Tacx NEO 2T Smart edzőgörgő

519 990 Ft

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  A NEO 2T Smart csendes és kétségtelenül az eddigi legerősebb, legreálisabb és legpontosabb kerékpáros edző.
  A motort úgy fejlesztették, hogy jobb beltéri kerékpáros élményt és menetérzetet biztosítson, különösen emelkedők és sprintek során.

  Rendelhető frissítés


  Mennyiség

  Csend és nyugalom

  A mágnesek újratervezésével minimalizálva lett a belső légmozgásokból származó zajszint, valamint a padlóra sugárzó vibráció is. Minden eddiginél csendesebb és élvezetesebb edzést biztosítva.

   

  Erőteljes emelkedők és sprintek

  A NEO 2T újratervezett motorjának köszönhetően, a legélethűbb tekerési élményben lesz részed, legyen szó akár a legnagyobb emelkedőkről vagy a leggyorsabb lejtőkről. Sőt, a NEO 2T növelt teljesítményű motorjának eredményeként, magasabb ellenállási szinteket tudunk létrehozni meghatározott körülmények között.

   

  Pedálcsapás analízis

  A NEO 2T kapacitív kétoldali érzékelővel van felszerelve, amely pontosan méri mindkét lábnak a pontos helyzetét.

   

  Pontos és megbízható

  A Tacx NEO 2T Smart mérnöki pontossággal méri a teljesítményt, ügyelve arra, hogy az adatok pontosak és megbízhatóak legyenek, minden kalibrálási folyamat nélkül.

   

  Tökéletes menetérzet

  A NEO 2T Smart nagyon érzékeny és azonnal reagál a sebesség vagy az „út” változásaira. Dinamikus tehetetlenséggel rendelkezik, ez kompenzálja a súlyt, a sebességet és a dőlésszöget is, hogy a lehető legreálisabb és legsimább menetérzetet biztosítsa.

   

  Kompatibilítás

  Újratervezett hátsó tengely, annak érdekében hogy a lehető legtöbb kerékpárral kompatibilis legyen.
  A 135×10 és a 135×12 méretek esetén szükséges csak adaptert használnod.

   

  Valódi út érzés!                                                       

  Tapasztald meg a rezgést bármely felületen! Legyen szó macskakőről vagy akár kavicsos útról. Tökéletesen visszaadja annak az útnak a minőségét ahol éppen jársz.

   

  Élvezet

  Sikeresen felértél a hegy tetejére, indulhat a lejtőmenet! A NEO 2T Smart gyorsít a lejtőn.

   

  Stabil de hajlékony

  A NEO 2T Smart kialakításának köszönhetően lehetséges néhány fokos mozgás balra, illetve jobbra tekerés közben. Ezáltal is fokozva a valódi kerékpározás élményét.

   

  Konektorhoz kötve?

  A NEO 2T Smartnak nincs szüksége külső tápellátáshoz, a kerékpározással megtermelt energiával is képes üzemelni. A lejtők szimulálása viszont csak táp csatlakoztatása esetén működik.

   

  Tacx cycling szoftver

  Lélegzetelállító látványban lesz részed edzés közben, a kiváló minőségű szimulációknak köszönhetően. Végezz edzéseket, állíts be edzéstervet vagy hívd meg barátaidat egy versenyre. Elemezd adataidat, exportáld tevékenységedet a Strava-ba és építs saját bringás közösséget!

   

  Külső Applikáció

  Sportolj kedvenc szoftvereiddel, mint például a Zwift, a TrainerRoad és a Sufferfest. A Tacx Smart görgők könnyen csatlakoztathatók és vezérelhetők a legnépszerűbb alkalmazásokkal.

   

  Tacx utility app

  A Tacx programmal egyszerű frissíteni a firmware-t, egyszerűen tesztelheted és kalibrálhatod a Tacx Smart görgőt. Töltsd le ingyen ezt az alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play-ből.

  További információ

  Kategória: Márka:

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274