Wahoo KICKR CLIMB bérlés

15 000 Ft-tól

Válaszd ki a bérlés kezdő napját, majd a záró napját. A bérlés előtti munkanapon, zárás előtt 2 órával elvihető az eszköz, és elég a bérlést követő munkanap délig visszahoznod. Az elvitel és a visszahozatal napjára nem számolunk bérleti díjat. A hétvége beleszámít a bérlési időbe!

A kölcsönzéshez feltételei:

  • Betöltött 18. életév
  • Érvényes személyi igazolvány + lakcímkártya
  • Letéti díj, mely az eszköz sértetlen visszahozatala esetén visszajár

Letéti díj: 100.000 Ft

Amennyiben a kikölcsönzött eszköz meghibásodik, megrongálódik, a pótlás, javítás teljes költsége a bérlőt terheli. A költségek kiszámításához figyelembe vesszük a mindenkori szervizdíjakat és kiskereskedelmi fogyasztói árakat. A bérlés összege és a letéti díj esetén csak készpénzes fizetést áll módunkban elfogadni.

Késedelmes visszajuttatás esetén napi 2000 Ft díjat számolunk fel.

Bérlés árak:

2 hét esetén – 15.000 Ft

2 hét és 1 hónap között – 25.000 Ft

1 és másfél hónap között – 35.000 Ft

másfél és 2 hónap között – 45.000 Ft

2 hónap feletti bérlésnél egyedi árajánlattal számolunk!

Csomagban olcsóbb!

Ha a görgő mellé béreled ki a Wahoo KIKCR CLIMB emelkedőszimulátort, abban az esetben kedvezményesebb bérleti díjat biztosítunk.

Wahoo KICKR CLIMB emelkedő szimulátor

A Wahoo legújabb innovációja a beltéri edzést szó szerint magasabb szintre emeli! A KICKR CLIMB beltéri emelkedő szimulátort a Wahoo KICKR okosgörgőkkel való együttműködésre tervezték. A KICKR CLIMB kompatibilis egyéb kiegészítőkkel is, így akár virtuális edzéstervet, vagy strukturált edzést hajt végre, a KICKR CLIMB az emelkedéseket és leejtőket ellenállásváltozásokkal keveri. Így egy valóban magával ragadó, valósághű beltéri edzésben lehet részünk.

Ha többet szeretnél megtudni a KICKR CLIMB szimulátorról olvasd el blogbejegyzésünket, ami egyenes Nagy Zoli tollából érkezett vagy görgess végig a termékoldalon.

 

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274