webshop menü

Wahoo KICKR CORE Smart Trainer okosgörgő bérlés

7 200 Ft-tól

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  Van aki görgő vásárlása előtt bérel görgőt, hogy megismerhesse a kiválasztott edzőgörgőt, és megalapozott döntést hozzon.

  Van aki a téli szezonra bérli ki valamelyik görgőnket, hogy olyankor is edzhessen, amikor az utakon nem tudna biztonságosan kerékpározni. Különféle sportágak versenyzői is használják görgőinket beltéri edzéseik során.


  Hétvégi és munkaszüneti napokon történő átvétellel és visszahozatallal kapcsolatban előzetes egyeztetés szükséges.

  Hosszútávú bérlés esetén keress minket elérhetőségeinken, és kérd egyedi ajánlatunkat!

  Válaszd ki az alábbi naptárból a bérlés kezdő napját, majd a záró napját, és alatta fogod látni a kiszámított bérleti díjat. A bérlés előtti munkanapon, zárás előtt 2 órával átvehető az eszköz, és elég a bérlést követő munkanap délig visszahoznod. Az elvitel és a visszahozatal napjára nem számolunk bérleti díjat.

  Előre felszerelt sor

  Kérd bérelt görgöd előre felszerelt sorral, hogy neked már csak a tekerésre keljen koncetrálnod.

  Wahoo KICKR CORE Smart Trainer okosgörgő

  A KICKR CORE a legújabb okosgörgő a Wahoo kínálatában. Egy realisztikus, pontos és mindezek mellett halk beltéri edzés élményt nyújtó görgő. Ezeket az elismert „flywheel” technológiának és a Wahoo fejlett okosgörgő algoritmusának köszönheti. A KICKR CORE olyan tartóssággal épült, hogy kibírja a legkeményebb beltéri edzéseket is. Nincs olyan okosgörgő márka, aki több alkalmazás és szoftveres edzésprogram lehetőségét nyújtana mint a WAHOO KICKR CORE.

  Ha többet szeretnél megtudni a Kickr Core görgőről olvasd el blogbejegyzésünket vagy tekerj végig a termékoldalon.

  Csomagkedvezmény

  Ha a görgő mellé kibérelnéd a Wahoo KICKR Headwind vagy Wahoo KICKR Climb kiegészítőket, foglald le azokat is és további kedvezményeket biztosítunk.

  A kölcsönzés feltételei

  • Betöltött 18. életév
  • A kikölcsönzött eszköz használatának ismerete
  • Érvényes személyi igazolvány + lakcímkártya

  Késedelmes visszajuttatás esetén napi 2.000,- Ft díjat számítunk fel.

  Amennyiben a kikölcsönzött eszköz meghibásodik, megrongálódik vagy megsemmisül, a javítás vagy pótlás teljes költsége a bérlőt terheli. A költségek kiszámításához figyelembe vesszük a mindenkori szervizdíjakat és kiskereskedelmi fogyasztói árakat. A költségek kiszámításakor a befizetett kauciót is számításba vesszük.

  Hétvégi átvétel

  Amennyiben az átvétel vagy a visszahozatal napja hétvégére esne, alkalmanként 5.000,- Ft kényelmi díjat számítunk fel, mivel alapesetben nem vagyunk ilyenkor nyitva, és külön az átadásért vagy átvételért menne csak be munkatársunk. Hétvégi átadáshoz vagy átvételhez előzetes egyeztetés szükséges.

  Fizetési módok

  A kölcsönzés díja az eszköz(ök) átvételekor a helyszínen egyenlíthető ki az alábbi fizetési módok egyikével: készpénz, bankkártya, SZÉP-kártya, utalás.

  Letéti díj

  Átvételkor letéti díj (kaució) fizetendő, mely az eszköz sértetlen visszahozatala esetén visszajár. Az eszköz épségéért a bérlő teljes felelősséggel tartozik.

  Letéti díj összege: 200.000,- Ft

  A letéti díj esetében csak készpénzes, utalásos vagy bankkártyás fizetést áll módunkban elfogadni. Ha a letéti díjat utalással vagy bankkártyával szeretnéd fizetni, a banki költségek fedezése végett a letéti díj 1%-át fel kell számítanunk a bérleti díjon felül.

  Érdekelhetnek még…

  Kapcsolódó termékek, amik szerintünk érdekesek lehetnek Számodra.

  Wahoo Kickr Smart Trainer V5 2020

  Wahoo Kickr V6 Smart Bike Trainer okosgörgő bérlés

  7 800 Ft-tól
  Tovább olvasom

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274