webshop menü

Onewheel+ XR bérlés

6 500 Ft-tól

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  Te is láttad már a városban azt a sok Onewheel egykerekű gördeszkát? Szívesen kipróbálnád? Onewheel+ XR bérlés az APPSolute Sport-ban, kedvező áron, vásárlási kedvezménnyel. Hívj minket vagy foglald le Te magad!


  Hétvégi és munkaszüneti napokon történő átvétellel és visszahozatallal kapcsolatban előzetes egyeztetés szükséges.

  Hosszútávú bérlés esetén keress minket elérhetőségeinken, és kérd egyedi ajánlatunkat!

  Válaszd ki az alábbi naptárból a bérlés kezdő napját, majd a záró napját, és alatta fogod látni a kiszámított bérleti díjat. A bérlés előtti munkanapon, zárás előtt 2 órával átvehető az eszköz, és elég a bérlést követő munkanap délig visszahoznod. Az elvitel és a visszahozatal napjára nem számolunk bérleti díjat.

  Letéti díj * 

  Van lehetőség a letéti díj (kaució) mennyiségének csökkentésére a napidíj növelésével

  Bukósisak mérete

  Ha igényelsz a bérlés mellé bukósisakot (díjmentes), akkor kérjük, add meg fejkörméretedet.

  Mi is az a Onewheel+ XR?

  A Onewheel+ XR esetében a kaliforniai gyártó úgy fogalmaz, hogy „snowboardozz egész évben, rázd fel a városi közlekedésed és közben próbáld levakarni a mosolyt az arcodról”.

  Az XR kétségkívül az egyik legjobb közlekedési eszköz a mindennapokban, legyen szó aszfaltról vagy erdei ösvényekről. Sőt nem egy távirányító vagy a telefonod vezérli, Te magad vagy aki irányítja a deszkát, csak helyezd a súlypontodat előre vagy hátra.

  Az első fehér és hátsó piros LEDsornak köszönhetően az éjszakákat is meg tudod hódítani, ráadásul design szempontból is minden tekintet Rád szegeződik.

  Onewheel_image

  A Onewheel székhelye a Kalifornia államban található Santa Cruz, amely méltán híres a szörfről, gördeszkázásról, vagy az általunk is imádott MTB sportról. A XR egy életérzés, ami a szörfre emlékeztető súlytalan siklással garantálja az egyedi élményt.

  Specifikáció

  • Megtehető távolság egy töltéssel: max. 29 km
  • Sebesség: max. 32 km/h
  • Dőlésszög: max. 30%
  • Teljesítmény: 750 watt Hypercore agymotor
  • Kerékméret: 11.5 x 6.5-6
  • Töltési idő maxiumra: 110 perc
  • Súly: 12.5 kg

  Részletes termékinformációkat itt találsz vagy ásd bele jobban magadat a témába, blogbejegyzésünk által.

  A kölcsönzés feltételei

  • Betöltött 18. életév
  • A kikölcsönzött eszköz használatának ismerete
  • Érvényes személyi igazolvány + lakcímkártya

  Késedelmes visszajuttatás esetén napi 10.000,- Ft díjat számítunk fel.

  Amennyiben a kikölcsönzött kerékpár meghibásodik, megrongálódik vagy megsemmisül, a javítás vagy pótlás teljes költsége a bérlőt terheli. A költségek kiszámításához figyelembe vesszük a mindenkori szervizdíjakat és kiskereskedelmi fogyasztói árakat. A költségek kiszámításakor a befizetett kauciót is számításba vesszük.

  Hétvégi átvétel

  Amennyiben az átvétel vagy a visszahozatal napja hétvégére esne, alkalmanként 5.000,- Ft kényelmi díjat számítunk fel, mivel alapesetben nem vagyunk ilyenkor nyitva, és külön az átadásért vagy átvételért menne csak be munkatársunk. Hétvégi átadáshoz vagy átvételhez előzetes egyeztetés szükséges.

  Fizetési módok

  A kölcsönzés díja az kerékpár(ok) átvételekor a helyszínen egyenlíthető ki az alábbi fizetési módok egyikével: készpénz, bankkártya, SZÉP-kártya, utalás.

  Letéti díj

  Átvételkor letéti díj (kaució) fizetendő, mely az eszköz sértetlen visszahozatala esetén visszajár. Az eszköz épségéért a bérlő teljes felelősséggel tartozik.

  Letéti díj összege: 250.000,- Ft

  Csökkentett letéti díj összege: 100.000,- Ft (magyarázatot lásd lentebb)

  A letéti díj esetében csak készpénzes, utalásos vagy bankkártyás fizetést áll módunkban elfogadni. Ha a letéti díjat utalással vagy bankkártyával szeretnéd fizetni, a banki költségek fedezése végett a letéti díj 1%-át fel kell számítanunk a bérleti díjon felül.

  Ha kényelmetlen Számodra a nagy összegű letéti díj befizetése, lehetőség van emelt napidíj megfizetése mellett csökkenteni a szükséges kaució mennyiségét.

  Csökkentett letéti díj

  Több kerékpár egyszerre történő bérlésekor viszonylag nagy összeget kellene készpénzben átadnod vagy átutalnod kaució címén, ami többletköltséggel és kényelmetlenséggel járhat. Ezért bevezettük a "Csökkentett kaució" lehetőségét, ami azt jelenti, hogy kevesebb letéti díjat kell kifizetned az eszköz bérlésének időtartamára, de az mégis a teljes kaució összegéig fedezi az esetlegesen keletkezett károkat. Cserébe feláras napidíjat kell fizetned a bérlés időtartamára. Te döntöd el, melyik megoldást választod, de mutatunk egy példát is.

  Például ha egy kerékpár bérlésekor 300.000,- Ft letéti díjat kérünk el, és (ne történjen ilyen!) 350.000,- Ft-nyi kár keletkezik a kerékpárban, akkor annak egy részét már fedezi is a kaució, egész pontosan 300.000,- Ft-ot. Azon felül további 50.000,- Ft-ot kell kifizetned a károk rendezésére. Csökkentett kaució esetén ugyanúgy 300.000,- Ft-ig fedezve vagy, annak ellenére, hogy csak 100.000,- Ft-ot fizettél ki kaució címén, és ugyanúgy csak további 50.000,- Ft-ot kell fizetni a kárrendezésre, tehát összesen így csak 150.000,- Ft-odba került a kárnak a rendezése a 350.000,- Ft helyett. Viszont ez utóbbi esetben a bérlés napidíja egy meghatározott összeggel többe kerül, például napi 2.000,- Ft-tal.

  Tiszta visszahozatal

  A kiadott kerékpárokat tiszta, leszervizelt állapotban adjuk át, és tiszta állapotban is várjuk vissza. Koszosan, sárosan történő visszahozatal esetén 3.000,- Ft tisztítási költséget számítunk fel a bérleti díjon felül, amit a visszafizetendő kaucióból levonunk.

  Nagyon fontos: Tilos nagynyomású mosóval tisztítani a kikölcsönzött kerékpárokat, mert egyből tönkreteszi az elektromos hajtásrendszert és a csapágyakat, óriási anyagi kárt okozva. Helyette szappanos szivaccsal érdemes átmosni és langyos folyóvízzel érdemes leöblíteni a saras felületeket, kihagyva az olajos részeket.

  Hosszú távra bérelnéd?

  Hosszú távú bérlésre és lízingre (tartós bérlet) is van lehetőség, illetve cégek számára is vannak megoldásaink. Üzenj nekünk vagy keress személyesen, hogy megismerhessük igényeidet, és személyre szabott ajánlatot adhassunk Számodra.

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274