Wahoo Kickr V5 (2020) Smart Bike Trainer okosgörgő

Raktáron

439 990 Ft

1 199 € – fizethetsz euróban is!

Magasabb szint, precízebb mérés, azonnali visszajelzés az oldalirányú mozgásra is -csak néhány, kiemelt funkció a Wahoo új, 2020-as Kickr okosgörgőjéről. Ha haladó vagy a görgőzésben, szükséged lesz rá!

 • KICKR verzió: 5 (2020 augusztusától)
 • Első kerék blokk: nem szükséges
 • Ellenállás típusa: elektromágneses
 • Pontosság: + / – 1%
 • Vezeték nélküli szoftverfrissítések: igen
 • Csatlakoztathatóság: ANT +, FE-C és Bluetooth
 • Eszközök: iOS, Android, PC (Mac és Windows)
 • Maximális felhasználói súly: 114 kg
 • Teljesítményigény: 100-240 V ~ 1,5A 50-60 Hz
 • Lendkerék súlya: 7,3 kg
 • Összsúly: 22 kg
 • Szimulált fokozat: 20% maximum
 • Maximális teljesítmény: 2200 W
 • Hátsó sor-kazetta: alaptartozék (11-28)
 • Kerékméret-kompabilitás: 24″ RD / 24″ MTB / 650c RD / 26″ MTB / 700c RD / 650b MTB / 29″ MTB
 • Hátsó agy-kompabilitás: 30/135mm, 12×142 és 12×148

Mennyiség

A Wahoo Kickr 2020 Smart Bike Trainer okosgörgő egy, már bizonyított sikertörténet újabb lépcsőfoka, ami több termékgeneráció tapasztalatait sűríti magába. Edzés mindenek felett és a kerékpározás élményének kimaxolása beltéren!

Fogalmazhatunk úgy is, hogy a 2018-as Kickr okosgörgő okosított okosgörgője, amely precízebb, még természetetesebb tekerési élményt nyújt és az oldalirányú mozgás optimalizálásával a teljesítménynöveléshez is hozzájárul.

Mindig az elsők között!

És igen, elsősorban az edzés oldaláról közelítjük meg a dolgot, mert minden profi tudja, hogy csak a sorozatos kihívások leküzdésével lehet előrébb jutni. A Wahoo úgy fogalmaz, hogy a tervezési és gyártási folyamat számukra is kihívás volt és pont ez vitte olyan szintre a fejlesztést, hogy közelít a tökéleteshez. Pontosság, érzékenység és a kerékpározás élményének a legéletszerűbb biztosítása, ez az új Kickr küldetése.

Visszajelzés, azonnal – Kickr Axis

Beszélhetünk egy könnyebb, virtuális tréningről, vagy keményebb edzésről, a Kickr Axis azonnali visszajelzést ad a tekerés tempójáról és a testhelyzet-változásról. 5 fokos oldalirányú mozgásával, pont azt az érzést biztosítja, mintha kint tekernénk, mindenféle rögzítés nélkül -ez főleg egy mászás vagy hirtelenebb erőkifejtésnél érezhető leginkább. És ha már erőről beszélünk, az Axis elősegíti a hosszabb, keményebb tekeréseket megszakítva a statikusságot, amit egy görgő és beltéri edzés magával hoz. Teszi mindezt úgy, hogy 3 “merevségi” beállítással rendelkezik, hogy minél inkább személyre tudd szabni a görgő mozgását.

Wahoo Kickr Axis feedback

A Kickr Axis segítségével azonnali visszajelzést kapunk az oldalirányú mozgásról.

Kickr érzés mindenek felett

Ha a Kickr okosgörgőt kombinálod az Axis, Climb és Headwind kiegészítőkkel, akkor valóban a szabadban érezheted magad, még ha virtuálisan bent is tekersz.

Wahoo Kickr 2020 kiegészítőkkel

A Kickr Climb és Headwind segítségével teljes a szett.

Edz precízen!

Az új Kickr a korábbi modellekhez képest javít a precíziós százalékon, mert +/- 1% -os pontossággal rögzíti a teljesítményedet. A maximális teljesítmény egyébként 2200 W, csakúgy, mint a korábbi Kickr görgőn.

Wahoo Kickr összehangolt mozgás

Összehangolt mozgás és precíz mérés

Optimalizált lendkerék-technológia

A KICKR egy 7,2 kg-os lendkerékkel rendelkezik, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy a beltéri edzéseink során is érezhessük a kültéri kerékpározás “tehetetlenség-érzetét”, különösen olyan virtuális edzésplatformokat használva, mint a Zwift, a The Sufferfest vagy a Trainer Road.

Csendes, sima működés

A görgő szíjas meghajtással működik, melynek köszönhetően a tekerés nem jár zajjal. Csendes és sima edzésélményben lehet részünk.

20% -os emelkedés szimuláció

A KICKR ellenállása automatikusan beállítódik, hogy szimulálja a lejtőkön való haladást, egészen 20% -os emelkedésig!

+/- 1% teljesítmény-pontosság

Az eddigi legnagyobb pontosság a teljesítménymérésben: +/-1% -os teljeítmények mérése, 2200 W-os ellenállás létrehozása.

Kompatibilitás

Kompatibilis a KICKR 12×142 és 12×148 tengelyekkel. Továbbá rendelkezik a szokásos 130 / 135mm gyorskioldással is. Itt ellenőrizheted, hogy a te kerékpároddal összeillik-e az új Wahoo KICKR Smart Trainer okosgörgő. Ha bizonytalan vagy ennek ellenére is, keress minket nyugodtan.

ANT +, ANT + FE-C ÉS BLUETOOTH CSATLAKOZÁS

Az ANT + és a Bluetooth képességei lehetővé teszik, hogy egyszerre vagy külön-külön csatlakozzon mind az okostelefonokhoz, mind a GPS-eszközökhöz. Az ANT + FE-C kapcsolat lehetővé teszi a KICKR vezérlését bármely FE-C kompatibilis eszközről vagy alkalmazásból.

Akár több Bluetooth kapcsolat egyszerre

A KICKR akár három egyidejű Bluetooth kapcsolatot is támogat az edzés problémamentes elindításához.

Alkalmazkodik a kerékméretedhez

A KICKR Smart Trainer okosgörgőn beállíthatod a magasságot is, hogy passzoljon a kereked méretéhez. Így a kerékpár vízszintes maradhat és nincs szükség az első kerékblokkra sem. A beállítások megegyeznek a 24 “, 650c, 700c, 26”, 27,5 “és 29” kerekekkel.

LED-es jelzőfények

Vizuális megerősítés arról, hogy a KICKR:

 • be van kapcsolva
 • csatlakozik és
 • kommunikál Bluetooth-on és / vagy ANT+ -on keresztül.

ELEMNT kerékpáros GPS kompatibilitás

Csatlakoztasd a KICKR-t bármelyik ELEMNT kerékpáros GPS-edhez, hogy megújítsd a túrákat, vagy elvégezd a tervezett edzéseket.

Bónusz a Wahoo-tól

Amikor regisztrálod KICKR-t a Wahoo Fitness alkalmazásban, kapsz egy promokódot, amivel ingyenesen használhatod a Wahoo saját fejlesztésű Sufferfest alkalmazását.

A hivatalos, gyártói oldalt itt találod.

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274