Garmin Edge 1030 Plus

Az aktuális készletről érdeklődj!

224 990 Ft

Kérd egyedi, kedvezményes ajánlatunkat!

Magyarországi garancia

A Garmin termékeket a hivatalos, magyarországi Garmin képviselet támogatásával és garanciális hátterével árusítjuk.

Miért fontos ez?

Fedezd fel a világot és a benned rejlő erőt!

Az Edge 1030 Plus képes képet alkotni a teljesítményedről és ezalapján túrákat javasolni.

Tudd, hova mész. Könnyen követhető navigációs utasítások vezetnek az utad során.

Maradj kapcsolatban a világgal még kerékpáron is. Számos üzenetküldési és értesítési lehetőség.

Akár 24 órás üzemidőt.

Engedélyezett utánrendelésre


Mennyiség

Több mint GPS

A Garmin Edge 1030 Plus automatikusan kiértékeli az edzésedet. Adatokat gyűjt a tevékenységeidről, ezáltal egy képet kapsz hogy milyen hatékonyal edzel. Sőt ezek alapján edzési javaslatokkal lát el, edzésterveket alkot vagy éppen túrákat javasol.

A ClimbPro funkciónak köszönhetően láthatod az előtted álló emelkedők szintjét és annak fokát ha előre betöltött útón haladsz. Így könnyebben tudsz gazdálkodni a még meglévő erőddel.

Az MTB Dynamics tökéletesen leköveti az extrémebb felhasználás minden részletét. Hogy hányat ugrottál, milyen távolságra és mennyi ideig voltál a levegőben.

Sokunknál előfordult már hogy nem megfelelő hidratáltság mellett tekertünk több kilométeren keresztül. Az Edge 1030 Plus értesítéseket küld arról hogy mikor szükséges inni vagy éppen enni.

“Ahová megyünk, ott nincs szükség utakra”

Ez nem azt jelenti hogy repülni fogsz, viszont nem kell ismerned a terepet ahová mész és persze mindig tudni fogod hogy merre jársz és ehhez Garmin legfejlettebb technológiája áll rendelkezésünkre. A turn by turn navigációval és a folyamatos értesítésekkel biztos lehetsz abban hogy nem fogsz eltévedni a túrád során. De ha esetleg mégis (bár erre tényleg kicsi az esély) az Edge készülék minden gond nélkül visszakalauzol az eredeti cél felé. Ha viszont szándékosan letérnénk az sem probléma, könnyen szüneteltetheted a navigálást és az útvonalelhagyásról szóló értesítéseket. Majd ha készen állsz folytatni, könnyedén megtervezi az odavezető utat.

Mindezek mellett ha korábban fejeznél be egy túrát még mielőtt a célig eljutnál, mindenkivel megesik. A vissza a kiindulópontra opcióval bármikor befejezhető az adott navigálás. Komoot vagy Strava programokban megtervezett, előre legyártott utakat is bármikor fel lehet szinkronizálni az Edge készülékre.

Első a biztonság

A GroupTrack segítségével akár 50 társad jelenlegi helyzetét is képes lehetsz egyidejűleg követni. Ráadásul a saját csoportodnak üzenetet is tudsz küldeni ha valami baj van. Ők egyből értesítést kapnak arról hogy írtál nekik.

Ezen felül balesetérzékeléssel és kerékpár riasztással is el van látva. A balesetérzékelés automatikusan elküldi a helyzetünket a vészhelyzetben értesítendő kapcsolatkonak. A riasztás arra hivatott szolgálni hogy értesítést kapjunk arról amikor a kerékpárunk megmozdul. Így biztonságban tudhatjuk ha éppen nem vagyunk a közvetlen közelében.

Szükséges az okostelefon használata és azon belül is a követési funkciók és helyadatok megosztása!

Maradj kapcsolatban

Szöveges üzeneteket és értesítéseket is képes lehetsz fogadni ha arra alkalmas okostelefonnal használod.

Hívd ki barátaidat egy versenyre, mérd össze képességeidet bárkivel a nagyvilágban, ne félj megosztani másokkal az eredményeidet és persze tárold el minden edzésedet. Erre ad lehetőséget a Garmin Connect alkalmazás. Android és iOS eszközökkel is kompatibilis.

Könnyen párosítható bármely okosgörgővel, így akár otthon is bármikor tekerhetsz egyet. A ma ismert legtöbb térkép és tréning alkalmazással komptaibilis mint például a Strava, Komoot vagy TrainingPeaks. A kerékpározás teljes szabadsága a kezeink között. Lépést tart a technológiával, természetesen komptaibilis a Shimano Steps eBike rendszerekkel is. Minden információt közöl számunkra amire szükségünk van.

Garanciális tudnivalók

…avagy miért nem mindegy, hol vásárolod meg a Garmin Edge 1030 Plus kerékpáros komputered!

Ha körülnézel az interneten, mindig lesz egy “olcsóbb” ár. Légy óvatos, sok helyen elfelejtik közölni a garanciális feltételeket!

Garanciális igényt csak a hivatalos, magyarországi Garmin márkaképviseletnél, a Navi-Gate Kft-nél lehet érvényesíteni. Mi kizárólag tőlük beszerzett Garmin termékeket árusítunk üzletünkben, így minden Garmin sporteszközhöz 1 év cseregaranciát tudunk biztosítani. Fontos: a nem hivatalos forrásból vagy külföldről beszerzett Garmin termékeket még térítés ellenében sem cseréli / javítja a magyarországi képviselet! (A megsérült készüléket is nagyon kedvező feltételekkel tudjuk kicseréltetni, amennyiben az magyarországi eladású.)

Általános

– Méretek: 58 x 114 x 19 mm
– Színes érintőkijelző
– Kijelző mérete 3.5 inch (88.9 mm)
– Súly: 124 g
– Vízállóság: IPX7
– Tárhely: 32 GB belső memória
– Szenzorok: GPS. GLONASS, GALILEO, Barometrikus szintmérő, Gyorsulásérzékelő, Fényérzékelő
– Csatlakozás: Bluetooth®, ANT+®

Doboz tartalma


– Edge® 1030 Plus
– Tartókonzol (kormány elé nyúló, stucnira rögzíthető)
– USB kábel
– Csuklózsinór
– Használati utasítás

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274