Wahoo KICKR CLIMB emelkedő szimulátor

279 990 Ft

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  699 € – fizethetsz euróban is!

  A KICKR család okosgörgőihez fejlesztett beltéri emelkedő szimulátor, ami -10 és + 20%-os meredekségek között utánozza a terepviszonyokat és kompatibilis az alábbi Wahoo görgőkkel: KICKR ’18, KICKR CORE, KICKR ’17, KICKR SNAP ’17

  🇭🇺

  A Wahoo KICKR CLIMB emelkedő szimulátor-t a Wahoo hivatalos, magyarországi partnereként értékesítjük.

  Miért fontos ez?

  Raktáron frissítés


  Mennyiség

  Wahoo KICKR CLIMB emelkedő szimulátor

  A Wahoo legújabb innovációja a beltéri edzést szó szerint magasabb szintre emeli! A KICKR CLIMB beltéri emelkedő szimulátort a Wahoo KICKR okosgörgőkkel való együttműködésre tervezték. A KICKR CLIMB kompatibilis egyéb kiegészítőkkel is, így akár virtuális edzéstervet, vagy strukturált edzést hajt végre, a KICKR CLIMB az emelkedéseket és leejtőket ellenállásváltozásokkal keveri. Így egy valóban magával ragadó, valósághű beltéri edzésben lehet részünk.

  Mi van a dobozban?

  • KICKR CLIMB emelkedő szimulátor
  • Hálózati egység
  • Gyorszáras adapter 12×100, 15×100 és 15×110 kerékagyhoz

  Tulajdonságok

  A valósidejű nehézség változás

  A KICKR CLIMB fizikailag beállítja a kerékpár helyzetét a valódi utak és hegyi túrák utánozásához. Ez lehetővé teszi természetesen a kerékpáron való helyzetváltoztatást, a különböző izmok bevonását és a pedálozási technika fejlesztését.

  App által irányítható

  A KICKR okosgörgők közreműködésével a KICKR CLIMB az online programokban és a mobil alkalmazásokban ábrázolt lejtéseket és emelkedéseket szimulálja.

  Maximum 20% emelkedés

  Alkalmazásvezérléssel vagy kézi vezérléssel a KICKR CLIMB akár 20% -ig képes emelkedőt szimulálni!

  Maximum -10% leejtés

  Alkalmazásvezérlésen vagy kézi vezérlésen keresztül a KICKR CLIMB -10% -os fokozaton képes szimulálni a lejtőn lefelé haladást.

  KICKR SMART TRAINER kompatibilis

  A KICKR CLIMB-t úgy tervezték, hogy kizárólag a Wahoo KICKR-rel, a KICKR CORE-ral és a KICKR SNAP-pel  működjön, hogy a lehető legjobb élményt biztosítsa. Párosítható közvetlenül az okosgörgőkkel.

  KICKR DESK kompatibilis

  Megfelelő elhelyezésével a KICKR CLIMB-t a KICKR DESK-re teheti, hogy kiteljesítse a Wahoo okosrendszerét.

  WAHOO ELEMNT BIKE COMPUTER kompatibilis

  Csatlakoztasson egy ELEMNT-et, egy ELEMNT BOLT-ot, vagy ELEMNT ROAM-ot a KICKR és KICKR CLIMB rendszeréhez, hogy beltéri edzés közben újra átélhesse kedvenc túráinak vagy útvonalainak emelkedőit és lejtőit.

  Közvetlen párosítás

  A KICKR CLIMB-ot távvezérlőjével gyorsan és közvetlenül összekapcsolhatja a Wahoo KICKR okosgörgőjévell. Csak nyomja meg a gombot, és készen is áll a indulásra!

  Zárt és nyitott működés

  A feloldási mód lehetővé teszi a CLIMB számára, hogy felvegye a külső források, például a Zwift vagy a TrainerRoad, vagy az ELEMNT vagy ELEMNT BOLT GPS kerékpáros számítógépének parancsait. A zárt mód biztosítja, hogy a KICKR CLIMB-OT csak a távirányítón kapott parancsokra válaszoljon.

  Manuális fokozat állítás

  A KICKR CLIMB távirányítója hozzákapcsolódik a kormányhoz, így egyszerűen egy gombnyomással állíthatja be a nehézségi szintet.

  Gyorskioldó

  A szokásos gyorskioldású kerékagyokon kívül a KICKR CLIMB 12×100, 15×100 és 15×110 tengelyes kerékagyokat is támogat.

  LED kijezők

  A távirányítón lévő LED jelzőfény értesíti Önt, amikor a KICKR CLIMB keres vagy párosítva van egy kompatibilis KICKR Smart Trainerrel.

  Minőség

  Úgy tervezték, hogy ellenálljon a legkeményebb emelkedéseknek és a legnehezebb erőfeszítéseknek.

  Külső alkalmazásokkal is kompatibilis

  A KICKR CLIMB egyeztetni tudja a kiválasztott edzőplatformok, például a The Sufferfest, a Zwift és a TrainerRoad fokozatának változásait, hogy valóban magával ragadó élményt nyújtson a virtuális és a strukturált edzésekhez.

  További információk

  A termék hivatalos termékoldala (angol nyelven) itt tekinthető meg.

  A Wahoo rövid angol nyelvű termékleírása a KICKR CLIMB-ról:

  The latest innovation from Wahoo will literally take your indoor training to the next level! KICKR CLIMB indoor grade simulator is designed to work exclusively with the Wahoo KICKR Smart Trainers and when paired, it will add physical grade changes to your indoor training. The KICKR CLIMB is compatible with Third Party Apps, so whether riding a virtual course or performing a structured workout, KICKR CLIMB blends ascents and descents with resistance changes for a truly immersive indoor training experience. The world isn’t flat; now, neither is your ride!

  • Part Number: WFBKTR5
  • Max Incline: 20%
  • Max Decline: -10%
  • *Exact grade changes dependent on bicycle size, wheel size and trainer type.
  • Compatible Trainers: Wahoo Smart Trainers (KICKR, KICKR CORE, and KICKR SNAP) 2017 Edition and newer
  • Metrics: Current Grade
  • Dimensions: 25.75″ H x 5.1″ W x 7″ L
  • Supported Hubs: QR, 12×100, 15×100, 15×110
  • Wireless Software Updates: Yes
  • 3rd Party App Compatible: Yes, when paired to a Wahoo smart trainer

  Tudnivalók a jótállásról

  • Külföldi beszerzésű Wahoo KICKR CLIMB emelkedő szimulátor garanciális problémája esetén csak a külföldi forgalmazónak lehet visszaküldeni a terméket, mivel a magyar képviseletnek nincsen jogosultsága az ügyet intézni. Ilyen esetekben sajnos mi sem tudunk közreműködni az ügyintézésben.
  • A tőlünk vásárolt termékek esetében – hivatalos Wahoo viszonteladóként – gördülékeny ügyintézéssel segítjük bármilyen probléma megoldását.
  • Arra törekszünk, hogy egy meghibásodott terméket lehetőleg azonnal ki tudjunk cserélni raktárkészletről. Így nem kell kisegítő lehetőségeket keresned az edzésed folytatásához.
  • Nem garanciális ügyekben is szívesen állunk rendelkezésre, javítás és pótalkatrész-beszerzés sem jelent gondot számunkra.
  • Természetesen minden tekintetben megfelelünk a magyar jogszabályoknak a jótállási és szavatossági feltételeket illetően.

  További információ

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274