Akció!

Wahoo ELEMNT ROAM GPS kerékpáros csomag (TICKR 2 BUNDLE)

149 990 Ft

Tartalmazza az ELEMNT ROAM GPS komputert, a TICKR 2 pulzusmérő pántot, RPM sebességmérőt és a RPM pedálfordulat-számlálót.

Tesztelnéd? Írj nekünk »

🇭🇺

A Wahoo ELEMNT ROAM GPS kerékpáros csomag (TICKR 2 BUNDLE)-t a Wahoo hivatalos, magyarországi partnereként értékesítjük.

Miért fontos ez?

Raktáron


Mennyiség

Tudnivalók a jótállásról

  • Külföldi beszerzésű Wahoo ELEMNT ROAM GPS kerékpáros csomag (TICKR 2 BUNDLE) garanciális problémája esetén csak a külföldi forgalmazónak lehet visszaküldeni a terméket, mivel a magyar képviseletnek nincsen jogosultsága az ügyet intézni. Ilyen esetekben sajnos mi sem tudunk közreműködni az ügyintézésben.
  • A tőlünk vásárolt termékek esetében – hivatalos Wahoo viszonteladóként – gördülékeny ügyintézéssel segítjük bármilyen probléma megoldását.
  • Arra törekszünk, hogy egy meghibásodott terméket lehetőleg azonnal ki tudjunk cserélni raktárkészletről. Így nem kell kisegítő lehetőségeket keresned az edzésed folytatásához.
  • Nem garanciális ügyekben is szívesen állunk rendelkezésre, javítás és pótalkatrész-beszerzés sem jelent gondot számunkra.
  • Természetesen minden tekintetben megfelelünk a magyar jogszabályoknak a jótállási és szavatossági feltételeket illetően.

Értékelések

Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

Még nincsenek értékelések.


Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

Kapcsolódó termékek, amik szerintünk érdekesek lehetnek Számodra.

wahoo ELEMNT ROAM

Wahoo ELEMNT ROAM

119 900 Ft
wahoo ELEMNT BOLT

Wahoo ELEMNT BOLT

79 900 Ft

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274