Garmin Edge 530

Az aktuális készletről érdeklődj!

A szállítási idő teljesítési függ a hivatalos partner aktuális raktárkészletétől!

112 990 Ft

Kérd egyedi, kedvezményes ajánlatunkat!

Magyarországi garancia

A Garmin termékeket a hivatalos, magyarországi Garmin képviselet támogatásával és garanciális hátterével árusítjuk.

Miért fontos ez?

  • 66 mm képátlójú kerékpáros computer átfogó navigációs funkciókkal, teljesítmény elemzéssel és figyelmeztetési lehetőségekkel, csoportos üzenetkezeléssel és helykövetéssel, Varia hátrafelé néző radar kompatibilitással és lámpavezérléssel
  • Tervezésre alkalmas Garmin kerékpáros térkép, mely népszerű utakon vezet, hegyikerékpáros tervezés a Trailforks adatokkal
  • Előre betöltött Garmin kerékpárostérkép, mely foldulóról-fordulóra irányít navigációs jelzésekkel
  • Szermélyre szabható ingyenes alkalmazásokkal, widgetekkel és adatmezőkkel, melyeket a Connect IQ áruházból tölthet le
  • Akár 20 órás akkumulátoros üzemidő, mely akár 40 órára bővíthető az opcionális Garmin Charge™ külső táppal

Mennyiség

Emeld magasabb szintre az edzésed

Az Edge 530 többre képes, mint adatgyűjtés: dunamikus teljesítményelemzést nyújt, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból. Láthatod, hogy tested mennyire bírja a terhelést különböző körülmények között, vagy magasságban. Információt nyújt, hogy bringázás közben mikor szükséges hidratálni vagy enni, láthatod az edzésed egyensúlyát, határértékeit és a magas intenzitású megterheléseket. Ha arra alkalmas érzékelőkkel van párosítva, az Edge 530 mutatja a teljesítménygörbét, így összevethető az a korábbiakkal. Nem számít, hogy hol van az edzés, a TrainingPeaksfelületről szinkronizálhatók az edzések a Garmin Connect felületre, majd onnan az Edge-re. Előre láthatod a heti következő edzéseket, így könnyedén kezdhetsz neki, ha szükséges.

Bringázz magabiztosan

Legyen szó akár edzésről a haverokkal vagy ingázásról a munkába, az Edge 530 komolyan veszi a biztonságot. Csoportos üzenetkezelést nyújt, így kapcsolatban maradhatsz akkor is, ha leválsz a falkáról. Mindezen felül balesetérzékelést is kínál, így automatikusan elküldi a helyet a vészhelyzeti kapcsolatoknak, ha eseményt érzékel. Még ennél is nagyobb helyzetismeretért használd az opcionális Varia hátrafelé néző radarral, így látni és látszani is fogsz. A PIN védett, új riasztás funkcióval a készülék figyelmeztetést küld telefonodra ha megmozdítják a biciklidet amíg beszaladsz a boltba vagy megállsz egy kicsit pihenni.

Navigáció fordulóról-fordulóra

Az Edge 530 előre betöltve tartalmazza a Garmin kerékpáros térképét, mely fordulóról-fordulóra tervez és jelzi a következő manővert is. Szinte helyiként tájékozódhatsz, mivel a népszerűségi útvonalak segítségével arra vezet a készülék, amerre a legtöbben szoktak menni. Az Edge 530 elég okos ahhoz, hogy visszavezessen a bejárt úton egészen a kiindulópontig. A korábbi készülékekhez képest akár kétszer gyorsabban tervez, így lerövidül a várakozási idő.

Szelidítsd meg az ösvényeket

Ha kis környezeti változásra vágysz, az Edge 530 ott is segít mountain bikeozás közben. Töltsd le a Trailforks alkalmazást a Connect IQ Store-ból és oldd fel az Edge-en a térképi tartalmakat. Több, mint 80 országról tartalmaz útvonalakat, melyekről mutatja azok állapotát, és térképét. Ha megállsz menet közben, a Forksight mód mutatja a következő elágazásokat, valamint a helyed az úthálózatban. Menet közben pedig az Edge 530 számos hegyikerékpáros funkciót nyújt, mint az ugrások számolását, azok távolságát és a levegőben töltött időt. További új funkció a Grit, ami a GPS, magasság- és gyorsulásmérő alapján osztályozza a menetet, valamint a Flow, ami azt mutatja, mennyire simán sikerült ereszkedni, így legközelebb ezt a pontszámot is megpróbálhatod felülmúlni.

Kapaszkodj, mint egy profi

Az Edge 530 lehet az új titkos fegyvered mászás közben, mivel a ClimbPro alkalmazás automatikusan jelzi a hátralevő emelkedőt és annak mértékét. Ezáltal tudni fogod, mennyit kell még szenvedni a feljutásért, elemzi a terhelésed a menet hátralevő részén.

SHIMANO STEPS eBike rendszer

Szinte lehetetlen elképzelni hogy 2021-ben ne találkozzunk nap mint nap eBike-okkal. A Garmin Edge 530-at most már tudjuk használni ezek kijelzőjeként is. Ehhez csak egy támogatott SHIMANO STEPS eBike rendszerre van csak szükségünk. Mutatja többek között az értesítéseket, adatokat, figyelmeztetéseket, rásegítési szintet, fokozatot, akkumulátor töltöttséget.

 

Szabd személyre a készüléked

A Connect IQ Store-ból letöltöltött ingyenes alkalmazásokkal, adatmezőkkel és widgetekkel alakítsd egyéniségednek megfelelően a készüléked. Olyan kiegészítők érhetők el, mint az AccuWeather MinuteCast, mely mutatja neked a pontos időjárási viszonyokat, így tudhatod mikorra kell időzítened a biciklizést. Ha olyan alkalmazásokat tervezel használni, mint a Strava, Komoot vagy Wikiloc, töltsd le azokat, így közvetlenül importlálhatod az útvonalaidat az Edge-re. Ha csak egy közeli kávézót vagy szervizt keresel, használd a Yelp appot és töltsd le a helyüket, majd navigálj oda a készülékeddel.

A doboz tartalma

Garanciális tudnivalók

…avagy miért nem mindegy, hol vásárolod meg a Garmin Edge 530 kerékpáros komputered!

Ha körülnézel az interneten, mindig lesz egy “olcsóbb” ár. Légy óvatos, sok helyen elfelejtik közölni a garanciális feltételeket!

Garanciális igényt csak a hivatalos, magyarországi Garmin márkaképviseletnél, a Navi-Gate Kft-nél lehet érvényesíteni. Mi kizárólag tőlük beszerzett Garmin termékeket árusítunk üzletünkben, így minden Garmin sporteszközhöz 1 év cseregaranciát tudunk biztosítani. Fontos: a nem hivatalos forrásból vagy külföldről beszerzett Garmin termékeket még térítés ellenében sem cseréli / javítja a magyarországi képviselet! (A megsérült készüléket is nagyon kedvező feltételekkel tudjuk kicseréltetni, amennyiben az magyarországi eladású.)

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274