tartóba, mert ezt a mágneses rendszer megoldja helyetted. Így több figyelmet tudsz az útra fordítani.

Megfelelően rögzít bármilyen terepviszony mellett

A kulacstartó kifogástalan stabilizálását a két állítható cipzár és a csúszásmentes felület garantálja. Így bármilyen rázós terepre visz az utad, a kulacs mindig a helyén marad.

Gumi háttal a vázcső védelméért

A Fidlock TWIST mágneses-cipzáras kulacstartó gumi háttal rendelkezik, így akárhol is rögzíted a kulacsot, nem okoz sérülést a kerékpáron.

Bármelyik Fidlock TWIST kulacsot rögzíti

A tartó úgy lett kialakítva, hogy mindegyik Fidlock TWIST kulaccsal kompatibilis legyen. Így ha másik típusra váltanál, a kulacstartót továbbra is tudod használni.

Specifikációk

  • A termék eredeti neve: Fidlock TWIST uni base
  • 28-62 mm szélességű vázcsövekre szerelhető fel
  • Kompatibilis minden Fidlock TWIST kulaccsal

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274