Wahoo Kickr V6 Smart Bike Trainer okosgörgő bérlés

7 800 Ft-tól

Van aki görgő vásárlása előtt bérel görgőt, hogy megismerhesse a kiválasztott edzőgörgőt, és megalapozott döntést hozzon.

Van aki a téli szezonra bérli ki valamelyik görgőnket, hogy olyankor is edzhessen, amikor az utakon nem tudna biztonságosan kerékpározni.

Különféle sportágak versenyzői is használják görgőinket beltéri edzéseik során.

Wahoo Kickr V6 Smart Bike Trainer okosgörgő

A Wahoo Kickr V6 Smart Bike Trainer okosgörgő egy, már bizonyított sikertörténet újabb lépcsőfoka, ami több termékgeneráció tapasztalatait sűríti magába. Edzés mindenek felett és a kerékpározás élményének kimaxolása beltéren!

Fogalmazhatunk úgy is, hogy a 2018-as Kickr okosgörgő okosított okosgörgője, amely precízebb, még természetetesebb tekerési élményt nyújt és az oldalirányú mozgás optimalizálásával a teljesítménynöveléshez is hozzájárul.

Csomagkedvezmény

Ha a görgő mellé kibérelnéd a Wahoo KICKR Headwind vagy Wahoo KICKR Climb kiegészítőket, foglald le azokat is és további kedvezményeket biztosítunk.

A kölcsönzés feltételei

  • Betöltött 18. életév
  • A kikölcsönzött eszköz használatának ismerete
  • Érvényes személyi igazolvány + lakcímkártya

Késedelmes visszajuttatás esetén napi 5.000,- Ft díjat számítunk fel.

Amennyiben a kikölcsönzött eszköz meghibásodik, megrongálódik vagy megsemmisül, a javítás vagy pótlás teljes költsége a bérlőt terheli. A költségek kiszámításához figyelembe vesszük a mindenkori szervizdíjakat és kiskereskedelmi fogyasztói árakat. A költségek kiszámításakor a befizetett kauciót is számításba vesszük.

Hétvégi átvétel

Amennyiben az átvétel vagy a visszahozatal napja hétvégére esne, alkalmanként 5.000,- Ft kényelmi díjat számítunk fel, mivel alapesetben nem vagyunk ilyenkor nyitva, és külön az átadásért vagy átvételért menne csak be munkatársunk. Hétvégi átadáshoz vagy átvételhez előzetes egyeztetés szükséges.

Fizetési módok

A kölcsönzés díja az eszköz(ök) átvételekor a helyszínen egyenlíthető ki az alábbi fizetési módok egyikével: készpénz, bankkártya, SZÉP-kártya, utalás.

Letéti díj

Átvételkor letéti díj (kaució) fizetendő, mely az eszköz sértetlen visszahozatala esetén visszajár. Az eszköz épségéért a bérlő teljes felelősséggel tartozik.

Letéti díj összege: 250.000,- Ft

A letéti díj esetében csak készpénzes, utalásos vagy bankkártyás fizetést áll módunkban elfogadni. Ha a letéti díjat utalással vagy bankkártyával szeretnéd fizetni, a banki költségek fedezése végett a letéti díj 1%-át fel kell számítanunk a bérleti díjon felül.

Értékelések

Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

Még nincsenek értékelések.


Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274