Thule VeloSpace XT 3 vonóhorogra szerelhető kerékpártartó bérlés

4 500 Ft-tól

Nálunk vonóhorogra szerelhető kerékpártartót is tudsz bérelni, így ha évente csak párszor használnád a tartót, akkor sokkal jobb megoldás a kölcsönzés, mint sajátot vásárolni és utána kerülgetni a garázsban.


Válaszd ki az alábbi naptárból a bérlés kezdő napját, majd a záró napját, és alatta fogod látni a kiszámított bérleti díjat. A bérlés előtti munkanapon, zárás előtt 2 órával átvehető az eszköz, és elég a bérlést követő munkanap délig visszahoznod. Az elvitel és a visszahozatal napjára nem számolunk bérleti díjat.

Hétvégi és munkaszüneti napokon történő átvétellel és visszahozatallal kapcsolatban előzetes egyeztetés szükséges.

Hosszútávú bérlés esetén keress minket elérhetőségeinken, és kérd egyedi ajánlatunkat!

Miért ezt a tartót ajánljuk?

A Thule kínálatában egyedül ennek a modellnek állítható a ledöntési szöge annyira, hogy egy VW Transporter vagy Marcedes Vito kisbusz felfelé nyíló csomagtérajtaját ki lehessen nyitni úgy, hogy a kerékpárok már rögzítve vannak. (Alacsonyabb kategóriájú kerékpártartókat sajnos nem lehet annyira ledönteni, hogy a nagy sugárban nyíló csomagtér ajtaja elférjen.)

A Thule VeloSpace XT 3-ra alapesetben 3 kerékpár helyezhető, de egy kiegészítő sínnel a kerékpárok száma 4-re bővíthető.

Kiegészítők

Karbonvázas kerékpárok szállításához külön adapterre van szükség, ezért kérjük jelezd nekünk, ha ilyen kerékpárt szeretnél szállítani, és adunk adaptert.

A tartót 7 vagy 13 pólusú vonóhorog csatlakozóval is tudjuk adni. Ha nem tudod, milyen csatlakozó van az autódon, szívesen megnézzük, és segítünk a kiválasztásban.

A tartón zárhatók a kerékpárrögzítő bilincsek, és maga a tartó is zárható a vonóhoroghoz. Azt mindenesetre nem javasoljuk, hogy éjszakára az utcán hagyja bárki is a tartóra szerelt kerékpárokat.

Teherbírás

A kerékpártartó összteherbírása 60 kg,  és egy kerékpár max. 30 kg tömegű lehet. A tartó tömege kb. 20 kg, így ezt is kell számolni a vonóhorog teherbírását illetően. Elektromos kerékpárok szállításakor az akkumulátort lehetőleg ki kell szerelni a kerékpárból (ha megoldható). A tartó felszerelésében és beállításában természetesen segítünk, és átvételkor megmutatjuk a helyes használatot.

A THULE VeloSpace XT 3 fontosabb adatai

  • Szállítható kerékpárok száma: maximum 3 + 1 db
  • Maximális teherbírás: 60 kg
  • A kerékpártartó tömege: 20,6 kg
  • Felszerelhető vázméretek 22 – 80 mm-ig
  • Max kerékszélesség: 3″
  • A vonóhorgon egy mozdulattal lebillenthető

A kölcsönzés feltételei

  • Betöltött 18. életév
  • A kikölcsönzött eszköz használatának ismerete
  • Érvényes személyi igazolvány + lakcímkártya

Késedelmes visszajuttatás esetén napi 4.000,- Ft díjat számítunk fel.

Amennyiben a kikölcsönzött eszköz meghibásodik, megrongálódik vagy megsemmisül, a javítás vagy pótlás teljes költsége a bérlőt terheli. A költségek kiszámításához figyelembe vesszük a mindenkori szervizdíjakat és kiskereskedelmi fogyasztói árakat. A költségek kiszámításakor a befizetett kauciót is számításba vesszük.

Hétvégi átvétel

Amennyiben az átvétel vagy a visszahozatal napja hétvégére esne, alkalmanként 5.000,- Ft kényelmi díjat számítunk fel, mivel alapesetben nem vagyunk ilyenkor nyitva, és külön az átadásért vagy átvételért menne csak be munkatársunk. Hétvégi átadáshoz vagy átvételhez előzetes egyeztetés szükséges.

Fizetési módok

A kölcsönzés díja az eszköz(ök) átvételekor a helyszínen egyenlíthető ki az alábbi fizetési módok egyikével: készpénz, bankkártya, SZÉP-kártya, utalás.

Letéti díj

Átvételkor letéti díj (kaució) fizetendő, mely az eszköz sértetlen visszahozatala esetén visszajár. Az eszköz épségéért a bérlő teljes felelősséggel tartozik.

Letéti díj összege: 60.000,- Ft

A letéti díj esetében csak készpénzes, utalásos vagy bankkártyás fizetést áll módunkban elfogadni. Ha a letéti díjat utalással vagy bankkártyával szeretnéd fizetni, a banki költségek fedezése végett a letéti díj 1%-át fel kell számítanunk a bérleti díjon felül.

Érdekelhetnek még…

Kapcsolódó termékek, amik szerintünk érdekesek lehetnek Számodra.

wahoo ELEMNT BOLT

Wahoo ELEMNT BOLT

79 900 Ft
Kosárba teszem

Értékelések

Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

Még nincsenek értékelések.


Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274