Wahoo RPM sebességmérő és pedálfordulatszám mérő szenzor csomag – BUNDLE

27 990 Ft

Összefoglaló:

A Wahoo RPM sebességmérő és RPM pedálfordulatszám mérő, egyszerű megoldás a kerékpáros adatok rögzítésére. A Speed szenzor könnyen felszerelhető a kerékpár első kerékagyába, és a Bluetooth Smart és ANT + kétsávos technológia lehetővé teszi az okostelefonokhoz és a kerékpáros számítógépekhez történő csatlakoztatást és az adatok megjelenítését. A Cadence szenzor is tudja mindezeket, ezt azonban a hajtókarra tudod felrögzíteni.

🇭🇺

A Wahoo RPM sebességmérő és pedálfordulatszám mérő szenzor csomag – BUNDLE-t a Wahoo hivatalos, magyarországi partnereként értékesítjük.

Miért fontos ez?

Raktáron


Mennyiség

DUAL BAND technológia

A Bluetooth és ANT+ csatlakozás lehetővé teszi, hogy a RPM Speed és Cadence szenzor is vezeték nélküli kapcsolatot létesítsen mind okostelefonokkal, mind GPS kerékpár számítógépekkel és órákkal.

Vezeték nélküli kapcsolat

Nincsenek kesze-kusza vezetékek a kerékpáron az érzékelő csatlakoztatásához.

Könnyűszerkezetes kialakítás

Szenzoronkánt mindössze 15 gramm!

Sebesség-és pedálfordulatszám mérés

Pontos sebességet és pedálfordulatszámot mér a tekerés során.

A csatlakozás jelzése

Két LED jelzőfény mutatja az eszköz csatlakozását (kék) és sebességérzékelést (piros)

Cserélhető akkumulátor

Nincs szükség töltésre! Érmecellás akkumulátoron működik legfeljebb 1 évig.

Univerzális

A Wahoo RPM sebességmérő érzékelő illeszkedik a legtöbb kerékpárhoz és váz mérethez.

Tudnivalók a jótállásról

  • Külföldi beszerzésű Wahoo RPM sebességmérő és pedálfordulatszám mérő szenzor csomag – BUNDLE garanciális problémája esetén csak a külföldi forgalmazónak lehet visszaküldeni a terméket, mivel a magyar képviseletnek nincsen jogosultsága az ügyet intézni. Ilyen esetekben sajnos mi sem tudunk közreműködni az ügyintézésben.
  • A tőlünk vásárolt termékek esetében – hivatalos Wahoo viszonteladóként – gördülékeny ügyintézéssel segítjük bármilyen probléma megoldását.
  • Arra törekszünk, hogy egy meghibásodott terméket lehetőleg azonnal ki tudjunk cserélni raktárkészletről. Így nem kell kisegítő lehetőségeket keresned az edzésed folytatásához.
  • Nem garanciális ügyekben is szívesen állunk rendelkezésre, javítás és pótalkatrész-beszerzés sem jelent gondot számunkra.
  • Természetesen minden tekintetben megfelelünk a magyar jogszabályoknak a jótállási és szavatossági feltételeket illetően.

Értékelések

Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

Még nincsenek értékelések.


Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274