(2 vásárlói értékelés)

Wahoo ELEMNT BOLT

79 900 Ft

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  Sokoldalú aerodinamikus kerékpáros GPS computer, egyszerű és átgondolt menürendszerrel.

  Követhetsz előre betöltött edzéstervet, fel is fedezhetsz vele új utakat, és a beépített navigációnak hála, biztosan nem fogsz eltévedni.

  🇭🇺

  A Wahoo ELEMNT BOLT-t a Wahoo hivatalos, magyarországi partnereként értékesítjük.

  Miért fontos ez?

  Rendelhető frissítés


  Mennyiség

  wahoo ELEMNT BOLT - Áramvonalas kialakítás

  Wahoo ELEMNT BOLT - Több, mint egy szép komputer

  A Wahoo ELEMNT BOLT és a hozzá tervezett integrált első konzol egy aerodinamikailag optimalizált rendszert alkot, és így segít csökkenteni a sebesség fenntartásához szükséges teljesítményt (Watt).

  Wahoo ELEMNT BOLT - Szeli a szelet

  A Wahoo ELEMNT BOLT oldala el van vékonyítva, és ezzel a régóta ismert és bevált aerodinamikai megoldással szinte szeli a szelet!

  Wahoo ELEMNT BOLT - Maximális olvashatóság, minimális légellenállás

  Az ELEMNT BOLT maximalizálja az olvashatóságot és minimalizálja a légellenállást. A légellenállás akkor sem növekszik jelentősen, ha az integrált első konzollal együtt kissé feljebb állítjuk.

  Szélcsatornában tesztelve!

  A Computational Fluid Dynamic (Számítógépes Folyadékdinamika) módszerével is tesztelték a Wahoo ELEMNT BOLT-ot. A módszer segítségével megfigyelhető, hogy a kerékpárost érő levegőáramlás hogyan alakul a kerékpár, tartozékok, és a kerékpáros alakjának, ruházatának függvényében. A teszt során a Wahoo ELEMNT BOLT-ot a konkurencia komputerével hasonlították össze.

  Egy 40 km-es, 21 km / h átlagsebességű kör során a Wahoo ELEMNT BOLT computerrel 12,6 másodperccel gyorsabb leszel annál a versenytársadnál, aki egy más típusú kerékpáros GPS-t használ.

  Ha kissé megdöntöd a jelenlegi kerékpáros komputeredet, hogy a képernyőt jobban le tudd olvasni, akkor a légellenállás jelentősen megnő, ami lassítja a tempót. Ezzel ellentétben, az ELEMNT BOLT konzoljának megdöntése nem befolyásolja érdemlegesen a légellenállást.

  A BOLT a csomagban található aero konzol használatával egy olyan rendszerré válik, ami körülbelül 1,1 Watt teljesítményt takarít meg a vezető GPS-computerekhez képest.

  Wahoo ELEMNT BOLT - Légellenállás teszt

  Wahoo ELEMNT Companion app

  Az ingyenesen letölthető ELEMNT Companion alkalmazás segítségével egyszerűen konfigurálhatod a BOLT-ot.

  A telefonod érintőképernyőjén könnyedén beállíthatod az adatképernyőkön megjeleníteni kívánt értékmezőket, szinkronizálhatod a GPX fájlokat, így a navigálás indításához csak a START gombot kell megnyomnod a készüléken. A Bluetooth vagy ANT+ szenzorokat is az applikáció segítségével tudod a legegyszerűbben összekapcsolni.

  Wahoo ELEMNT BOLT - Companion alkalmazás

  QuickLook LED-ek

  A készülék tetején található LED-ek beállítástól függően, teljesítmény adatok (pl. pulzusszám) alapján vagy a navigációs szoftver értesítései szerint különböző színekben és intenzitással villognak.

  Wahoo ELEMNT Bolt - Fordulj jobbra!

  Nézőpont kérdése!

  Az oldalsó gombokkal könnyedén belenagyíthatsz az adatmezőkbe, vagy lekicsinyítheted a méretüket, hogy több információt láthass.

  Wahoo ELEMNT Bolt - Nézet választás, nagyítás

  100% vezeték nélkül

  A Wahoo termékeit valóban vezeték nélkül használhatod. Felejtsd el a laptoppal való szinkronizálást! Nincs szükség kábeles kapcsolatra, sem a szoftverfrissítéséhez, sem a túrák szinkronizálásához, de még a térképszoftver letöltéséhez sem. A szinkronizáció és eszközcsatolás WiFi, Bluetooth és ANT+ csatornákon történik.

  Wahoo ELEMNT Bolt - 100% vezeték nélkül

  Külvilág kizárva – Vagy mégsem?

  A Wahoo ELEMNT Bolt igény esetén meg tudja jeleníteni a telefonod értesítéseit (üzenetek, email, hívások), így nem maradsz le semmilyen fontos eseményről, ugyanakkor figyelmen kívül hagyhatod a kevésbé fontos értesítéseket. Mindezt anélkül, hogy elő kellene venned a telefonodat.

  Wahoo ELEMNT Bolt - Kapcsolatban maradsz a külvilággal

  Vezess el bárhova!

  Meglátogatnád a legközelebbi pihenőt? Ennél egy jó ebédet? Nyisd meg az ELEMNT Companion app-ot, és keress helyeket, vagy írj be pontos címet. Ha kiválasztottad úticélodat, az útiterv megjelenik a Bolt-on, és az kanyarról kanyarra végigvezet az úticélodig. A telefonodat el is teheted, az ELEMNT Bolt bárhova elvezet!

  Wahoo ELEMNT Bolt - Vigyél bárhova, navigáció

  TURN-BY-TURN Navigáció

  Kanyarról kanyarra pontos iránymutatást kapsz a „Vezess el bárhova” funkció használatával, vagy akár a Komoot-ról, Ride with GPS-ről vagy más GPS-útvonaltervezőről letöltött útvonal betöltése után. Az útvonalak egy mozdulattal feltölthetőek a Bolt-ra, természetesen vezeték nélkül.

  ELEMNT Bolt - Turn-by-turn navigáció

  Élő helyzetkövetés

  Az élő követési funkció lehetővé teszi azt, hogy az ELEMNT companion applikáción keresztül megoszd másokkal a valós poziciódat. Így a család nem veszít szem elől, könnyen össze tudsz hozni egy találkozót a barátokkal, de akár az edződ is figyelemmel kísérheti a munkát. Ez a funkció csak akkor érhető el, ha mobilinternet-képes eszköz is van nálad.

  Wahoo ELEMNT Bolt - Élő követés funkció

  Okosgörgő-kompatibilis

  Az ELEMNT Bolt képes együttműködni okosgörgőkkel, amelyek a következőek: KICKR, KICKR CORA és KICKR SNAP. Elérhető például egy olyan funkció, hogy a mentett edzéseidet elindítva a Wahoo okosgörgő a szintrajzot figyelembe véve állítja be az ellenállást.

  Wahoo ELEMNT Bolt - Görgős edzések

  STRAVA Live Segments

  A Wahoo ELEMNT Bolt tökéletesen támogatja a STRAVA Live Segments funkcióját, hogy menet közben pontos képet kapj az aktuális helyzetedről és megadja Neked az extra lökést, amivel legyőzheted magad és másokat!

  Wahoo ELEMNT Bolt - STRAVA Live Segments funkció

  További jellemzők

  Vezetéknélküli kapcsolatokA Wahoo termékeit valóban vezeték nélkül használhatód. Felejtsd el a laptoppal való szinkronizálást. Nincs szükség kábeles kapcsolatra, sem a szoftverfrissítéséhez, sem a túrák szinkronizálásához, de még a térképszoftver letöltéséhez sem. A szinkronizáció és eszközcsatolás WiFi, Bluetooth és ANT+ csatornákon történik.
  GPSIntegrált GPS egyszerű és áttekinthető térképekkel, amelyek a világ bármely részén elérhetőek.
  Mentett helyekMentsd el a kedvenc helyeidet a Wahoo ELEMNT BOLT-ra, vagy vedd fel az ELEMNT companion applikációban ezeket. Így bármikor eljuthatsz ezekre a helyekre a beépített navigáció segítségével.
  Testreszabható oldalak a kijelzőnAz ELEMNT companion applikáción keresztül villámgyorsan be tudod állítani, a három főképernyőn megjeleníteni kívánt adatmezőket. Nincs szükség a készülék fizikai gombjaira, egyszerűen vezeték nélküli kapcsolaton keresztűl megoldható a testreszabás.
  Kétcsatornás technológiaMind a Bluetooth és mind az ANT+ csatornák lehetővé teszik külső szenzorok csatlakoztatását.
  Programozható ledcsíkA készülék tetején található LED-sziget, beállítástól függően, vagy a teljesítmény adatok alapján vagy a navigációs szoftver értesítései szerint, különböző színekben és intenzitással villognak.
  Díjmentesen elérhető világtérképMinden Wahoo felhasználó számára elérhetőek az alábbi térképek, amelyeket a ELEMNT companion applikáció segítségével tudsz telepíteni: Európa, Észak-Ameriak, Ázsia, Oroszország, Óceánia, Dél-Amerika.
  Élő követési funkcióAz élő követési funkció lehetővé teszi azt, hogy az ELEMNT companion applikáción keresztül email vagy üzenet formájában megosztásra kerülhessen a valós idős poziciónk. Így a család nem veszít szem elől, könnyen össze tudsz hozni egy találkozót barátokkal, és az edződ is figyelemmel kísérheti a munkát. Ez a funkció csak akkor éred el, ha mobilinternet képes eszköz is van nálad.
  Értesítési funkciókAktív mobilinternettel rendelkező készülék párosítás után lehetőségünk van arra, hogy a fontos üzeneteket, vagy hívásokat a Wahoo kijelzőjén megjeleníthessük. Ez természetesen a ne zavarjanak funkció aktiválásával kiiktatható.
  Vezeték nélküli autómatikus útvonal letöltés és edzés feltöltésAmennyiben az ELEMNT companion applikációt összekapcsoltad a Strava, Komoot, Single Tracks, MTB Projekt alkalmazásokkal, és engedéjezve van a megosztás, úgy a túra befejezése után automatikusan felkerülnek tekerések a kiválasztott közösségi oldalra. Ugyanez igaz a másik irányba is, amikor például a Komoot weboldalán tervezünk egy túrát és mentés után már láthatjuk is azonnal az ELEMNT companion app-ban.
  Utak szinkronizálása Bluetooth-onAmennyiben nincs aktív WiFi hálózatunk, úgy a készülék és az okos telefon között Bluetooth csatornán folyik a kommunikáció, tehát a generált vagy letöltött .gps fájlok szinkronizálása bárhol elérhető.
  KICKR okosgörgő vezérlésAz ELEMNT BOLT képes együttműködni okos görgőkkel, amelyek a következőek: KICKR, KICKR CORA és KICKR SNAP. Elérhető például egy olyan funkció, hogy a mentett edzéseidet elindítva a Wahoo okosgörgő a szintrajzot figyelembe véve állítja az ellenállást.

  Specifikáció

  • Modellszám: WFCC3
  • Fizikai méretek: 74.6mm x 47.4mm x 22.1 mm
  • Kijelző mérete: 2.2″ (56mm)
  • Súly: 62.4 gramm
  • Akkumulátor: micro USB-vel tölthető beépített telep
  • Üzemidő: 17 óra
  • Vízvédettségi besorolás: IPX7
  • Támogatott műholdak: GPS, GLONASS, BEIDOU, Galileo, and QZSS
  • Működési hőmérsékleti tartomány: -20°C – 50°C (-4°F – 122°F)

  Mi van a wahoo ELEMNT BOLT dobozában?

  • ELEMNT BOLT kerékpáros GPS computer
  • Integrált kormányra rögzíthető aero tartó
  • Kormányra és stucnira felhelyezhető foglalat

  Garancia

  A wahoo hivatalos forgalmazójaként cégünk a világon bárhol vásárolt wahoo termékek garanciális ügyintézésében tud segíteni.

  Kompatibilis eszközök

  • iPhone: iPhone 4S vagy újabb modell
  • Android 5.1 okostelefonok (Bluetooth Smart)

  Wahoo ELEMNT BOLT teszt

  Egy bringás barátunk Bertók Jani tesztelte is a terméket, írása itt olvasható.

  Tudnivalók a jótállásról

  • Külföldi beszerzésű Wahoo ELEMNT BOLT garanciális problémája esetén csak a külföldi forgalmazónak lehet visszaküldeni a terméket, mivel a magyar képviseletnek nincsen jogosultsága az ügyet intézni. Ilyen esetekben sajnos mi sem tudunk közreműködni az ügyintézésben.
  • A tőlünk vásárolt termékek esetében – hivatalos Wahoo viszonteladóként – gördülékeny ügyintézéssel segítjük bármilyen probléma megoldását.
  • Arra törekszünk, hogy egy meghibásodott terméket lehetőleg azonnal ki tudjunk cserélni raktárkészletről. Így nem kell kisegítő lehetőségeket keresned az edzésed folytatásához.
  • Nem garanciális ügyekben is szívesen állunk rendelkezésre, javítás és pótalkatrész-beszerzés sem jelent gondot számunkra.
  • Természetesen minden tekintetben megfelelünk a magyar jogszabályoknak a jótállási és szavatossági feltételeket illetően.

  Érdekelhetnek még…

  Kapcsolódó termékek, amik szerintünk érdekesek lehetnek Számodra.

  wahoo ELEMNT ROAM

  Wahoo ELEMNT ROAM

  119 900 Ft
  Kosárba teszem

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  1. andris

   Egy kölcsön kapott darabot használtam egy napig, nekem bevált.

  2. andris

   A


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274