Wahoo ELEMNT

88 900 Ft

Sokoldalú aerodinamikus kerékpáros GPS computer, egyszerű és átgondolt menürendszerrel.

Követhetsz előre betöltött edzéstervet, fel is fedezhetsz vele új utakat, és a beépített navigációnak hála, biztosan nem fogsz eltévedni.

Vidd el tesztelni akár több napra, ingyen!
Kapcsolatfelvétel »

Már nem forgalmazzuk

Wahoo ELEMNT - Párosítás egyszerűen

ELEMNT Companion app

Az ingyenesen letölthető ELEMNT Companion alkalmazás az okostelefon intuitív felületét használja a beállítások testreszabásához, az edzésoldalak konfigurálásához és ahhoz is, hogy az ELEMNT-et összekapcsold a kedvenc kerékpáros alkalmazásoddal (Strava, KOMOOT, TrainingsPeak) és vezeték nélküli érzékelőiddel.

QuickLook LED-ek

Az ELEMNT tetején és oldalán található LED-ek beállítástól függően, teljesítmény adatok (pl. pulzusszám, pedálfordulatszám, watt) alapján különböző színekben és intenzitással villognak. A LED-ek jelzik a haladási és kanyarodási irányokat is, ha navigálsz.

Wahoo ELEMNT - QuickLook LED-ek

Wahoo ELEMNT - Könnyű olvashatóság

Könnyű olvashatóság

Az egyszerűen hozzáférhető oldalsó gombok segítéségével nagyíthatod és kicsinyítheted a kijelzőn az adatmezőket, így a számodra legfontosabbak mindig könnyedén olvashatóak lesznek.

100%-ban vezeték nélkül

Az ELEMNT család összes tagján azonos operációs rendszer fut, így az ELEMNT esetében sincs szükség számítógépes szinkronizációra. Minden beállítás elvégezhető a COMPANION app segítéségével.

Wahoo ELEMNT - 100%-ban vezeték nélkül

Wahoo ELEMNT - Kapcsolatban a külvilággal

Kapcsolatban a külvilággal

Barátaid helyzetét élőben követheted, fogadhatsz email-, üzenet- és telefonhívási értesítéseket. Az ELEMNT lehetővé teszi, hogy kapcsolatban maradj a külvilággal, miközben éppen el is szakadsz kicsit tőle.

Navigáció bárhova

Keress rá egy helyre telefonodon, és a kerékpárra optimalizált útvonal megjelenik az ELEMNT kijelzőjén a kijelölt úticélhoz. Ennél egyszerűbb nem is juthatsz el bárhova!

Wahoo ELEMNT - Vezess bárhova

Wahoo ELEMNT - Turn-by-turn navigáció

Turn-by-turn navigáció

A Wahoo az ELEMNT készülékek mellé ingyenesen letölthető térképfájlokat biztosít, amik segítségével fordulóról fordulóra el tud minket navigálni az ELEMNT bárhova. Az útvonalat természetesen vezeték nélkül, bármikor beállíthatjuk.

Élő helyzetmegosztás

Az élő helyzetmegosztás segítségével lehetőségünk van az edzésünk megosztására, így ha egyedül kerékpározunk, akkor is biztonságban érezhetjük magunkat, hiszen valós időben kap információt a helyzetünkről az általunk felhatalmazott személy. (Mobiladat szükséges.)

Wahoo ELEMNT - Élő helyzetmegosztás

Wahoo ELEMNT - STRAVA Live Segments

STRAVA Live Segments

A Wahoo ELEMNT támogatja a STRAVA Live Segments funkcióját, hogy menet közben pontos képet kapj az aktuális helyzetedről és megadja Neked az extra lökést, amivel legyőzheted magad és másokat!

Edzéstervezés

A TrainingPeaks és Today’s Plan edzéstervező alkalmazások összedolgoznak a Companion app-pal, így az edzésterved át tudod tekinteni és az edzésen rögzített adatok szinkronizálása is nagyon egyszerű. A Wahoo KICKR görgői az edzésprogram futtatásakor automatikusan szabályozzák a terhelést.

Wahoo ELEMNT - Edzéstervek

Wahoo ELEMNT - KICKR görgő vezérlése

KICKR okosgörgő vezérlés

Az ELEMNT képes együttműködni a KICKR, KICKR CORA és KICKR SNAP okosgörgőkkel. Elérhető például egy olyan funkció, hogy a mentett edzéseidet elindítva a görgő a szintrajzot figyelembe véve állítja be az ellenállást.

További jellemzők

Vezetéknélküli kapcsolatokA Wahoo termékeit valóban vezeték nélkül használhatod. Felejtsd el a laptoppal való szinkronizálást. Nincs szükség kábeles kapcsolatra, sem a szoftverfrissítéséhez, sem a túrák szinkronizálásához, de még a térképszoftver letöltéséhez sem. A szinkronizáció és eszközcsatolás WiFi, Bluetooth és ANT+ csatornákon történik. Azért a töltéshez használd dobozban található micro USB kábelt! :)
GPSIntegrált GPS egyszerű és áttekinthető térképekkel, amelyek a világ bármely részén elérhetőek.
Mentett helyekMentsd el a kedvenc helyeidet a Wahoo ELEMNT BOLT-ra, vagy vedd fel az ELEMNT companion applikációban ezeket. Így bármikor eljuthatsz ezekre a helyekre a beépített navigáció segítségével.
Testreszabható oldalak a kijelzőnAz ELEMNT companion applikáción keresztül villámgyorsan be tudod állítani, a három főképernyőn megjeleníteni kívánt adatmezőket. Nincs szükség a készülék fizikai gombjaira, egyszerűen vezeték nélküli kapcsolaton keresztűl megoldható a testreszabás.
Kétcsatornás technológiaMind a Bluetooth és mind az ANT+ csatornák lehetővé teszik külső szenzorok csatlakoztatását.
Programozható ledcsíkA készülék tetején található LED-sziget, beállítástól függően, vagy a teljesítmény adatok alapján vagy a navigációs szoftver értesítései szerint, különböző színekben és intenzitással villognak.
Díjmentesen elérhető világtérképMinden Wahoo felhasználó számára elérhetőek az alábbi térképek, amelyeket a ELEMNT companion applikáció segítségével tudsz telepíteni: Európa, Észak-Ameriak, Ázsia, Oroszország, Óceánia, Dél-Amerika.
Élő követési funkcióAz élő követési funkció lehetővé teszi azt, hogy az ELEMNT companion applikáción keresztül email vagy üzenet formájában megosztásra kerülhessen a valós idős poziciónk. Így a család nem veszít szem elől, könnyen össze tudsz hozni egy találkozót barátokkal, és az edződ is figyelemmel kísérheti a munkát. Ez a funkció csak akkor éred el, ha mobilinternet képes eszköz is van nálad.
Értesítési funkciókAktív mobilinternettel rendelkező készülék párosítás után lehetőségünk van arra, hogy a fontos üzeneteket, vagy hívásokat a Wahoo kijelzőjén megjeleníthessük. Ez természetesen a ne zavarjanak funkció aktiválásával kiiktatható.
Vezeték nélküli autómatikus útvonal letöltés és edzés feltöltésAmennyiben az ELEMNT companion applikációt összekapcsoltad a Strava, Komoot, Single Tracks, MTB Projekt alkalmazásokkal, és engedéjezve van a megosztás, úgy a túra befejezése után automatikusan felkerülnek tekerések a kiválasztott közösségi oldalra. Ugyanez igaz a másik irányba is, amikor például a Komoot weboldalán tervezünk egy túrát és mentés után már láthatjuk is azonnal az ELEMNT companion app-ban.
Utak szinkronizálása Bluetooth-onAmennyiben nincs aktív WiFi hálózatunk, úgy a készülék és az okos telefon között Bluetooth csatornán folyik a kommunikáció, tehát a generált vagy letöltött .gps fájlok szinkronizálása bárhol elérhető.
KICKR okosgörgő vezérlésAz ELEMNT BOLT képes együttműködni okos görgőkkel, amelyek a következőek: KICKR, KICKR CORA és KICKR SNAP. Elérhető például egy olyan funkció, hogy a mentett edzéseidet elindítva a Wahoo okosgörgő a szintrajzot figyelembe véve állítja az ellenállást.

Specifikáció

 • Modellszám: WFCC1
 • Fizikai méretek: 57.5mm x 90.5mm x 21.2 mm
 • Kijelző mérete: 2.7″ (68.6mm)
 • Súly: 99.2 gramm
 • Akkumulátor: micro USB-vel tölthető beépített telep
 • Üzemidő: 17 óra
 • Vízvédettségi besorolás: IPX7
 • Ütésálló: Igen
 • Támogatott műholdak: GPS, GLONASS, BEIDOU, Galileo és QZSS
 • Működési hőmérsékleti tartomány: -20°C – 50°C (-4°F – 122°F)

Mi van a wahoo ELEMNT dobozában?

 • ELEMNT kerékpáros GPS computer
 • Integrált kormányra rögzíthető aero tartó
 • Kormányra és stucnira felhelyezhető foglalat

Garancia

A Wahoo termékek hivatalos forgalmazójaként cégünk a világon bárhol vásárolt wahoo termékek garanciális ügyintézésében tud segíteni.

Kompatibilis eszközök

 • iPhone: iOS 10 vagy újabb rendszerű készülékek
 • Android: Android 5.1 vagy újabb rendszerű készülékek

Érdekelhetnek még…

Kézzel válogatott kapcsolódó termékek, amik szerintünk érdekesek lehetnek Számodra.

wahoo ELEMNT ROAM
Ajándék védőfólia!

Wahoo ELEMNT ROAM

129 900 Ft
Kosárba teszem
wahoo ELEMNT BOLT
Ajándék védőfólia!

Wahoo ELEMNT BOLT

79 900 Ft
Tovább

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274