Garmin Edge 1030 Plus

224 990 Ft

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  Az Edge 1030 Plus képes képet alkotni a teljesítményedről és ezalapján túrákat javasolni.

  Tudd, hova mész. Könnyen követhető navigációs utasítások vezetnek az utad során. Maradj kapcsolatban a világgal még kerékpáron is. Számos üzenetküldési és értesítési lehetőség.

  Akár 24 órás üzemidő.

  🇭🇺

  A Garmin Edge 1030 Plus-t a Garmin hivatalos, magyarországi partnereként értékesítjük.

  Miért fontos ez?

  Rendelhető frissítés


  Mennyiség
  A nálunk vásárolt készülékeket díjmentesen lefóliázzuk az általad választott selyemfényű vagy fényes felületű fóliával. Ha személyesen jössz be hozzánk percek alatt fel tudjuk helyezni, egyéb esetben már a lefóliázott terméket küldjük el hozzád. Nincs más dolgod csak a rendelésed mellé kiválasztani milyen fóliát kérsz a készülékedre.

  Több mint GPS

  A Garmin Edge 1030 Plus automatikusan kiértékeli az edzésedet. Adatokat gyűjt a tevékenységeidről, ezáltal egy képet kapsz hogy milyen hatékonyal edzel. Sőt ezek alapján edzési javaslatokkal lát el, edzésterveket alkot vagy éppen túrákat javasol.

  A ClimbPro funkciónak köszönhetően láthatod az előtted álló emelkedők szintjét és annak fokát ha előre betöltött útón haladsz. Így könnyebben tudsz gazdálkodni a még meglévő erőddel.

  Az MTB Dynamics tökéletesen leköveti az extrémebb felhasználás minden részletét. Hogy hányat ugrottál, milyen távolságra és mennyi ideig voltál a levegőben.

  Sokunknál előfordult már hogy nem megfelelő hidratáltság mellett tekertünk több kilométeren keresztül. Az Edge 1030 Plus értesítéseket küld arról hogy mikor szükséges inni vagy éppen enni.

  „Ahová megyünk, ott nincs szükség utakra”

  Ez nem azt jelenti hogy repülni fogsz, viszont nem kell ismerned a terepet ahová mész és persze mindig tudni fogod hogy merre jársz és ehhez Garmin legfejlettebb technológiája áll rendelkezésünkre. A turn by turn navigációval és a folyamatos értesítésekkel biztos lehetsz abban hogy nem fogsz eltévedni a túrád során. De ha esetleg mégis (bár erre tényleg kicsi az esély) az Edge készülék minden gond nélkül visszakalauzol az eredeti cél felé. Ha viszont szándékosan letérnénk az sem probléma, könnyen szüneteltetheted a navigálást és az útvonalelhagyásról szóló értesítéseket. Majd ha készen állsz folytatni, könnyedén megtervezi az odavezető utat.

  Mindezek mellett ha korábban fejeznél be egy túrát még mielőtt a célig eljutnál, mindenkivel megesik. A vissza a kiindulópontra opcióval bármikor befejezhető az adott navigálás. Komoot vagy Strava programokban megtervezett, előre legyártott utakat is bármikor fel lehet szinkronizálni az Edge készülékre.

  Első a biztonság

  A GroupTrack segítségével akár 50 társad jelenlegi helyzetét is képes lehetsz egyidejűleg követni. Ráadásul a saját csoportodnak üzenetet is tudsz küldeni ha valami baj van. Ők egyből értesítést kapnak arról hogy írtál nekik.

  Ezen felül balesetérzékeléssel és kerékpár riasztással is el van látva. A balesetérzékelés automatikusan elküldi a helyzetünket a vészhelyzetben értesítendő kapcsolatkonak. A riasztás arra hivatott szolgálni hogy értesítést kapjunk arról amikor a kerékpárunk megmozdul. Így biztonságban tudhatjuk ha éppen nem vagyunk a közvetlen közelében.

  Szükséges az okostelefon használata és azon belül is a követési funkciók és helyadatok megosztása!

  Maradj kapcsolatban

  Szöveges üzeneteket és értesítéseket is képes lehetsz fogadni ha arra alkalmas okostelefonnal használod.

  Hívd ki barátaidat egy versenyre, mérd össze képességeidet bárkivel a nagyvilágban, ne félj megosztani másokkal az eredményeidet és persze tárold el minden edzésedet. Erre ad lehetőséget a Garmin Connect alkalmazás. Android és iOS eszközökkel is kompatibilis.

  Könnyen párosítható bármely okosgörgővel, így akár otthon is bármikor tekerhetsz egyet. A ma ismert legtöbb térkép és tréning alkalmazással komptaibilis mint például a Strava, Komoot vagy TrainingPeaks. A kerékpározás teljes szabadsága a kezeink között. Lépést tart a technológiával, természetesen komptaibilis a Shimano Steps eBike rendszerekkel is. Minden információt közöl számunkra amire szükségünk van.

  Általános

  – Méretek: 58 x 114 x 19 mm
  – Színes érintőkijelző
  – Kijelző mérete 3.5 inch (88.9 mm)
  – Súly: 124 g
  – Vízállóság: IPX7
  – Tárhely: 32 GB belső memória
  – Szenzorok: GPS. GLONASS, GALILEO, Barometrikus szintmérő, Gyorsulásérzékelő, Fényérzékelő
  – Csatlakozás: Bluetooth®, ANT+®

  A doboz tartalma

  – Edge® 1030 Plus
  – Tartókonzol (kormány elé nyúló, stucnira rögzíthető)
  – USB kábel
  – Csuklózsinór
  – Használati utasítás

  Okosórák is érdekelnének?

  Az általunk kínált, további Garmin termékek másik honlapunkon érhetőek el.

  Tudnivalók a Garmin termékek jótállásáról

  • Külföldi beszerzésű Garmin Edge 1030 Plus garanciális problémája esetén csak a külföldi forgalmazónak lehet visszaküldeni a terméket, mivel a magyar képviseletnek nincsen jogosultsága az ügyet intézni. Ilyen esetekben sajnos mi sem tudunk közreműködni az ügyintézésben. A nem Magyarországon vásárolt Garmin termékek javítását a hivatalos magyar képviselet (Navi-Gate Kft.) még téríté ellenében sem tudja vállalni.
  • A tőlünk vásárolt termékek esetében – hivatalos Garmin viszonteladóként – gördülékeny ügyintézéssel segítjük bármilyen probléma megoldását.
  • Arra törekszünk, hogy egy meghibásodott terméket lehetőleg azonnal ki tudjunk cserélni raktárkészletről. Így nem kell kisegítő lehetőségeket keresned az edzésed folytatásához.
  • Nem garanciális ügyekben is szívesen állunk rendelkezésre, javítás és pótalkatrész-beszerzés sem jelent gondot számunkra.
  • Természetesen minden tekintetben megfelelünk a magyar jogszabályoknak a jótállási és szavatossági feltételeket illetően.

  További információ

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274