Wahoo TICKR FIT pulzusmérő szíj

31 990 Ft

  • TICKR FIT egység
  • Kis karszíj
  • Nagy karszíj
  • Akkumulátortöltő
🇭🇺

A Wahoo TICKR FIT pulzusmérő szíj-t a Wahoo hivatalos, magyarországi partnereként értékesítjük.

Miért fontos ez?

Raktáron


Mennyiség

DUAL BAND technológia

A Bluetooth és ANT+ csatlakozás lehetővé teszi a vezeték nélküli kapcsolatot mind okostelefonokkal, mind GPS kerékpár számítógépekkel és órákkal.

Élő pulzus és kalória mérés

Edzés közben megtekintheted, a létfontosságú mutatókat, mint például a pulzusszámot és a kalóriafogyasztást, ha okostelefonhoz vagy ANT + eszközhöz csatlakoztatod a pántot.

Minőségi anyaghasználat.

A kiváló anyagokból készült TICKR FIT-et úgy tervezték, hogy kényelmesen illeszkedjen a karodhoz, és ne csúszkáljon még az intenzív tevékenységek alatt sem.

Újratölthető akkumulátor

Az újratölthető akkumulátor akár 30 órát is bír.
A TICKR FIT ledjei segítenek az akkumulátor töltöttségi állapotának ellenőrzésében illetve a Bluetooth vagy ANT+ kapcsolatok létrejöttét is itt tudod követni.

Két állítható szíj

TICKR FIT 2 állítható szíjjal (kicsi és nagy méretű) érkezik a dobozban.

Külső alkalmazásokkal kompatibilis

Zökkenőmentesen működik több mint 50 alkalmazással beleértve: Zwift, a The Sufferfest, a Peloton kerékpározás alkalmazásokat és futáshoz pedig a Runkeeper és MapMyRun applikációkat.

Apple Watch és Apple TV integráció

Az integrációnak két lehetősége van, az egyikkel közvetlenül csatlakoztathatja az Apple Watch-hoz, mint másodlagos eszköz pulzusszám-adatok gyűjtésére az Apple Workout alkalmazásban. A másikkal csatlakoztathatja a 7 Minute Workout alkalmazáshoz, a Wahoo RunFit alkalmazás segítségével a pulzusmérés használatához az edzés közben.

Tudnivalók a jótállásról

  • Külföldi beszerzésű Wahoo TICKR FIT pulzusmérő szíj garanciális problémája esetén csak a külföldi forgalmazónak lehet visszaküldeni a terméket, mivel a magyar képviseletnek nincsen jogosultsága az ügyet intézni. Ilyen esetekben sajnos mi sem tudunk közreműködni az ügyintézésben.
  • A tőlünk vásárolt termékek esetében – hivatalos Wahoo viszonteladóként – gördülékeny ügyintézéssel segítjük bármilyen probléma megoldását.
  • Arra törekszünk, hogy egy meghibásodott terméket lehetőleg azonnal ki tudjunk cserélni raktárkészletről. Így nem kell kisegítő lehetőségeket keresned az edzésed folytatásához.
  • Nem garanciális ügyekben is szívesen állunk rendelkezésre, javítás és pótalkatrész-beszerzés sem jelent gondot számunkra.
  • Természetesen minden tekintetben megfelelünk a magyar jogszabályoknak a jótállási és szavatossági feltételeket illetően.

Értékelések

Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

Még nincsenek értékelések.


Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274