webshop menü
No slides found.

A BikeYoke egy müncheni székhelyű és alapítású, kerékpár-alkatrészekre, azon belül is rugós nyeregcsövekre, nyergekre, hátsó rugós tag rögzítő elemekre, valamint adapterekre specializálódott vállalkozás. Az iparágban már otthonosan mozgó, két, megszállott MTB-s hozta létre azzal a céllal, hogy a lehető leginnovatívabb és minőségibb MTB-s kiegészítőket tegyék elérhetővé az akkor még kisebb közönség számára.

A rugós tagok csillapításához szükséges alkatrészekkel kezdték, innen jött a „Yoke” név, és elsőként nem kisebb márkának, mint a Specialized-nak terveztek utángyártott alkatrészeket már BikeYoke néven, kizárólag MTB-kra. Az együttműködés olyannyira jól sült el, hogy az amerikai óriás elektromos fully Turbo Levo és Turbo Kenevo kerékpárjainak azóta is külön alkatrész található a kínálatukban.

BikeYoke ModeFixxer

A „csillapítás” mellett a rugós nyeregcsövek –dropperek- voltak a fő profilban: egy évtizednyi tapasztalatot akartak belesűríteni a termékekbe, amely sikerült is. Az eredmény a BikeYoke REVIVE lett, amely fenekestül felforgatta a dropper világot. Az összes szaklapban és online platformokon teszt-győztes termék tulajdonképpen rivális nélkül maradt, mely elsősorban a megbízhatóságának és minőségének volt köszönhető. Több gyártó már alapból ezzel a dropper-el szereli a kerékpárokat, mint például: Ibis Cycles, EVIL Bikes, Norco, Propain, Alutech, Spot Bikes, BH Bikes, Pole, Pyga, Whyte Bikes, Last Bikes, Nicolai.

BikeYoke Dropper - szabályzó

Innen már egyenes út vezetett a növekedéshez, így vált a BikeYoke az EWS és MTB World Cup szponzorává. A fejlesztések viszont nem szünetelnek, mert, ahogy mondani szokták, a hírnév kötelez, így számos újítás és termék van talomban. Kíváncsian várjuk!

A gyártói oldal itt érhető el.