Wahoo ELEMNT BOLT 2.0 GPS kerékpáros csomag (TICKR 2 BUNDLE)

147 990 Ft

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  Tartalmazza az ELEMNT BOLT 2.0 GPS komputert, a TICKR 2 pulzusmérő pántot, RPM sebességmérőt és a RPM pedálfordulat-számlálót.

  Gyártási problémák miatt az új BOLT 2.0 Bundle legközelebb 2021. augusztusától lesz elérhető!

  🇭🇺

  A Wahoo ELEMNT BOLT 2.0 GPS kerékpáros csomag (TICKR 2 BUNDLE)-t a Wahoo hivatalos, magyarországi partnereként értékesítjük.

  Miért fontos ez?

  Rendelhető frissítés


  Mennyiség
  A nálunk vásárolt készülékeket díjmentesen lefóliázzuk az általad választott selyemfényű vagy fényes felületű fóliával. Ha személyesen jössz be hozzánk percek alatt fel tudjuk helyezni, egyéb esetben már a lefóliázott terméket küldjük el hozzád. Nincs más dolgod csak a rendelésed mellé kiválasztani milyen fóliát kérsz a készülékedre.

  Tudnivalók a jótállásról

  • Külföldi beszerzésű Wahoo ELEMNT BOLT 2.0 GPS kerékpáros csomag (TICKR 2 BUNDLE) garanciális problémája esetén csak a külföldi forgalmazónak lehet visszaküldeni a terméket, mivel a magyar képviseletnek nincsen jogosultsága az ügyet intézni. Ilyen esetekben sajnos mi sem tudunk közreműködni az ügyintézésben.
  • A tőlünk vásárolt termékek esetében – hivatalos Wahoo viszonteladóként – gördülékeny ügyintézéssel segítjük bármilyen probléma megoldását.
  • Arra törekszünk, hogy egy meghibásodott terméket lehetőleg azonnal ki tudjunk cserélni raktárkészletről. Így nem kell kisegítő lehetőségeket keresned az edzésed folytatásához.
  • Nem garanciális ügyekben is szívesen állunk rendelkezésre, javítás és pótalkatrész-beszerzés sem jelent gondot számunkra.
  • Természetesen minden tekintetben megfelelünk a magyar jogszabályoknak a jótállási és szavatossági feltételeket illetően.

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274