webshop menü

Wahoo KICKR HEADWIND menetszél ventilátor

109 990 Ft

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  279 € – fizethetsz euróban is!
  Hiányzik a menetszél a beltéri edzéseken? A Wahoo Kickr Headwind ventilátor tökéletesen megalkotja a kültéri fuvallatok illúzióját is.

  Pulzusfüggő vagy sebességvezérelt okosventilátor, amivel még valósághűbb edzésekben lehet részed beltéren, a Wahoo görgőin!

  🇭🇺

  A Wahoo KICKR HEADWIND menetszél ventilátor-t a Wahoo hivatalos, magyarországi partnereként értékesítjük.

  Miért fontos ez?

  Raktáron frissítés


  Mennyiség

  Wahoo KICKR HEADWIND Bluetooth Fan

  A KICKR HEADWIND az első intelligens ventilátor, amelyet kerékpárosoknak terveztek. Célzott légáram mintázata letükrözi a kerékpáros test alakját és tartását tekerés közben. A KICKR HEADWIND érzékelőkkel van ellátva, így ha a sebesség vagy a pulzus emelkedik, úgy a ventilátor sebessége is növekszik. Illetve van 4 kézi sebességbeállítás is, ha saját ideális légáramot szeretnél beállítani. Akár 48 km/h sebesség felett is a hűti, a legkeményebb edzésekhez tervezve!

  Az okosventilátort már Nagy Zoli és Maczkó Bandi is tesztelte. Írásaik itt illetve itt olvashatók.

  Tulajdonságok

  Erőteljes légáramlat

  Ha a sebessége meghaladná a 48 km/h-át, a KICKR HEADWIND még a lekeményebb erőfeszítések során is hűteni fogja.

  Irányított áramlás-minta

  A KICKR HEADWIND Targeted Airflow Pattern-t úgy tervezték, hogy tükrözze a kerékpáros alakját és tartását a beltéri biciklizés közben.

  Szenzor által állított erősség

  A KICKR HEADWIND sebességét irányíthatja az ANT + sebességmérő, pulzusmérő vagy intelligens edző közvetlenül a ventilátorhoz való csatlakoztatásával. Ahogy növekszik a sebessége vagy pulzusszáma, úgy emelkedik a ventilátor fordulatszáma is.

  Erősség állítás applikáción keresztül is

  Párosítsa a HEADWIND-et a Wahoo App-hez Bluetooth-on keresztül, hogy a ventilátor sebessége egyszerűen, manuálisan is állítható legyen.

  4 fajta manuális erősség

  Négy előre beprogramozott ventilátorsebességből választhatja ki az ideális „menetszél hatást”.

  KICKR DESK kompatibilis

  A KICKR HEADWIND-et kifejezetten a KICKR DESK-hez tervezték. A KICKR HEADWIND kerekei lehetővé teszik, hogy a ventilátort beállítsa, amikor a KICKR DESK-hez van csatlakoztatva.

  Összegzés, további információk

  A KICKR HEADWIND „menetszél-ventilátorral” a szezonon kívül is átélhetjük a kinti edzésélményt. A Wahoo görgőkhöz párosítható okoseszköz „személyre szabott menetszéllel”, légáramlattal teszi teljessé a kinti edzés érzetét.

  A   termék hivatalos termékoldala (angol nyelven) itt tekinthető meg. Az oldal alján tanulságos lehet elolvasni a felhasználói értékeléseket, vásárlói véleményeket is.

  A Wahoo rövid angol nyelvű termékleírása a Headwind-ről:

  The KICKR HEADWIND is the first ever smart fan, designed with the cyclist in mind. It’s Targeted Airflow Pattern mirrors the shape and position of a cyclist’s body while riding. The KICKR HEADWIND is sensor controlled so as your speed or heart rate increases, so will the fan speed, and there are also 4 manual speed settings should you want to set your own ideal airflow. With speeds of over 30 mph (48 kph), the KICKR HEADWIND will keep you cool during the toughest training sessions.

  • Part Number: WFBKTR7EU
  • Motor Spec: 240v 50/60hz
  • Dimensions (leg tucked): 16″L x 12″W x 19″H
  • Dimensions (leg extended): 18″L x 12″W x 19″H
  • Weight: 12 lb
  • Max Fan Speed: 30 mph/48 kph
  • Wireless Software Updates: Yes
  • Connectivity:
   • Bluetooth – Pair to phone to control the fan speed via app
   • ANT+ – Pair to speed sensor, heart rate monitor, or smart trainer to control fan speed
  • Adjustable Leg: Yes – 2 Positions

  Tudnivalók a jótállásról

  • Külföldi beszerzésű Wahoo KICKR HEADWIND menetszél ventilátor garanciális problémája esetén csak a külföldi forgalmazónak lehet visszaküldeni a terméket, mivel a magyar képviseletnek nincsen jogosultsága az ügyet intézni. Ilyen esetekben sajnos mi sem tudunk közreműködni az ügyintézésben.
  • A tőlünk vásárolt termékek esetében – hivatalos Wahoo viszonteladóként – gördülékeny ügyintézéssel segítjük bármilyen probléma megoldását.
  • Arra törekszünk, hogy egy meghibásodott terméket lehetőleg azonnal ki tudjunk cserélni raktárkészletről. Így nem kell kisegítő lehetőségeket keresned az edzésed folytatásához.
  • Nem garanciális ügyekben is szívesen állunk rendelkezésre, javítás és pótalkatrész-beszerzés sem jelent gondot számunkra.
  • Természetesen minden tekintetben megfelelünk a magyar jogszabályoknak a jótállási és szavatossági feltételeket illetően.

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  További információ

  Cikkszám: WFBKTR7EU Kategória: Címkék: , , , , Márka:

  Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274