Garmin Edge 130 Plus

79 990 Ft

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  • Egyszerű, gumírozott kialakítás, 1,8″-es képernyővel, ami erős vagy alacsony fénynél is jól leolvasható
  • GPS, GLONASS és Galileo műholdvevő, magasságmérő
  • Fordulóról-fordulóra navigáció, mely akár a kiindulópontig is visszavezet
  • Letölthető edzéstervek és Strava Live szakaszok támogatása
  • Kompatibilis a Varia kiegészítőkkel és lámpákkal
  • Kapcsolt funkciók, például okos értesítések, időjárás és egyebek; LiveTrack és segítségkérő funkciókkal megoszthatja helyzetét
  • Akkumulátoros üzemidő: akár 15 óra
  🇭🇺

  A Garmin Edge 130 Plus-t a Garmin hivatalos, magyarországi partnereként értékesítjük.

  Miért fontos ez?

  Rendelhető frissítés

  A szállítási idő teljesítési függ a hivatalos partner aktuális raktárkészletétől!


  Mennyiség
  A nálunk vásárolt készülékeket díjmentesen lefóliázzuk az általad választott selyemfényű vagy fényes felületű fóliával. Ha személyesen jössz be hozzánk percek alatt fel tudjuk helyezni, egyéb esetben már a lefóliázott terméket küldjük el hozzád. Nincs más dolgod csak a rendelésed mellé kiválasztani milyen fóliát kérsz a készülékedre.

  Ha GPS akkor Garmin Edge

  Vezeték nélkül szinkronizálhatod edzéseid az Edge-re.

  A ClimbPro funkció segít mérni az erőkifejtésed a hegyes útszakaszokon is.

  Tudd, hova mész. Könnyen követhető navigációs utasítások vezetnek a célig.

  Balesetérzékelés. Nyugalom számodra az úton és azoknak, akik otthonról szurkolnak neked.

  Maradj kapcsolatban még a biciklin is.

  Akár 12 órás üzemidő GPS használattal

  Szinkronizáld edzéseid a Garmin Connect™ fiókodból vagy más olyan helyekről, mint a TrainingPeaks® közvetlenül az Edge készülékedre. Láthatod a következő edzéseid és azonnal el is indulhatsz rajtuk.

  Fejlessz edzettségi szinteden az olyan dinamikus teljesítményi információkkal, mint a VO2 max, szívritmus és még sok más.

  Az MTB Dynamics tökéletesen leköveti az extrémebb felhasználás minden részletét. Hogy hányat ugrottál, milyen távolságra és hogy mennyi ideig voltál a levegőben.

  A ClimbPro funkciónak köszönhetően láthatod az előtted álló emelkedők szintjét és annak fokát ha előre betöltött útón haladsz. Így biztosan jól tudsz majd gazdálkodni az erőddel.

  Éles és pontos navigálás

  Az Edge 130 Plus többféle műholdas rendszert használ (GPS, GLONASS és Galileo), így pontosabban követi a helyzeted még a nehezebb terepen is, mint csak a GPS. A beépített magasságmérő pontosan mutatja, milyen magasra tekertél fel.

  Pontosan tudod követni a pályát a turn by turn navigáció, valamint a folyamatos értesítéseknek köszönhetően. Tudni fogod merről jöttél és merre tartasz, az út végén pedig akár a kiindulóhelyre is visszavezet.

  Napfényben vagy gyenge fényviszonyok mellett is könnyen leolvashatod az adatokat, a jól látható, 45 mm-es kijelzőről.

  Roppant kicsi és roppant okos

  Fogadj szöveges üzeneteket és értesítéseket az Edge kijelzőjén, ha arra alkalmas okostelefonnal használod.

  Hívd ki barátaidat egy versenyre, mérd össze képességeidet bárkivel a nagyvilágban, ne félj megosztani másokkal az eredményeidet és persze tárold el minden edzésedet. Erre ad lehetőséget a Garmin Connect alkalmazás. Android és iOS eszközökkel is kompatibilis.

  Párosítsd az Edge 130 Plus készüléked bármilyen okosgörgővel, így akkor is kerékpározhatsz, ha a kinti állapotok ezt nem teszik lehetővé.

  Okosórák is érdekelnének?

  Az általunk kínált, további Garmin termékek másik honlapunkon érhetőek el.

  Tudnivalók a Garmin termékek jótállásáról

  • Külföldi beszerzésű Garmin Edge 130 Plus garanciális problémája esetén csak a külföldi forgalmazónak lehet visszaküldeni a terméket, mivel a magyar képviseletnek nincsen jogosultsága az ügyet intézni. Ilyen esetekben sajnos mi sem tudunk közreműködni az ügyintézésben. A nem Magyarországon vásárolt Garmin termékek javítását a hivatalos magyar képviselet (Navi-Gate Kft.) még téríté ellenében sem tudja vállalni.
  • A tőlünk vásárolt termékek esetében – hivatalos Garmin viszonteladóként – gördülékeny ügyintézéssel segítjük bármilyen probléma megoldását.
  • Arra törekszünk, hogy egy meghibásodott terméket lehetőleg azonnal ki tudjunk cserélni raktárkészletről. Így nem kell kisegítő lehetőségeket keresned az edzésed folytatásához.
  • Nem garanciális ügyekben is szívesen állunk rendelkezésre, javítás és pótalkatrész-beszerzés sem jelent gondot számunkra.
  • Természetesen minden tekintetben megfelelünk a magyar jogszabályoknak a jótállási és szavatossági feltételeket illetően.

  További információ

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274