Onewheel Pint X bérlés

10 000 Ft-tól

Te is láttad már a városban azt a sok Onewheel egykerekű gördeszkát? Szívesen kipróbálnád? Onewheel Pint X bérlés az APPSolute Sport-ban, kedvező áron, vásárlási kedvezménnyel. Hívj minket vagy foglald le Te magad!


Válaszd ki az alábbi naptárból a bérlés kezdő napját, majd a záró napját, és alatta fogod látni a kiszámított bérleti díjat. A bérlés előtti munkanapon, zárás előtt 2 órával átvehető az eszköz, és elég a bérlést követő munkanap délig visszahoznod. Az elvitel és a visszahozatal napjára nem számolunk bérleti díjat.

Hétvégi és munkaszüneti napokon történő átvétellel és visszahozatallal kapcsolatban előzetes egyeztetés szükséges.

Hosszútávú bérlés esetén keress minket elérhetőségeinken, és kérd egyedi ajánlatunkat!

Letéti díj * 

Van lehetőség a letéti díj (kaució) mennyiségének csökkentésére a napidíj növelésével

Bukósisak mérete

Ha igényelsz a bérlés mellé bukósisakot (díjmentes), akkor kérjük, add meg fejkörméretedet.

Miért is X a Pint X?

A Kalifornia államban található Santa Cruz-ban Onewheel nagyjai megalkottak valami elképesztően új dolgot, a Onewheel Pint X-et és úgy gondoljuk nem lehetnek csalódottak. Na de lássuk mi történt az elődjéhez képest.

 

Az új és dupla akkora teljesítményű akkumulátorral szerelt elektromos egykerekű gördeszka, több mint kétszeresére növelte az egy töltéssel megtehető maximális hatótávot. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy akár 29 km megtételére is képesek lehetünk.

A motor teljesítménye ugyanaz mint a korábbi modellé, azonban annyi változás tapasztalhatunk, hogy a maximális sebességen emeltek 3 km/h-át. Így ezáltal a deszka végsebessége 29 km/h lett.

A Onewheel Pint X igazán kitartó és kompakt eszköz. A nagy sebesség mellett a megállás továbbra sem lesz probléma a „SimpleStop” technológiának köszönhetően. És ha már megálltunk akkor az előre felszerelt Maghandle biztosítja azt, hogy pillanatok alatt fel tudjuk kapni a deszkát, amennyiben gyalog vagy más közlekedési eszközzel kell folytatnunk az utunkat.

Specifikáció

  • Megtehető távolság egy töltéssel: max. 29 km
  • Sebesség: max. 29 km/h
  • Dőlésszög: max. 30%
  • Teljesítmény: 750 watt Hypercore® agymotor
  • Kerékméret: 10.5 x 4.5-6 inch
  • Töltési idő maxiumra: 220 perc
  • Súly: 12.25 kg

Az alábbi videóban alaposan szemügyre veheted és mégjobban megismerheted az újonnan megjelent deszkákat:

A Pint X elődjét a mai napig használjuk és imádjuk. Korábban már írtunk róla egy bemutatót és amint megérkezik az X azt is alaposan kivesézzük.

Ha kíváncsi vagy a Onewheel Pint X hivatalos gyártói oldalára, akkor itt megtalálhatod.

A kölcsönzés feltételei

  • Betöltött 18. életév
  • A kikölcsönzött eszköz használatának ismerete
  • Érvényes személyi igazolvány + lakcímkártya

Késedelmes visszajuttatás esetén napi 10.000,- Ft díjat számítunk fel.

Amennyiben a kikölcsönzött kerékpár meghibásodik, megrongálódik vagy megsemmisül, a javítás vagy pótlás teljes költsége a bérlőt terheli. A költségek kiszámításához figyelembe vesszük a mindenkori szervizdíjakat és kiskereskedelmi fogyasztói árakat. A költségek kiszámításakor a befizetett kauciót is számításba vesszük.

Hétvégi átvétel

Amennyiben az átvétel vagy a visszahozatal napja hétvégére esne, alkalmanként 5.000,- Ft kényelmi díjat számítunk fel, mivel alapesetben nem vagyunk ilyenkor nyitva, és külön az átadásért vagy átvételért menne csak be munkatársunk. Hétvégi átadáshoz vagy átvételhez előzetes egyeztetés szükséges.

Fizetési módok

A kölcsönzés díja az kerékpár(ok) átvételekor a helyszínen egyenlíthető ki az alábbi fizetési módok egyikével: készpénz, bankkártya, SZÉP-kártya, utalás.

Letéti díj

Átvételkor letéti díj (kaució) fizetendő, mely az eszköz sértetlen visszahozatala esetén visszajár. Az eszköz épségéért a bérlő teljes felelősséggel tartozik.

Letéti díj összege: 250.000,- Ft

Csökkentett letéti díj összege: 100.000,- Ft (magyarázatot lásd lentebb)

A letéti díj esetében csak készpénzes, utalásos vagy bankkártyás fizetést áll módunkban elfogadni. Ha a letéti díjat utalással vagy bankkártyával szeretnéd fizetni, a banki költségek fedezése végett a letéti díj 1%-át fel kell számítanunk a bérleti díjon felül.

Ha kényelmetlen Számodra a nagy összegű letéti díj befizetése, lehetőség van emelt napidíj megfizetése mellett csökkenteni a szükséges kaució mennyiségét.

Csökkentett letéti díj

Több kerékpár egyszerre történő bérlésekor viszonylag nagy összeget kellene készpénzben átadnod vagy átutalnod kaució címén, ami többletköltséggel és kényelmetlenséggel járhat. Ezért bevezettük a "Csökkentett kaució" lehetőségét, ami azt jelenti, hogy kevesebb letéti díjat kell kifizetned az eszköz bérlésének időtartamára, de az mégis a teljes kaució összegéig fedezi az esetlegesen keletkezett károkat. Cserébe feláras napidíjat kell fizetned a bérlés időtartamára. Te döntöd el, melyik megoldást választod, de mutatunk egy példát is.

Például ha egy kerékpár bérlésekor 300.000,- Ft letéti díjat kérünk el, és (ne történjen ilyen!) 350.000,- Ft-nyi kár keletkezik a kerékpárban, akkor annak egy részét már fedezi is a kaució, egész pontosan 300.000,- Ft-ot. Azon felül további 50.000,- Ft-ot kell kifizetned a károk rendezésére. Csökkentett kaució esetén ugyanúgy 300.000,- Ft-ig fedezve vagy, annak ellenére, hogy csak 100.000,- Ft-ot fizettél ki kaució címén, és ugyanúgy csak további 50.000,- Ft-ot kell fizetni a kárrendezésre, tehát összesen így csak 150.000,- Ft-odba került a kárnak a rendezése a 350.000,- Ft helyett. Viszont ez utóbbi esetben a bérlés napidíja egy meghatározott összeggel többe kerül, például napi 2.000,- Ft-tal.

Tiszta visszahozatal

A kiadott kerékpárokat tiszta, leszervizelt állapotban adjuk át, és tiszta állapotban is várjuk vissza. Koszosan, sárosan történő visszahozatal esetén 3.000,- Ft tisztítási költséget számítunk fel a bérleti díjon felül, amit a visszafizetendő kaucióból levonunk.

Nagyon fontos: Tilos nagynyomású mosóval tisztítani a kikölcsönzött kerékpárokat, mert egyből tönkreteszi az elektromos hajtásrendszert és a csapágyakat, óriási anyagi kárt okozva. Helyette szappanos szivaccsal érdemes átmosni és langyos folyóvízzel érdemes leöblíteni a saras felületeket, kihagyva az olajos részeket.

Hosszú távra bérelnéd?

Hosszú távú bérlésre és lízingre (tartós bérlet) is van lehetőség, illetve cégek számára is vannak megoldásaink. Üzenj nekünk vagy keress személyesen, hogy megismerhessük igényeidet, és személyre szabott ajánlatot adhassunk Számodra.

Értékelések

Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

Még nincsenek értékelések.


Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274