Wahoo KICKR HEADWIND bérlés

10 000 Ft-tól

Válaszd ki a bérlés kezdő napját, majd a záró napját. A bérlés előtti munkanapon, zárás előtt 2 órával elvihető az eszköz, és elég a bérlést követő munkanap délig visszahoznod. Az elvitel és a visszahozatal napjára nem számolunk bérleti díjat. A hétvége beleszámít a bérlési időbe!

Mivel egy ilyen eszközt egy nap alatt nem lehet igazán megismerni ezért javasoljuk, hogy mindenképp használd ki az egy hetes bérlést!

Amennyiben egy hónapnál tovább szeretnéd bérelni a görgőt, írj nekünk a sport@appsolute.hu e-mail címre, hogy egyedi árat tudjunk kalkulálni!

A kölcsönzéshez feltételei:

  • Betöltött 18. életév
  • Érvényes személyi igazolvány + lakcímkártya
  • Letéti díj, mely az eszköz sértetlen visszahozatala esetén visszajár

Letéti díj: 50.000 Ft

Amennyiben a kikölcsönzött eszköz meghibásodik, megrongálódik, a pótlás, javítás teljes költsége a bérlőt terheli. A költségek kiszámításához figyelembe vesszük a mindenkori szervizdíjakat és kiskereskedelmi fogyasztói árakat. A bérlés összege és a letéti díj esetén csak készpénzes fizetést áll módunkban elfogadni.

Késedelmes visszajuttatás esetén napi 2000 Ft díjat számolunk fel.

Bérlés árak:

1 hét esetén – 10.000 Ft

1 hét és 2 hét között – 15.000 Ft

2 hét és 1 hónap között – 25.000 Ft

1 hónap feletti bérlésnél egyedi árajánlattal számolunk!

Csomagban olcsóbb!

Ha a görgő mellé béreled ki a Wahoo KIKCR HEADWIND ventillátort, abban az esetben kedvezményesebb bérleti díjat biztosítunk.

Wahoo KICKR HEADWIND ventillátor

A KICKR HEADWIND az első intelligens ventilátor, amelyet kerékpárosoknak terveztek. Célzott légáram mintázata letükrözi a kerékpáros test alakját és tartását tekerés közben. A KICKR HEADWIND érzékelőkkel van ellátva, így ha a sebesség vagy a pulzus emelkedik, úgy a ventilátor sebessége is növekszik. Illetve van 4 kézi sebességbeállítás is, ha saját ideális légáramot szeretnél beállítani. Akár 48 km/h sebesség felett is a hűti, a legkeményebb edzésekhez tervezve!

Az okosventilátort már Nagy Zoli és Maczkó Bandi is tesztelte. Írásaik itt illetve itt olvashatóak.

Ha több információt is szeretnél megtudni, olvasd át a termékoldalt is.

 

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274