webshop menü

Onewheel GT-S bérlés

15 000 Ft-tól

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  Te is láttad már a városban azt a sok Onewheel egykerekű gördeszkát? Szívesen kipróbálnád? Onewheel GT-S bérlés az APPSolute Sport-ban, kedvező áron, vásárlási kedvezménnyel. Hívj minket vagy foglald le Te magad!


  Hétvégi és munkaszüneti napokon történő átvétellel és visszahozatallal kapcsolatban előzetes egyeztetés szükséges.

  Hosszútávú bérlés esetén keress minket elérhetőségeinken, és kérd egyedi ajánlatunkat!

  Válaszd ki az alábbi naptárból a bérlés kezdő napját, majd a záró napját, és alatta fogod látni a kiszámított bérleti díjat. A bérlés előtti munkanapon, zárás előtt 2 órával átvehető az eszköz, és elég a bérlést követő munkanap délig visszahoznod. Az elvitel és a visszahozatal napjára nem számolunk bérleti díjat.

  Letéti díj * 

  Van lehetőség a letéti díj (kaució) mennyiségének csökkentésére a napidíj növelésével

  Bukósisak mérete

  Ha igényelsz a bérlés mellé bukósisakot (díjmentes), akkor kérjük, add meg fejkörméretedet.

  Onewheel GT-S bérlés

  A Onewheel GT S-Seriest teljesen újratervezték, hogy elősegítsék a haladást. Az S-Series hajtáslánc-architektúrájának magja egy új, iparágvezető 113 V-os hajtáslánc, amely 50%-kal nagyobb feszültséggel rendelkezik, mint a Onewheel GT, és fenomenális nyomatékot biztosít.

  Onewheel-GT-S-Series forest

  A hatótáv

  Egy töltéssel akár 40 km-es távot is képesek lehetünk megtenni elektromos egykerekű gördeszkánkkal. Ez sokkal több mint a jelenleg piacon lévő modellek által megtehető út (kivéve a Onewheel GT bámulatos 52km-es hatótávja).

  Sebesség és erő

  Teljesen újratervezett hajtás és 115V  feszültségű motor, nagyobb nyomatékot és teljesítmény kínál. A GT S-Series végsebessége akár a 40 km/h is elérheti. Minden terephez a lehető legjobb teljesítményt nyújtja majd a deszkánk.

  Onewheel-GT-S-Series Dirt Web

  Biztonság

  Ekkora nyomaték mellett stabil lábakra is szükség van. Ehhez szükséges tapadás is biztosítva van az újratervezett footpad-nek köszönhetően. Kényelmesebb, homorúbb footpad-kialakítása, amely 5 mm-rel csökkenti a hasmagasságot, hogy a versenyzőknek nagyobb kontrollt és magabiztosságot biztosítson.

  Onewheel-GT-S-Series Footpad

  Hordozható?

  Biztosra mondhatjuk hogy igen. Csak ugy mint a Onewheel GT-n ugy az S-Series-en is találkozhatunk a gyárilag felszerelt Maghandle Pro-val. Így ugyanazt el tudjuk mondani mint a Pint vagy a Pint X esetében, hogy ha valamilyen oknál fogva nem tudjuk a deszkánkon folytatni az utat (bár ritka az ilyen alkalom), egyszerűen csak kézbe kell venni és türelmesen kivárni a következő lehetőséget a gurulásra.

  Specifikáció

  Hatótáv egy töltésselmax. 26-40 km
  Maximális sebesség40 km/h
  Maximális dőlésszög30°
  TeljesítményS-Series Tuned Hypercore® agymotor
  Kerékméret11.5 x 7 – 6.5 inch
  Töltési idő Home Charger-rel150 perc
  Töltési idő Hyper Charger-rel80 perc
  Tömeg15 kg

   

  A kölcsönzés feltételei

  • Betöltött 18. életév
  • A kikölcsönzött eszköz használatának ismerete
  • Érvényes személyi igazolvány + lakcímkártya

  Késedelmes visszajuttatás esetén napi 15.000,- Ft díjat számítunk fel.

  Amennyiben a kikölcsönzött kerékpár meghibásodik, megrongálódik vagy megsemmisül, a javítás vagy pótlás teljes költsége a bérlőt terheli. A költségek kiszámításához figyelembe vesszük a mindenkori szervizdíjakat és kiskereskedelmi fogyasztói árakat. A költségek kiszámításakor a befizetett kauciót is számításba vesszük.

  Hétvégi átvétel

  Amennyiben az átvétel vagy a visszahozatal napja hétvégére esne, alkalmanként 5.000,- Ft kényelmi díjat számítunk fel, mivel alapesetben nem vagyunk ilyenkor nyitva, és külön az átadásért vagy átvételért menne csak be munkatársunk. Hétvégi átadáshoz vagy átvételhez előzetes egyeztetés szükséges.

  Fizetési módok

  A kölcsönzés díja az kerékpár(ok) átvételekor a helyszínen egyenlíthető ki az alábbi fizetési módok egyikével: készpénz, bankkártya, SZÉP-kártya, utalás.

  Letéti díj

  Átvételkor letéti díj (kaució) fizetendő, mely az eszköz sértetlen visszahozatala esetén visszajár. Az eszköz épségéért a bérlő teljes felelősséggel tartozik.

  Letéti díj összege: 300.000,- Ft

  Csökkentett letéti díj összege: 100.000,- Ft (magyarázatot lásd lentebb)

  A letéti díj esetében csak készpénzes, utalásos vagy bankkártyás fizetést áll módunkban elfogadni. Ha a letéti díjat utalással vagy bankkártyával szeretnéd fizetni, a banki költségek fedezése végett a letéti díj 1%-át fel kell számítanunk a bérleti díjon felül.

  Ha kényelmetlen Számodra a nagy összegű letéti díj befizetése, lehetőség van emelt napidíj megfizetése mellett csökkenteni a szükséges kaució mennyiségét.

  Csökkentett letéti díj

  Több kerékpár egyszerre történő bérlésekor viszonylag nagy összeget kellene készpénzben átadnod vagy átutalnod kaució címén, ami többletköltséggel és kényelmetlenséggel járhat. Ezért bevezettük a "Csökkentett kaució" lehetőségét, ami azt jelenti, hogy kevesebb letéti díjat kell kifizetned az eszköz bérlésének időtartamára, de az mégis a teljes kaució összegéig fedezi az esetlegesen keletkezett károkat. Cserébe feláras napidíjat kell fizetned a bérlés időtartamára. Te döntöd el, melyik megoldást választod, de mutatunk egy példát is.

  Például ha egy kerékpár bérlésekor 300.000,- Ft letéti díjat kérünk el, és (ne történjen ilyen!) 350.000,- Ft-nyi kár keletkezik a kerékpárban, akkor annak egy részét már fedezi is a kaució, egész pontosan 300.000,- Ft-ot. Azon felül további 50.000,- Ft-ot kell kifizetned a károk rendezésére. Csökkentett kaució esetén ugyanúgy 300.000,- Ft-ig fedezve vagy, annak ellenére, hogy csak 100.000,- Ft-ot fizettél ki kaució címén, és ugyanúgy csak további 50.000,- Ft-ot kell fizetni a kárrendezésre, tehát összesen így csak 150.000,- Ft-odba került a kárnak a rendezése a 350.000,- Ft helyett. Viszont ez utóbbi esetben a bérlés napidíja egy meghatározott összeggel többe kerül, például napi 2.000,- Ft-tal.

  Tiszta visszahozatal

  A kiadott kerékpárokat tiszta, leszervizelt állapotban adjuk át, és tiszta állapotban is várjuk vissza. Koszosan, sárosan történő visszahozatal esetén 3.000,- Ft tisztítási költséget számítunk fel a bérleti díjon felül, amit a visszafizetendő kaucióból levonunk.

  Nagyon fontos: Tilos nagynyomású mosóval tisztítani a kikölcsönzött kerékpárokat, mert egyből tönkreteszi az elektromos hajtásrendszert és a csapágyakat, óriási anyagi kárt okozva. Helyette szappanos szivaccsal érdemes átmosni és langyos folyóvízzel érdemes leöblíteni a saras felületeket, kihagyva az olajos részeket.

  Hosszú távra bérelnéd?

  Hosszú távú bérlésre és lízingre (tartós bérlet) is van lehetőség, illetve cégek számára is vannak megoldásaink. Üzenj nekünk vagy keress személyesen, hogy megismerhessük igényeidet, és személyre szabott ajánlatot adhassunk Számodra.

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274